Достъпни парфюми, които ще ви омагьосат: Как да се докоснете до лукса с ограничен бюджет

Казват, че аурата на жената се познава по аромата, който оставя след себе си. Немалко дами обаче ще се съгласят и, че парфюмът на мъжа издава неговата същност и характер. Дори да се съгласим с тези твърдения, не бива да забравяме, че вкусът понякога бива силно ограничен от личния ни бюджет. 

Действително, трайните маркови парфюми с божествено ухание много често са скъпи. Но това невинаги е така. Днес ще ви убедим, че да се обгърнеш в луксозен и стилен аромат, може да се постигне и с ограничен бюджет. 

 

В търсене на бюджетен луксозен дамски парфюм 

Дамите с изискан стил и харизма лесно могат да открият парфюм, който да бъде едновременно елегантен, запомнящ се и бюджетен. Специално за тях подбрахме селекция от достъпни аромати, които по нищо не намекват за своята отлична цена. 

  • Elizabeth Arden Green Tea Mimosa EDT 100ml. Ако луксът за вас е едновременно романтична нежност и възможността да се отдадете на природата, този пролетен аромат ще затвърди позицията ви. Парфюмът носи женствен букет от любими цветя, а когато разгърне целия си потенциал, оставя усещане за безвремие, което в днешни дни трудно може да се купи и с много пари. Уханието на мускус идеално се съчетава със свежия зелен чай и мириса на красиви бели виолетки. 
  • Blumarine Let You Love Me EDT 50ml. Със своя пленителен коктейл от страстни нотки този аромат ви въвлича в една уникална картина, съчетаваща лавандуловото поле от Прованс, изискания следобед във виенска сладкарница с бутикови ванилови сладки и топлината на необитаем романтичен остров. Романтиката в този парфюм нежно се преплита с усещането за загадъчност и смелост да заявите собствената си позиция, да бъдете това, което сте решили да бъдете в очите на другите. 
  • Dsquared2 Wood for Her EDT 30ml. Трудно е да се скрие разкоша от визията, когато от главата до петите носите любимите си марки. Не забравяйте да заявите принадлежността си към тях и с подходящ аромат. А Dsquared2 определено се нарежда на челни позиции в съвременната модна индустрия. И този конкретен техен аромат е божествена смесица от младежки дух, неповторим спомен за отминалите дни, създали класиката на безупречния женски стил и разбира се, много приятно ухание на сандалово дърво. 
  • Lanvin Oxygene EDP 75ml. Това е първият аромат от едноименната марка и си остава най-предпочитан сред вярната ѝ аудитория. Цитрусовите нотки в него са вплетени във вълшебен танц с пикантните подправки, а универсалните му базови изтънчени нотки добавят особено усещане за грация и стил. Този аромат е идеален не само за ежедневието, но и за делова среща, а уханието му дълго време ще носи спомена за вашата личност. 

 

Кои са най-достъпните луксозни мъжки парфюми?

 

Продължаваме със специалната ни селекция от луксозни мъжки аромати на изгодна цена. Такива не просто съществуват, но и по нищо не отстъпват на най-скъпите и изискани продукти на съвременната парфюмерийна индустрия. 

  • Thierry Mugler A*Men Ultimate EDT 100 ml Този аромат създава внушение за сила, решителност и самочувствие. Идеално за специален повод, уханието съблазнява с асоциацията си за уютен следобед с топло капучино и страстна вечеря на фона на мириса от заобикалящата ви борова гора. Преплитащ контрастни усещания и чувства, парфюмът, определено не е за всекиго, но пък онзи, който го оцени, вероятно никога няма да го смени с друга луксозна комбинация. 
  • Diesel Bad EDT 100 ml Този брилянтен микс от дървесни аромати, тютюн и хайвер е истинска класика в жанра, която няма да остави равнодушна нито една жена и няма да разочарова търсещия лукс и безупречен стил мъж. Уханието на кардамон и лавандула в развитието на базовите нотки бързо прераства в изискана приказка на свещи. С този аромат няма да останете незабелязани, а и можете да го добавите буквално към всякакъв тип визия. 
  • Burberry Mr. Burberry EDT 50 ml Луксозната класика за мъжката визия се пренася и в това ухание, което е едновременно бюджетно, изключително трайно и отличаващо се с грация и елегантни нотки на кедър, дъбов мъх и естрагон. Типично за великобританската марка, в уханието личи желанието за надмощие и власт, комбинирано със симпатичната сдържаност на смелия и грижовен мъж. Ароматът е подходящ за всички господа, които държат на принципите си и знаят как да изградят отлична репутация в обществото. 
  • Sergio Tacchini I Love Italy  EDT 50 ml Този аромат е идеален за по-страстните мъже, предпочитащи топлите страни пред суровата изисканост на бизнес средите. Напомнящ едновременно за Италия и солената морска целувка на тропическите острови, парфюмът е безупречно съчетание от прелестни базови, връхни и средни нотки, сред които съществено място заемат потайният розмарин, екзотичният червен портокал и класическият мускус. 

 

Как да намерим луксозен бюджетен аромат? Няколко полезни съвета: 

 

Ако никое от нашите предложения не ви е допаднало или просто искате да откриете нови начини да си позволите лукс на изгодна цена, ще завършим с няколко практични съвета. С тяхна помощ ще можете да откриете сами своя нов любим аромат на достъпна цена.  

Обмислете покупката на оригинален марков парфюм без опаковка. Цените им обикновено са с до 50% по-ниски от стандартните. Имайте предвид, че липсата на опаковка не означава намалена трайност. Такава настъпва, когато парфюмът дълго време е държан без оригиналната си капачка или е съхраняван в неподходящи условия. 

Тестерите също са идеален начин да си позволите бюджетен лукс, докато все още търсите своя аромат. Истината е, че на някои хора са им необходими години, за да го открият. Ако и вие все още не сте завършили успешно тази мисия, можете да изпробвате много популярни скъпи марки, без да се разорявате, с помощта на тестери. Това ще ви улесни в нелекото търсене на идеалното ухание. 

Последно, но не и по важност, възползвайте се от актуалните промоции и намаления. Ако сте достатъчно упорити, със сигурност ще намерите своя любим луксозен аромат на изгодна цена. Бъдете нащрек целогодишно, както и в периодите, в които магазините пускат специални оферти и акции. 

Във Fragrances.bg редовно можете да се наслаждавате на великолепна колекция от 100% автентични маркови аромати. При нас често ще откриете и ексклузивни парфюми с големи отстъпки. Не пропускайте да ги разгледате още сега. Достъпният лукс във Fragrances.bg е актуален целогодишно! 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.