Топ 10 парфюми тестери за всеки повод

топ 10 парфюми тестери за всеки повод

Всяко събитие изисква от нас да спазим определен дрескод, за да изглеждаме по подходящ начин и да се чувстваме на място. Но освен дрехите и аксесоарите, нужно е да подберете и перфектния парфюм, който съответства на конкретния повод. От ежедневните задачи, през бизнес среща, до официална вечеря – за всеки от тези поводи има подходящ аромат!

В тази статия ще ви издадем кое е подходящото ухание за 10 различни повода, като за целта сме подбрали аромати, които ще намерите в нашата богата колекция от парфюмни тестери.

В блога на Венера Козметикс вече сме ви разказвали подробно за разликата между парфюмите и тестерите, но използваме възможността да ви напомним, че тестерите се различават само по опаковката, но притежават същия оригинален и дълготраен аромат. С едно малко допълнение – той може да бъде ваш на значително по-ниска цена в сравнение с оригиналния парфюм. Така че, ако сте склонни да преглътнете опаковката и да спестите средства, вижте кои са най-подходящите тестери на парфюми за различни поводи:

Лежерен ден

Чудите се на какъв парфюм да заложите през уикендите или в лежерните дни, когато нямате кой знае какво за правене? Има едно важно правило, което специалистите препоръчват да следвате при избора на ежедневен парфюм: уханието не бива да бъде твърде силно и натрапчиво, за да бъде в хармония с ежедневните ви дейности. Изберете дълготраен аромат, който е лек и ще ви осигури нужната свежест, като Dior J’adore In Joy.

В офиса

Често офисът е мястото, където прекарвате най-голяма част от деня, вършейки работните си задължения, срещайки се с клиенти и партньори и т.н. Обикновено в забързания и пълен със задачи ден, нямате време за подновяване на парфюма, затова от ключово значение е да изберете дълготраен аромат. Хубаво е уханието да не бъде твърде силно и привличащо вниманието, за да не разсейва вашите колеги или клиенти от работните ангажименти, които трябва да обсъдите. Чудесен парфюм за офиса, който много дами харесват, е бестселърът на Dolce&Gabbana Light Blue.

На официално събитие

Ако сте гост на официално събитие, бихте могли да си позволите по-пищен и атрактивен аромат. В крайна сметка подобен поводи се провеждат вечер и предполагат присъствието на голям брой хора. Изберете парфюм, който ще ви накара да се чувствате още по-елегантни, изискани и самоуверени и ще допълни цялостната ви визия по-най-добрия начин. Едно красиво парфюмно бижу, което е идеален вариант за официални събитие, е Versace Crystal Noir. Гарантираме ви, че с това ухание няма как да останете незабелязани.

За първа среща

Първите срещи са изключително важни за да придобиете впечатление за потенциалния ви партньор, но също и за впечатлението, което вие ще оставите от него. За да сте сигурни, че вие диктувате правилата и че ако пожелаете ще има и следваща среща, то изборът на парфюм може да е стратегическо решение. Изберете парфюм, който подчертава вашата същност. Имайте предвид, че мъжете харесват свежи и сладникави аромати, които на подсъзнателно ниво се свързват с женственост и нежност. Ако се чудите на какво да заложите – Marc Jacobs Daisy Dream е отличен избор. Неговият лек и закачлив плодов аромат веднага ще приповдигне атмосферата!

За вечерно излизане

Отивате на клуб с приятелки – уверете се, че сте избрали отличителен и дълготраен аромат, който ще се запази цяла вечер. Заведенията винаги са пълни с хора, а подходящо подбраният парфюм лесно ще ви помогне да изпъкнете от тълпата, а и ще ви накара да се чувствате уверени и сексапилни.

Дамският парфюм Carolina Herrera 212 VIP e ориенталски аромат с сладки ванилови нотки, вдъхновен от нощния живот на космополитния Ню Йорк. Какво казва Франк Синатра в песента си, посветена на мегаполиса: “Ако успея там, ще успея навсякъде”. Същото с пълна сила важи и за този аромат.

тестери на парфюми за всеки повод

Във фитнеса

Днес все повече хора активно посещават фитнеси и спортни зали, за да поддържат форма. И понеже тези места са свързани с голяма доза физическо натоварване, трябва да сте сигурни, че избирате парфюм, който ще ви помогне да запазите приятен телесен аромат дори след интензивна тренировка. Изберете по-лек аромат, тъй като по-тежките могат да се окажат твърде силни, както за вас, така и за околните . Lanvin A girl in Capri е свежо ухание с цитрусови и морски нотки, което е идеално за целта.

Интервю за работа

При интервюто за работа, за успеха на кандидата значение имат не само опита и знанията, но също и визията, която ще подбере. Тя трябва да е в тон с работната среда и ако не се съобразите с нея, възможно е друг кандидат да ви измъкне желаната позиция под носа. От ключово значение при избора на аромат е той да бъде максимално неутрален.

Всякакви по-интензивни ухания може по-скоро да ви изиграят лоша шега, отколкото да ви откроят от останалите. Затова изберете класически и лек аромат и не прекалявайте с количеството. Чудесен вариант е Versace Bright Crystal – нежно и деликатно ухание, което е много подходящо за случая.

Пътуване

Ваканциите също са чудесен повод да подберете ново ухание за вашата колекция. Когато ви предстои пътуване до някоя екзотична и нова дестинация, изберете парфюм, който да е в тон. Топли нотки и цветя ще подигнат настроението ви и ще ви позволяват да релаксирате качествено. Hermes 24 Faubourg е дълготрайно и чувствено ухание с богат цветен микс, създадено за авантюристи и пътешественици, постоянно търсещи нови дестинации и преживявания.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.