Съвременен блог за маркова парфюмерия

10 причини, поради които парфюмите са перфектният подарък за празниците

подаръци

С наближаването на Коледа все повече хора си задават неизбежния въпрос: „Какви подаръци да купя за своето семейство и приятели?“ Съвсем естествено е това да добавя допълнителен стрес към всички нас в края на годината. Още повече, всички искаме да вземем под внимание личните предпочитания и индивидуалността на всеки получател на подарък. Освен това, всеки подарък трябва да се побере и в определен бюджет …

В тази статия ще ви представим едно лесно, но същевременно оригинално решение на всички тези проблеми – парфюмите. Те са перфектен подарък и за мъже, и за жени, и за близки, и за познати. Ето ви и нашите 10 причини, които доказват това твърдение:

1. Парфюмите са личен подарък

Когато купувате парфюм за подарък, вие мислите за човека, който го получава. Отделяте време, за да откриете „правилния“ аромат, който най-добре ще се впише в неговата индивидуалност и стил на живот. Това е и високо оценено от човека насреща. Той се чувства специален, защото разбира, че подаръкът му не е избран само въз основа на факта, че е бил поставен на най-удобния рафт в магазина по пътя ви към касата в местния хипермаркет.

2. Те са универсалното „хапче“ за нашето настроение

В момента, в който се напръскаме с любимия аромат, ние се чувстваме по-свежи, по-силни и готови да завладеем света. Доказано е, че ароматерапията ни влияе по много и различни положителни начини – от това да ни накара да се чувстваме по-спокойни и релаксирани, до да бъдем съблазнителни, чувствени и готови за предизвикателства. Кой не би искал да подари такива чувства?

3. Парфюмите се предлагат в красиви опаковки

Когато купувате парфюм за подарък, можете да бъдете сигурни, че получателят ще бъде очарован от красивата опаковка, в която е скрито уханието. Няма нужда да плащате повече за допълнително опаковане, тъй като парфюмите са красиво опаковани от самите производители. Още повече, коледните подаръчни издания на парфюми обикновено идват в прекрасна и специално създадена подаръчна опаковка, която прави парфюма вътре още по-желан подарък. А и като истинско бижу, парфюмът се предлага в компактен размер, което го прави идеален подарък-изненада.

4. Още един парфюм никога не е излишен

Дори да сте намерили „своя“ парфюм и да имате любим аромат, още един никога не е излишен. Различните аромати ни влияят по-различен начин, акцентират върху различни аспекти от нас и съответно са подходящи за различни поводи и дейности в нашия живот. Дали ще е аромат, който ще извади на показ вашата съблазнителна и женствена страна и ще е подходящ за романтични срещи и специални поводи, или аромат, който би акцентирал върху сериозността, амбицията и увереността ви, парфюмът винаги ще намери приложение.

5. Парфюмите на практика се вписват във всеки бюджет

Независимо дали сте склонни да отделите 3-цифрена сума или искате да заложите на по-бюджетен подарък, можете да намерите подходящ парфюм (или парфюмериен комплект) в рамките на своя ценови диапазон! Това със сигурност не означава, че трябва да рискувате с опасни фалшиви парфюми. Има много марки парфюми, предлагащи аромати и парфюмерийни комплекти в по-ниския ценови диапазон. Произвеждат се много висококачествени маркови парфюми и подаръчни комплекти на цени между 10 и 30 лв (като Puma, Benetton, Elizabeth Arden, Ulric de Varens, Azzarо, Ungarо, Giorgio Beverly Hills, Jacques Bogart, David Beckham, Ferrari, Guess, Replay и Sergio Tacchini, например).

6. Парфюмите са чудесен подарък както за мъже, така и за жени

Едно от нещата, които ни харесват най-много при парфюмите, е, че се носят както от мъже, така и от жени. Това ги прави идеален подарък за всеки, независимо от неговия пол или възраст! Имайки предвид, че около една трета от жените предпочитат да носят мъжки аромати, е добра идея да им вземете унисекс аромат, който ще задоволи както тяхната потребност от „мъжествени“ нотки, но и ще подчертае тяхната женственост.

7. Парфюмите са емоционални подаръци

Когато купувате парфюм за любими хора, бъдете сигурни, че това ще засвидетелства за силната емоционална връзка, която изпитвате с тях. Обикновено разменяни като подаръци между двойки, парфюмите са личен подарък, който често има романтичен почерк, така че бъдете много внимателни при избора на парфюм като подарък за колега или човек, с който не сте толкова близки, тъй като те биха могли да разчетат жеста ви по грешен начин. За такива случаи се придържайте към по-традиционните парфюми и стойте далеч от чувствени и съблазнителни аромати.

8. Парфюмите крещят „лукс“

Без значение в какъв ценови диапазон попада оригиналният ви марков парфюм, той се счита за луксозен подарък. Всеки е поласкан, когато получи красиво опакован парфюм на добре позната парфюмерийна марка. За да добавите още повече стойност към парфюма-подарък, който обмисляте да закупите, изберете парфюм, който се предлага като комплект. В него има безплатни козметични продукти като душ-гелове, лосиони за тяло и део стикове със същия аромат, което предлага цялостно потапяне в аромата на човека, който ще ги използва.

9. Парфюмите наистина влизат в употреба (и издържат с години)

За разлика от ужасните безполезни коледни подаръци, събиращи прах, които повечето от нас са получавали през годините, парфюмите са личен подарък, който всъщност се ползва от своя притежател.

Сигурни сме, че всеки един от вас има поне един безполезен коледен подарък, който излагате на показ в дома си само когато на гости ви идва човека, който ви го е подарил. С парфюмите не трябва да имате такива притеснения – ако човекът харесва аромата, ще го използва ежедневно; ако не го харесва – просто ще го размени за друг аромат, който му допада повече. Нещо повече – парфюмите могат да се носят независимо от сезона и, ако се съхраняват правилно, те траят с години!

10. Покупката им е лесна

Те могат лесно да бъдат закупени онлайн, например. С полезни филтри като ценови диапазон, парфюмерийни семейства, марки, специални оферти, видове продукти (за мъже, за жени, комплекти и т.н.), е по-лесно от всякога да намерите аромата, който търсите онлайн! Отнема буквално няколко минути да намерите перфектния парфюмериен продукт, да го добавите към кошницата си и да го получите в рамките на от 1 до 2 работни дни след като сте направили поръчката си. Без повече чакане на километрични опашки и часове, загубени в претъпканите молове! Още повече, парфюмът може лесно да се върне и/или размени за друг аромат, който се харесва повече на човека, за когото е предназначен подаръка.

Екипът на „Венера Козметикс“ ви пожелава весели празници!

Exit mobile version