Съвременен блог за маркова парфюмерия

Подаръци за капризни хора: ще се влюбят в ароматните комплекти

Подаръци за капризни хора: ще се влюбят в ароматните комплекти

Може и да е все още есен, но онези от нас, които обичат да планират нещата отрано със сигурност вече са започнали да обмислят най-подходящите коледни подаръци за своите най-близки хора.

Когато става дума за подаряване на подаръци има различни видове получатели. Има хора, които са влюбени в живота. Да се избира подарък за тях е благодат, защото те биха се зарадвали на всичко – просто, защото такъв е техният натюрел. Има и такива, които си имат определени предпочитания и ги споделят с всички свои близки.

Съществуват обаче и хората с толкова специфичен вкус и изисквания, че избирането на подарък за тях може да ви накара да изпаднете в тиха лудост! Тук на помощ идват ароматните комплекти на Venera Cosmetics. Това е класически подарък, с който никога няма да сбъркате. Съществува разнообразие от комбинации, сред които със сигурност ще откриете подходящ подарък за всички свои любими хора и близки приятели – дори за капризните.

За господата

Venera Cosmetics предлага мъжки комплекти за подарък на различни световни марки. Те включват съчетания, които могат да задоволят и най-взискателните вкусове. Обикновено подаръчните комплекти съдържат няколко козметични продукта с един и същи аромат, но има и по-необичайни комбинации. Ето някои от най-интересните комплекти:

Комплект Armani Acqua Di Gio

Свеж и непреходен – такъв е знаменитият аромат на Armani Acqua Di Gio. Лансиран през 90те години, той е символ на свободата и е перфектен избор за дръзкия мъж, който не се страхува да предизвика границите на възможното.

Уханието се открива със свеж калабрийски бергамот, нероли и зелена мандарина. Леките водни нюанси се смесват с розмарин, сладка райска ябълка и пачули.

Комплектът съдържа тоалетна вода и део стик.

Комплект Lalique Encre Noire A L’Extreme

Ето един невероятно оригинален подарък за почитателите на класическия стил! Бутилката на Lalique Encre Noire A L’Extreme, в пълен синхрон с името, напомня на красива винтидж мастилница. Ароматът е създаден за елегантния, изискан мъж. Той е едновременно мъжествен и чувствен.

Връхните нотки на Lalique Encre Noire A L’Extreme, съдържащи бергамот, смоли и кипарис, са характерни със своята необичайна продължителност. Средните нотки изявяват комбинацията от две разновидности на ветивер,с ирис и тамян, които се разтварят, за да открият базата от бензоин, сандалово дърво и пачули.

Уникалното на този подаръчен комплект е, че той не включва различни козметични продукти, с един и същи аромат, а комбинира известния парфюм със стилни копчета за ръкавели.

Комплект Mont Blanc Emblem Absolu

Този комплект е страхотен избор за. Създаден е от една от най-знаменитите марки писалки: Mont Blanc, която се е превърнала в синоним на високо качество и лукс.

Парфюмът е изключително подходящ за зимния сезон, което го прави и страхотен подарък за коледните празници.

Комплектът съдържа и тоалетна вода в две разфасовки – 100 мл, както и 7,5 мл. Това го прави много подходящ за мъжете, на които често им се налага да пътуват. Така лесно ще могат да вземат любимия си аромат в ръчния багаж, спазвайки все по-рестриктивните изисквания на авиокомпаниите.

За дамите

Дамските комплекти, които предлага Venera Cosmetics, също могат да съдържат различни комбинации. Те най-често включват парфюмна или тоалетна вода, съчетана с лосион за тяло или душ гел. Добър вариант за активните дами, които често пътуват са комплектите с голямо и малко шише от един и същи аромат. Ето нашите топ 3 най-любими дамски комплекта за подарък:

Lancome La Vie Est Belle Комплект

Този емблематичен аромат е олицетворение на френската фраза “joie de vivre” (радост от живота). Той излъчва класа и непреходен стил, лишен от претенциозност. Класическото ухание е перфектен избор за уверени и успешни дами – неслучайно за рекламно лице е избрана Джулия Робъртс.

La Vie Est Belle съчетава нотки на пролетен ирис с упойващата земност на пачули. Те се наслагват към аромата на захарен памук и чувствена ванилия. Богатият букет съдържа и намек за цвета, с жасмин самбак и тунизийски цвят от портокал.

Комплектът съдържа 50 мл парфюмна вода и мляко за тяло.

Versace Pour Femme Dylan Turquoise Комплект 

Dylan Turquoise е цветно-плодов аромат на легендарната марка Versace. Той е дълготраен, изтънчен и ненатрапчив. Той е идеален избор за нежните дами, които обичат романтиката.

Уханието е леко и свежо, балансирайки умело мандарина и лимон с чувствените нотки на мускус и кедрово дърво. Букетът се допълва от цветно-плодовата феерия на фрезия, жасмин, гуава и касис.

Този комплект съдържа тоалетна вода 100 мл, както и малка разфасовка за пътуване (5 мл), а също така душ гел и лосион.

Guerlain Mon Guerlain

Guerlain е една от най-старите парфюмерийни къщи в света. Историята на компанията е почти толкова впечатляваща, колкото знаменитите ѝ аромати. Mon Guerlain е едно от сравнително новите ухания на марката, вдъхновено през 2017 г. от Анджелина Джоли.

Този женствен аромат от ориенталската група се разкрива със сладките си нотки. В последствие на преден план излиза характерното съчетание между провансалска лавандула и ванилия, хармонично обединени от жасминовите нотки.

Ароматът е идеален за есенния и зимния сезон, което прави съчетанието страхотен коледен подарък. Комплектът съдържа 50 мл парфюмна вода и свещ със същото ухание.

Е, надяваме се, че успяхме да ви дадем някои страхотни идеи. Уверени сме, че сред разнообразието на Venera Cosmetics ще откриете подарък за всеки ваш близък – дори най-взискателния!

Exit mobile version