Най-желани парфюми пролет 2019

Всяка зима ни се струва по-дълга, отколкото е, но хубавото е, че рано или късно винаги свършва! Пролет 2019 вече е тук и е тук, за да остане. Можем да я усетим навсякъде около нас: в яркото слънчице, което вече не само ни свети, но и ни топли, в напъпилите дървета, в бурните птичи песни и, разбира се, в онова желание за промяна, което се заражда в нас всяка пролет!

Какво да променим, чудим се всички. Дали да не обновим гардероба си със свежи дрешки, да си променим прическата или направо да се оглеждаме за нов партньор? А защо да не потърсим една не толкова драстична, но изключително въздействаща промяна, която лесно може да ни накара да се почувстваме като нов човек? Да, говорим за смяна на вашия парфюм. Пролетта дойде, а заедно с нея е време при вас да пристигне и вашият нов аромат, който може да ви накара да се почувствате свежа и различна, пролетна.

Тук може да разгледате нашите предложения за модерни и завладяващи аромати за Пролет 2019 и да изберете своето ухание.

5. Green Tea Nectarine Blossom Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Green Tea Nectarine Blossom най-желани дамски партфюми пролет 2019

Започваме с един класически пролетен аромат, който веднага ни грабна с цветно-цитрусовата си свежест. Това е Green Tea Nectarine Blossom на модната къща Elizabeth Arden. Искрящите нотки на бергамот се преливат със сладкия аромат на праскова, за да ви погълнат в една чисто пролетна еуфорична наслада от живота. Сърцевината на парфюма от зелен чай и нектарина ще ви накара да се почувствате жива и готова за приключения, без да е прекалено натрапчива. Green Tea Nectarine Blossom е съвършеният марков парфюм за дами, които искат да се чувстват едно с прелестното пролетно време наоколо, и да носят със себе си неговите свежест и красота.

4. Calvin Klein Beauty

Calvin Klein Beauty най-желани дамски партфюми пролет 2019

За по-зрелите дами, които искат да подчертаят повече своите женствени чувственост и изисканост, съвършеното ухание за пролет 2019 е Calvin Klein Beauty. Този аромат е подходящ за жената над 40-годишна възраст, която не се притеснява от числата и излъчва все по-силно своите увереност и класа. Calvin Klein Beauty е много изчистен аромат, като има само три нотки – връхна на Ambrette семена, сърцевина от жасмин и основа от вирджински кедър.

3. Ungaro La Diva

Ungaro La Diva най-желани дамски партфюми пролет 2019

Цели две са предложенията ни за актуални парфюми за пролет 2019 от френската модна къща Ungaro. Техният парфюм La Diva е сладко флорално-плодово изкушение, предназначено за по-младите дами, които желаят да привличат като магнит околните със своя аромат. Това изкусително ухание е нова версия на Diva, първия парфюм на Ungaro, създадена по случай 50-годишния му юбилей. Връхните нотки са омайващ коктейл от малина, розов пипер и портокал, а сърцевината ни създава усещане за пролет и младост с уханието на гардения и жасмин. Основата носи момичешки чар с уханието на мед и ванилия.

2. Ungaro Gold

Ungaro Gold EDT най-желани дамски партфюми пролет 2019

Другият марков парфюм на Ungaro, който препоръчваме за пролет 2019, се нарича Gold и заслужава напълно името си, защото е истинско съкровище! Той е за дамите, които не искат да привличат толкова погледи върху себе си и предпочитат да запазят своята загадъчност. Ungaro Gold е нежен и мистериозен и придава на всяка жена, която го носи, сиянието на богиня. Ароматът ни посреща със сладкото ухание на круша, което се разтваря в интригуващата комбинация от черен касис и мандарина. Сърцевината е нежна флорална прегръдка от гардения, жасмин и божур, а основните нотки съчетават невинната сладост на ванилията с дълбоката мистична чувственост на кехлибара.

1. Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral най-желани дамски партфюми пролет 2019

За накрая оставяме предложението си за парфюм за пролет 2019, който ни очарова най-силно със своя пролетен дух. Bvlgari Omnia Coral е от тези ухания, които могат да пленят всеки със своите оптимистичност и жизнерадостна женственост. Той просто ухае на пролет и радост! Съчетанието от хибискус, нар и горски плодове придава на парфюма усещане за изисканост и чувственост, а водните нотки и ароматът на бергамот внасят свежест и ведрина.

Bvlgari Omnia Coral е от онези семпли, но пълноценни парфюми, които биха задоволили всеки вкус, без значение колко е претенциозен!

Надяваме се, мили дами, че успяхме да ви помогнем да намерите своята пролетна промяна с нашите ароматни предложения. Не забравяйте, че най-важното е да се наслаждаваме на хубавото време и какъвто и парфюм да изберем, да го носим с чар и искрена усмивка!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.