Съвременен блог за маркова парфюмерия

Топ 10 парфюми тестери за всеки повод

топ 10 парфюми тестери за всеки повод

Всяко събитие изисква от нас да спазим определен дрескод, за да изглеждаме по подходящ начин и да се чувстваме на място. Но освен дрехите и аксесоарите, нужно е да подберете и перфектния парфюм, който съответства на конкретния повод. От ежедневните задачи, през бизнес среща, до официална вечеря – за всеки от тези поводи има подходящ аромат!

В тази статия ще ви издадем кое е подходящото ухание за 10 различни повода, като за целта сме подбрали аромати, които ще намерите в нашата богата колекция от парфюмни тестери.

В блога на Венера Козметикс вече сме ви разказвали подробно за разликата между парфюмите и тестерите, но използваме възможността да ви напомним, че тестерите се различават само по опаковката, но притежават същия оригинален и дълготраен аромат. С едно малко допълнение – той може да бъде ваш на значително по-ниска цена в сравнение с оригиналния парфюм. Така че, ако сте склонни да преглътнете опаковката и да спестите средства, вижте кои са най-подходящите тестери на парфюми за различни поводи:

Лежерен ден

Чудите се на какъв парфюм да заложите през уикендите или в лежерните дни, когато нямате кой знае какво за правене? Има едно важно правило, което специалистите препоръчват да следвате при избора на ежедневен парфюм: уханието не бива да бъде твърде силно и натрапчиво, за да бъде в хармония с ежедневните ви дейности. Изберете дълготраен аромат, който е лек и ще ви осигури нужната свежест, като Dior J’adore In Joy.

В офиса

Често офисът е мястото, където прекарвате най-голяма част от деня, вършейки работните си задължения, срещайки се с клиенти и партньори и т.н. Обикновено в забързания и пълен със задачи ден, нямате време за подновяване на парфюма, затова от ключово значение е да изберете дълготраен аромат. Хубаво е уханието да не бъде твърде силно и привличащо вниманието, за да не разсейва вашите колеги или клиенти от работните ангажименти, които трябва да обсъдите. Чудесен парфюм за офиса, който много дами харесват, е бестселърът на Dolce&Gabbana Light Blue.

На официално събитие

Ако сте гост на официално събитие, бихте могли да си позволите по-пищен и атрактивен аромат. В крайна сметка подобен поводи се провеждат вечер и предполагат присъствието на голям брой хора. Изберете парфюм, който ще ви накара да се чувствате още по-елегантни, изискани и самоуверени и ще допълни цялостната ви визия по-най-добрия начин. Едно красиво парфюмно бижу, което е идеален вариант за официални събитие, е Versace Crystal Noir. Гарантираме ви, че с това ухание няма как да останете незабелязани.

За първа среща

Първите срещи са изключително важни за да придобиете впечатление за потенциалния ви партньор, но също и за впечатлението, което вие ще оставите от него. За да сте сигурни, че вие диктувате правилата и че ако пожелаете ще има и следваща среща, то изборът на парфюм може да е стратегическо решение. Изберете парфюм, който подчертава вашата същност. Имайте предвид, че мъжете харесват свежи и сладникави аромати, които на подсъзнателно ниво се свързват с женственост и нежност. Ако се чудите на какво да заложите – Marc Jacobs Daisy Dream е отличен избор. Неговият лек и закачлив плодов аромат веднага ще приповдигне атмосферата!

За вечерно излизане

Отивате на клуб с приятелки – уверете се, че сте избрали отличителен и дълготраен аромат, който ще се запази цяла вечер. Заведенията винаги са пълни с хора, а подходящо подбраният парфюм лесно ще ви помогне да изпъкнете от тълпата, а и ще ви накара да се чувствате уверени и сексапилни.

Дамският парфюм Carolina Herrera 212 VIP e ориенталски аромат с сладки ванилови нотки, вдъхновен от нощния живот на космополитния Ню Йорк. Какво казва Франк Синатра в песента си, посветена на мегаполиса: “Ако успея там, ще успея навсякъде”. Същото с пълна сила важи и за този аромат.

Във фитнеса

Днес все повече хора активно посещават фитнеси и спортни зали, за да поддържат форма. И понеже тези места са свързани с голяма доза физическо натоварване, трябва да сте сигурни, че избирате парфюм, който ще ви помогне да запазите приятен телесен аромат дори след интензивна тренировка. Изберете по-лек аромат, тъй като по-тежките могат да се окажат твърде силни, както за вас, така и за околните . Lanvin A girl in Capri е свежо ухание с цитрусови и морски нотки, което е идеално за целта.

Интервю за работа

При интервюто за работа, за успеха на кандидата значение имат не само опита и знанията, но също и визията, която ще подбере. Тя трябва да е в тон с работната среда и ако не се съобразите с нея, възможно е друг кандидат да ви измъкне желаната позиция под носа. От ключово значение при избора на аромат е той да бъде максимално неутрален.

Всякакви по-интензивни ухания може по-скоро да ви изиграят лоша шега, отколкото да ви откроят от останалите. Затова изберете класически и лек аромат и не прекалявайте с количеството. Чудесен вариант е Versace Bright Crystal – нежно и деликатно ухание, което е много подходящо за случая.

Пътуване

Ваканциите също са чудесен повод да подберете ново ухание за вашата колекция. Когато ви предстои пътуване до някоя екзотична и нова дестинация, изберете парфюм, който да е в тон. Топли нотки и цветя ще подигнат настроението ви и ще ви позволяват да релаксирате качествено. Hermes 24 Faubourg е дълготрайно и чувствено ухание с богат цветен микс, създадено за авантюристи и пътешественици, постоянно търсещи нови дестинации и преживявания.

Exit mobile version