Парфюмни трикове – как да извлечем максимума от своите така ценни парфюми

fragrance-hacks-bg

Написали сте си домашното. Направили сте проучване, пробвали сте тестери и сте били на пазар. Вече сте горд собственик на колекция от изключителни парфюми, които чакат да бъдат носени по различни поводи, да подчертаят индивидуалността и настроението ви. Замисляли ли сте се обаче дали извличате максимума от своите скъпоценни парфюми?

Няма място за притеснения, ние сме насреща! Ще ви предоставим информация за най-ефективните и впечатляващи трикове при употребата на парфюми, за да получавате винаги най-доброто от любимите си ухания!

Втрийте малко вазелин на точките, които пулсират

Както мазнината, така и влагата, са ваши приятели, що се отнася до дълготрайния ефект на вашия парфюм. Ухайте божествено през целия ден като следвате този лесен, но същевременно толкова ефикасен трик и хората около вас ще бъдат изумени от наситеността на вашия парфюм.

Нанесете парфюма в подходящия момент

Изборът на подходящия момент, когато става дума за парфюми, е също толкова важен, колкото и избора на самия парфюм. Чудили ли сте се дали следвате правилните стъпки, когато се приготвяте за излизане? Най-подходящият момент за нанасяне на парфюм е точно след като излезете от банята и преди да се облечете. Защо? Влагата в кожата ви ще „заключи” аромата на парфюма. Освен това, няма да се налага да се тревожите за парфюмни петна по дрехите си!

Вплетете уханието в косите си за допълнителна доза женственост

Чудили ли сте се защо за някои жени е нужно само да разтърсят косата си и всички мъже са в краката им? Всичко е от парфюма! Ето как да го направите и вие: Напръскайте гребена си с парфюм, изчакайте алкохолът да изветрее и после срешете. Този лесен трик ще ви помогне да нанесете скъпоценните парфюмни нотки от корена до краищата на косата като елиминира вредния ефект на алкохола върху косата!

Добавете от любимия си парфюм в неароматизиран лосион за тяло

Няма значение дали вкарвате в употреба последните капки парфюм в бутилката или просто допълвате любимия си аромат с допълващ го лосион „направи си сам”. Трикът е да изпозлвате неароматизиран лосион за тяло (можете да намерите такива на много ниски цени) и да го обогатите с няколко капки от любимия си парфюм. Воала, имате си божествено ухаещ лосион за тяло, който ще „заключи” аромата върху кожата ви за часове!

Нека и гардеробът ви заухае!

Всички знаем за щетите, които се нанасят при директното пръскане на дрехите с парфюм. Но как да добавим към тях божественото си любимо ухание без да повредим деликатните материи? Лесно е! Просто напръскайте с любимия си парфюм обикновена хартиена кърпичка, сгънете я и я поставете в дъното на гардероба. Резултатът – разкошно ухаещи дрехи и едно по-щастливо „ти”!

Без повече парфюми в дамската чанта!

Искате любимият ви парфюм да бъде с вас през цялото време, за да можете лесно да подсилите аромата му, но е неприятно да държите резервна бутилка парфюм в дамската си чанта – тежи, заема място, а и понякога се разлива. Решението? Напръскайте с любимия си парфюм една-две клечки за уши и ги сложете в пликче със затваряне. Вече сте готови да покорите света!

А какви са вашите трикове за извличане на максимума от любимите ви парфюми?

За още полезни трикове, посетете нашия блог.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.