Абитуриентски подаръци 2019: Изборът на Венера Козметикс

Наближават абитуриентските балове и много от нас ще се опитат да изберат идеалните абитуриентски подаръци за приятел или роднина. Това е един от най-чаканите и вълнуващи моменти в живота на всеки гимназист. Една нощ, в която всичко е като приказка – красиви рокли, костюми и ослепителни бижута. Какъв по-подходящ подарък от великолепен парфюм с магическо ухание?

Оригиналните парфюми не са просто универсален продукт, който може да се използва много пъти, но са и емоционален подарък. Подаряването на парфюм е символ на обич, уважение и грижа. Това е жест, който показва, че внимателно сте обмислили подаръка си и какво бихте искали да кажете чрез него.

Освен това, ароматът ще напомня за вас всеки път, в който получателят го използва. Подготвили сме ви страхотни идеи, от които може да се възползвате в търсенето на оригинални парфюми.

Абитуриентски подаръци за нея:

1. Комплект Bvlgari Omnia Crystalline

Комплектът е изключително подходящ за подарък. Включва тоалетна вода, лосион за тяло и душ гел. Мекият аромат на Bvlgari Omnia Crystalline се състои от бамбук, японска круша „наши“ и лотос. Вдъхновен е от яркостта и красотата на кристалите – скали, носещи многовековна памет. Подходящ за изискани и елегантни дами с подчертана женственост.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Bvlgari Omnia Crystalline

2. Roberto Cavalli Just Cavalli

Парфюмите на Роберто Кавали са обожавани, както от мъжете, така и от дамите. Това ги прави идеални абитуриентски подаръци. С Just Cavalli подарявате нещо повече от парфюм. Подарявате отношение, обещание за принадлежност. Цилиндричната златиста капачка е украсена със сексапилен мотив от розова змийска кожа. А флаконът е с розово стъкло покрито със златист метал. Подходящ като подарък от любим към своята любима.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Roberto-Cavalli-Just-Cavalli

3. Versace Bright Crystal

Bright Crystal е дамски парфюм на Versace. Ароматът е създаден през 2006 г. от парфюмериста Alberto Morillas. Към днешна дата това е най-популярния аромат на Versace. В случай, че не сте сигурни относно вкуса на дамата, този парфюм е много подходящ избор, поради своята популярност. Versace Bright Crystal притежава цветен аромат с нотки на юзу, роза и магнолия, които подчертават неговата свежест. Розовите оттенъци на опаковката са символ на женствеността.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Versace Bright Crystal

4. Комплект Marc Jacobs Decadence

Характерно за този парфюм е богатата композиция на аромати, в чиято основа са акорди италианска слива, шафран, българска роза, ирис, жасмин и корен перуника. Парфюмеристът, който го създава е Annie Buzantian. Дизайнът на бутилката е оригинален под формата на зелена дамска чанта, украсена със змийски принт. Това е един от любимите парфюми на бразилския модел Адриана Лима. Подходящ е за изкусителни и интелигентни дами, които знаят какво искат и как да го получат.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Marc Jacobs Decadence

Абитуриентски подаръци за него:

1. Paco Rabanne Invictus

Символът на този аромат е мъжественост, сила, магнетизъм. Неслучайно е избрано името Invictus, което в превод от латински означава непобедим. Избирайки този парфюм, мъжът демонстрира своите сила и енергия. Подходящ е за мъже, които обичат спорта, състезанието и победата. Дизайнът на бутилката е оформен като трофей, символизиращ мъжката сила, амбициозност и доблест.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Paco Rabanne Invictus

2. Комплект Calvin Klein Euphoria

Когато става въпрос за еуфория, ние асоциираме тази дума със сексапилност, фантазия, завладяване. Ароматът е подходящ за уверени, чувствени и дръзки мъже, които не се страхуват да провокират и завладяват дамата на своето сърце. Парфюмът действа изключително привлекателно за жените със своите връхни нотки от джинджифил, черен пипер и преплитащи се дървесни нюанси от кедър и бразилски махагон. Изключително популярен е сред мъжете, заради свежия модерен аромат и отлично съотношение между качество и цена.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Calvin Klein Euphoria

3. Roberto Cavalli Just Cavalli Him

Този парфюм е подходящ за мъже, които се отличават със своята екстравагантност и провокативно поведение. Доминиращият аромат на кожа събужда скрити желания и страсти. Сексапилният дизайн се дължи на флаконът, който е украсен с мотиви на стилизиран питон. Анималистичните шарки са препратка към хищническото, инстинкта за лов в мъжа. Подходящ е за мъже, които са известни със своята авантюристична същност и обичат да подчертават своя сексапил. В основата на този парфюм лежи страстта, която всеки един от нас търси.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Roberto-Cavalli-Just-Cavalli-man

4. Versace Pour Homme Dylan Blue

Versace Pour Homme Dylan Blue е богат на дървесни аромати, които се отличават със своя богат, мек и съблазнителен аромат. Той е един от любимите на Донатела Версаче. Подходящ е за подарък на мъж, когото цените и искате да му покажете, че вярвате в неговата сила, мъжественост и че уважавате неговите индивидуалност и характер. Модерната, свежа и чувствена визия загатва, чрез своя син цвят, за Средиземноморието и жаждата за летни приключение и незабравими спомени.

Абитуриентски подаръци парфюми 2019 - Versace Pour Homme

Който и от тези оригинални парфюми да изберете за подарък, няма да съжалявате. Това е много личен подарък. Ароматът, който избирате за някого, му показва какво означава за вас и как го виждате. Подарявате не просто парфюм, а ухание, което винаги ще напомня за вас.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.