Известната френска козметична компания Orlane има зад гърба си над 60 години опит в грижата за кожата и красотата. Един от най-луксозните козметични брандове, Orlane се хвали със своите научни изследвания, които стоят зад техните продукти и водят до реактивация на жизненоважни функции на кожата и, в крайна сметка, запазват нейната младост.

Известната френска къща Orlane е основана през 1946 г. като Parfums Jean d'Albret. Основателят, парфюмеристът Jean d'Albret, избира същата година, за да пусне първия парфюм на марката, който се казва Ecusson. Този парфюм става тотален хит и води до смяната на името на бранда на Orlane. Интересен е фактът, че името Orlane е вдъхновено от художествен образ – Oriane от произведението на Пруст „По следите на изгубеното време”.

Що се отнася до качеството, в Orlane няма място за компромиси и това се доказва от факта, че разчитат само на най-добрите парфюмеристи за разработването на парфюмите си – Карин Дубройл, Енрико Скартезини, Шямала Мейсъндю, Оливие Гилотин и Ричард Херпин.

Няма продукти от този производител.