Парфюми за маса

Това бе нашата първоаприлска шега! Ако искате да се посмеете, може да прочетете нашата статия, подготвена специално за всички ценители на хумора.

Както сме писали и в предишни статии, специалният повод изисква и специален парфюм.  Независимо дали сте на „домашно“ или в класическа кръчма, трябва да се „барнете“ и да изкарате на показ най-сексапилната си страна.

Table-perfumes-food-krachma-1-april-(880x400)

Сигурни сме, че вие, както и всички наши почитатели, водите активен нощен живот, а успехът на една съботна вечер често зависи от вашите чар, изисканост и силно първо впечатление. Вокалите на Сашо Роман и третата по ред голяма водка може и да разтуптят всяко сърце, но ако искате да акцентирате върху своята индивидуалност, ще трябва да очаровате човека до себе си с нещо повече ­­– а това е именно вашето ухание!

Парфюмът за маса не е необходим – той е абсолютно, мега, непоправимо задължителен аксесоар. Ако сте фенове на шумните кръчми с диви ориенталски ритми, знаете, че там музиката на шумния цигански оркестър изпълва цялото заведение. Тъй като облаците от дим се вият на гъсти парцали, уханието, което ще носите, трябва да е толкова зашеметяващо, че да накара всички малки котета около вас да наострят уши и да наточат мустаци.

Помолихме нашите специалисти да подберат най-добрите мъжки и дамски ухания, които незабавно ще привлекат вниманието към вашата зашеметяваща кръчмарска особа!

За жените заложихме на Kifla Eau De Kuchek – изключителен и неповторим дамски парфюм, който кара мъжете да се обръщат като кученца след сочна и прясно изпечена пържола.

1-april-pink-lady-fake-perfume(720x800)

Известен факт е, че Пепеляшка от Житница е била с този парфюм, като си е тръгнала от бала. Очевидци твърдят, че принцът не бил толкова изумен от кръшните движения на Пепеляшка, а бил запленен от нейния парфюм-шедьовър.

Ароматът започва със свежа нотка на чубрица и зърна от черен пипер, след което леко и плавно преминава към сърцевината от синьо сирене и сироп от мащерка. Парфюмът завършва с дълбоките нотки на селска лютеница и току-що изорана нива.

За всеки мъж, уханието е перфектният коз, който му помага да намери голямата си любов или поне онази съпруга, която вярно ще налива ракия до края на живота му.

Новият Mars Obsession Night Rakia е ароматът, създаден за онзи мъж, който знае как да съблазни истинската жена. Дързък, чаровен и опияняващ – също като притежателя си.

1-april-indian-man-fake-perfume(755x594)

Скандалната композиция се отваря с леките връхни нотки на розов домат, червена чушка и деликатна домашна ракия. Сърцевината изцяло ще замъгли съзнанието ви. Тя представлява неустоима смесица от уханията на чесън, лук, магданоз, евтино уиски и разбира се – свински кюфтета: все нотки с дълбоки традиции в парфюмерията. Сърцевината тупти бурно и неудържимо, бивайки положена върху основата от слама, червено вино и… да! Още чесън!

С ухания като тези сме сигурни, че няма да останете незабелязани! Всяка кръчмарска душа, феновете на домашните суджуци и руйното вино, ще оценят вашия усет за изтънченост!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.