Съвременен блог за маркова парфюмерия

Най-актуалните парфюми през есен 2014

Есента вече настъпи, а смяната на сезона обикновено предразполага към смяна на вашия парфюм. Ако усещате, че любимият ви ефирен аромат, избран през лятото, сякаш губи своето ухание през по-студените есенни дни, то това е знак, че трябва да се ориентирате към по-наситен парфюм, подходящ за настоящия сезон.

Тенденциите в парфюмерията тази есен са основно четири. Като за начало, наситените ухания идват отново на мода. Новите, интензивни версии на вече известни аромати са по-мистериозни и по-пикантни, с подсилени аромати на пачули и кехлибар.

Розата и нейните различни интерпретации присъстват в есенните парфюми за трета поредна година. Обикновено този наситен и кадифен аромат е примесен с различни цветни ухания, носейки усещане за свежест и комфорт.

Друг основен момент в настоящите тенденции е присъствието на коктейлните ухания на джин, уиски и ром, създаващи усещане за изтънченост. Характерните по-скоро за пролетно-летните парфюми нотки на сладки, сочни черешови плодове са главна съставка в ароматните композиции тази есен, придавайки им дълбочина и чувственост.

Ще ви представим десет парфюма, които биха били перфектният избор за есенно-зимния сезон.


Аромати за нея

Calvin Klein Reveal

Лансиран специално за тазгодишния есенен сезон, новият дамски аромат от Calvin Klein носи известна носталгия по късните летни залези, изпълнени с романтика и копнежи. Луксозният и изтънчен аромат е вдъхновен от момента, в който жената осъзнава чувствата си към нейния любим и който е последван от прилив на изпепеляващи емоции.

Boss Nuit Pour Femme Intense

Цветният аромат, издаден през 2014 година, ви подканва да прекрачите прага на дома си и да се отдадете на нощни забавления. Модерен и елегантен, той ще ви придаде чувство за завършеност, отправяйки се към поредното съботно парти.

Carolina Herrera 212 VIP Rose

212 VIP Rose от Carolina Herrera е създаден за бляскавата, елегантна и чаровна дама, която обича да присъства на модните партита и да се забавлява. Парфюмът е освежаващ, изключително женствен и дори леко еротичен.

Karl Lagerfeld for Her

Този свеж и романтичен аромат е подходящ както за пролетта, така и за по-хладния есенен сезон. Парфюмът ще ви обгърне със своето цветно ухание, придавайки ви елегантен чар.

Bvlgari Omnia Crystalline L’eau de Parfum 2013

Наситен, екзотичен и все пак достатъчно дискретен – този аромат носи чувство за сексапил и изтънченост. Цветните и дървесни нотки, смесени с уханието на мускус, успяват да формират завладяващ парфюм, изключително подходящ за студените месеци.


Аромати за него

Montblanc Legend Intense

Този мъжки аромат с отличителен характер е подходящ именно за студените месеци. Подсилените аромати на дървесина, подправки и плодове превръщат луксозния парфюм в незаменим аксесоар за господата, свикнали да създават силно впечатление.

Karl Lagerfeld for Him

Стилен, елегантен, но предизвикателен – това е Karl Lagerfeld for Him. Неговата завладяваща композиция смесва цветно-плодови ухания с ароматите на сандалово дърво и кехлибар, превръщайки го в атрактивен и чувствен парфюм за всеки мъж.

Jimmy Choo Man

Jimmy Choo Man е създаден за изтънчения и самоуверен мъж, който притежава класа, привлекателност и остър усет за стил. Това е парфюмът на съвременния джентълмен – освободен, мъжествен и предизвикателен, но в същото време изтънчен и стилен.

Burberry Brit Rhythm

Секси и провокативен, Burberry Brit Rhythm е за онези, които харесват тръпката, адреналина и това да са център на вниманието. Парфюмът е създаден за енергичния млад мъж, който обожава забавленията и приключенията.

Gucci Guilty Black

Този парфюм е вдъхновен от образа на амбициозния, енергичния, но и леко мистериозен мъж. Той преследва целта си без да се спира пред нищо, а увереността е в кръвта му. Завладяващите ухания на пачули и кедър засилват своето влияние в хладните есенни дни.


Независимо от сезона, обаче, парфюмът остава дълбок израз на личния стил. Доброто ухание ще ви накара да се отличите от останалите. Не правете компромис в избора на този важен аксесоар, тъй като той може да се превърне във вашата запазена марка.

Exit mobile version