Съвременен блог за маркова парфюмерия

Страхотни парфюми за страхотни жени

Perfumes-for-great-women-BG

От само себе си се разбира, че жените и парфюмите са най-добри приятели и си пасват перфектно. Уханията са едни от най-подходящите подаръци за вашата майка, сестра, съпруга, най-добра приятелка – за жената, която прави живота ви по-красив! Всички тези жени имат различни вкусове за парфюми, разбира се, така че ще ви е нужно малко проучване, за да намерите перфектния аромат за всяка една от тях. За щастие, ние направихме това проучване вместо вас, така че всичко, което трябва да направите, е да прегледате списъка ни от парфюми, които ви предлагаме за всеки тип жена, и да изберете този, който ви допада най-много!

Международният ден на жената чука на вратата, а това е идеалният повод да покажем на жените около себе си, които ценим и обичаме, колко много означават за нас с малък подарък. Както знаете, никоя жена не би казала „не“ на нов парфюм, така че ето я нашата уханна селекция за различните жени в живота ви:

Парфюми за вашата майка

Майката винаги ще бъде най-важната жена в живота ви. Връзката и любовта, която споделяте с нея, са несравними с никое друго чувство в света. На деня на майката (и не само), можете да я направите щастлива с парфюм, който подчертава нейната зряла женственост. Вашият очевиден избор са парфюми от семейството на ориенталските аромати, както и вечните класики, които тя познава добре и вече е използвала. Това са нашите предложения:

Tom Ford Noir Pour Femme EDP за жени

Paco Rabanne Lady Million Prive EDP за жени

YSL Black Opium EDP за жени

Guerlain Shalimar EDP за жени

Парфюми за вашата половинка

Когато сте все още във фазата „гаджета“, отношенията ви с жената, по която си падате, се свеждат основно до романтика, срещи и поводи да се забавлявате заедно. Парфюмите, които биха били най-подходящи за приятелката ви, трябва да са романтични, съблазнителни и чувствени. Перфектният избор ще бъдат парфюми от уханното семейството на цветните аромати, както и някои от най-новите парфюми на пазара, които тя е виждала в телевизионни реклами. Това са нашите предложения:

Dolce&Gabbana Dolce EDP за жени

Versace Yellow Diamond Intense за жени

Shiseido Ever Bloom EDP за жени

Chloe Love Story EDP за жени

Парфюми за вашата съпруга

Съпругата ви е ваш спътник в живота. Вие изграждате семейство заедно и затова сега, повече от всякога, е важно да се отнасяте към нея с уважение и да я глезите с малки жестове, които да я карат да се чувства спокойна, че именно тя е вашата дама. Ако искате да бъдете сигурни, че ще се влюби в парфюма, който ще ѝ подарите, проверете кои са парфюмите, които държи на тоалетката си. След това ѝ вземете парфюм от същата марка или от същото ароматно семейство. Ако искате да я изненадате с нов аромат, ние препоръчваме да изберете нишов парфюм, която ще я впечатли и ще ѝ покаже колко много означава за вас. Това са нашите предложения:

Amouage Memoir Woman EDP за жени

Acqua di Parma Gelsomino Nobile EDP за жени

L’Artisan Parfumeur La Chasse aux Papillons Extreme EDP за жени

Etro Pegaso EDT за жени

Парфюми за вашата сестра/племенница тийнейджър

Ако търсите перфектния парфюм за момиче в тийнейджърска възраст, тогава сигурно ви трябва подарък за вашата по-малка сестра, по-млада племенница или друга млада девойка на ръба между детството и зрелостта. Тийнейджърите рядко се впечатляват от вечните класики, така че ще бъде по-добре да изберете някой модерен аромат от известна марка, която те вече познават. Нашите предложения за тийнейджъри са в по-ниския ценови диапазон и идват от модни марки, които те вече обичат и носят:

Benetton Sport EDT за жени

Calvin Klein CK IN2U EDT за жени

Lanvin Jeanne EDP за жени

Guess Seductive EDT за жени 

Парфюми за вашата шефка

Въпреки, че тя е ваш шеф, преди всичко е жена. Ако искате да я впечатлите с парфюм, трябва да сте готови да платите по-висока цена. Заложете на класически аромати, които не са твърде съблазнителни, тъй като не искате да изпратите погрешно послание. Покажете и, че тя е страхотна и се радвате, че работите заедно. Ето ги и нашите предкложения:

Dior Miss Dior 2013 EDT за жени

Boucheron Place Vendome EDT жени

Lancome La Vie Est Belle EDP за жени

Dolce&Gabanna The One EDP за жени

Парфюми за вашата баба/по-възрастна леля

Ако искате да изненадате по-зряла дама за деня на жената (като баба, по-стара леля и т.н.), ние препоръчваме да подберете бюджетен вариант под формата на продукт за лице или тяло. Део спрейовете, лосионите за тяло, душ-геловете и део стиковете носят същия аромат като съответстващите им парфюми, но не са толкова изискващи и наситени като аромат. Това са нашите предложения:

Versace Yellow Diamond Deo Stick за жени

Cerruti 1881 Pour Femme Shower Gel за жени

Chopard Casmir Body Lotion за жени

DKNY Women Energizing Body Lotion за жени

Парфюми за вашата най-добра приятелка

На деня на жената не бива да забравяте и най-добрата си приятелка! Тя е човекът, с когото сте създали тази невероятна приятелска връзка. Заедно сте преминали през добри и лоши моменти. Сега е времето да ѝ покажете колко много означава за вас. Перфектният подарък за най-добрата ви приятелка би бил подаръчен сет, който включва любимия ѝ парфюм плюс безплатни козметични продукти за грижа за лице и тяло, поднесени в красива подаръчна опаковка. Това са нашите предложения:

Paco Rabanne Olympea Комплект (EDP 50ml + BL 100ml) за жени

Escada Joyful Комплект (EDP 50ml + BL 50ml + кутия) за жени

Gucci Bamboo Комплект (EDP 75ml + EDP 7.4ml + BL 100ml ) за жени

Roberto Cavalli Paradiso Комплект (EDP 50ml + BL 75ml) за жени

Няколко думи в заключение

Не чакайте определен повод (като деня на жената, Свети Валентин или нейния рожден ден), за да покажете на жените в живота си колко много означават те за вас. Глезете жените, които обичате, с малки подаръци и жестове на внимание и това ще ги накара да се чувстват обичани и да разцъфтят от щастие като пролетни цветя. В крайна сметка, вашите малки жестове на внимание ще се върнат обратно към вас под формата на любов и привързаност, които само жена, която се чувства обичана и уважавана, е в състояние да даде.

Exit mobile version