Съвременен блог за маркова парфюмерия

Парфюми зима 2016/2017 – магическите ухания на празниците

Вече е декември! Месецът на магията, на домашния уют с аромат на канела, топъл чай и хубава книга. Месецът на студеното време, но топлите постъпки. Месецът на приказната атмосфера и едни от най-прекрасните празници в годината. Декември е синоним на уюта, на прекараното ценно време с тези, които обичаме най-много, на портокаловите нюанси и постъпките, топлещи душата.

Но какво са празниците без подаръци? Възможността да изненадате някой свой близък и да бъдете причината за радостното му изражение, изписано на лицето му, или да поглезите себе си и да се погрижите сами за своя собствен уют; възможността да се насладите на истинското декемврийско ухание, истинския декемврийски дух и да го уловите и запазите при себе си. Възможността да създадете спомени, които ще ви топлят през цялата студена зима.

Представяме ви нашата селекция – любими аромати за зимния сезон 2016/2017 – когато искате да си подарите едни вълшебни, ароматни празници.

Дамски парфюми зима 2016/2017:

  1. Armani Si Intense

Кажете „Да“ на качествения начин на живот. Парфюмът е предназначен за съвременната жена, комбинация от елегантност, сила и дух на независимост, неподвластна на времето. Почит към дуализма на силната и харизматична жена – тази, която не се страхува да поема рискове, но в същото време е изтънчена, нежна и грижовна, ароматът е перфектният подарък за жената до вас, която успява магически да балансира и превъзхожда. (Казваме магически, защото сякаш се случва с магия – тя го прави да изглежда толкова лесно и естествено, но всъщност силата ѝ и комбинацията от качествата ѝ са причината за магическото случване.)

  1. Lancome La Nuit Tresor

Бляскавият живот, събран в шишенце! Този очарователен и прелъстителен любовен еликсир ще ви събуди от зимната летаргия и ще ви подготви за разкошни преживявания. Формулата е следната: напръскайте се, подгответе се за приказно изживяване и вижте случването на магията!

  1. Calvin Klein Euphoria Essence

Контрастът между екзотични аромати и съблазнителни цветове ни кара да мечтаем. Колекцията Euphoria на CK е една от най-популярните и предпочитани ухания – и това въобще не е изненадващо. Композицията на парфюма отвежда сетивата на пътешествие от чисто блаженство. Ако искате вашите празници да са изпълнени със свежи преживявания, очарователни нощи, съчетаващи спокойствието и домашния уют и еуфорични луди моменти, подгответе се за това пътуване с Euphoria.

  1. Michael Kors Brilliant Gold

Парфюм е създаден, за да се впише в начина на живот на успешната съвременна жена, която може еднакво добре да управлява многомилионна компания през деня и да се превърне в съблазнителна дива през нощта. Композицията разкрива прекрасен букет от цветни нотки, сред които жасминът е „кралицата“, която завладява всички сърца с изтънчения си женствен аромат. Този аромат със своя специфичен и уникален характер ще спечели и вашето сърце.

  1. Aigner Cara Mia

Cara Mia e изтънчен парфюм – елегантен и в същото време освежаващ. С връхни нотки на свежа мандарина, усукани с изтънченото ухание на жасмин, ирис и праскова, отваря сетивата ни и ни потапя в прегръдката на истинската любов.

Мъжки парфюми зима 2016/2017:

  1. Dolce & Gabbana Pour Homme Intense

Dolce & Gabbana Homme Intenso ви дава възможност да се потопите в магията и насладата на един нов мъжки свят – болезнено откровен и очарователен до полуда. Подходящ за мъжете, които знаят какво искат и го постигат на всяка цена, този парфюм определено е за господата със стил, увереност и силно заявени позиции. Истинска класика сред ароматите, която ще покаже на всички около вас вашата класа, изтънченост и зрялост. И докато всички други са заети с измислянето на новогодишни желания, които така или иначе няма да изпълнят, вие ще взимате и постигате!

  1. Calvin Klein Euphoria Essence

Мъжката версия на CK Euphoria Essence отново присъства в любими списъци. Ароматът е свеж, загадъчен и запомнящ се. Той ще акцентира върху мистичността ви чрез ароматна комбинация от кехлибар, гваяколово дърво и тонка. А свежите акорди от пипер, жасмин и велур, вплетени в сърцевината, ще направят силно впечатление на всяка жена, която мине покрай вас.

  1. S. T. Dupont So Dupont Paris by Night

Ако нямате възможност да пътувате тази година, не се притеснявайте. So Dupont Paris by Night, вдъхновен от елегантност и шика на Париж, ще ви отведе в един от най-красивите градове в света. Париж има едно особено въздействие върху хората, което S. T. Dupont са предали успешно в новия си аромат. И независимо, че Айфеловата кула няма да е пред очите ви, този дървесен лимитиран аромат ще ви накара да се чувствате неуязвими, изящни и изтънчени – така, както Париж може да действа върху съзнанието.

  1. Lalique Encre Noire

Впечатляващ дървесен, модерен аромат, посветен на загадъчния мъж. Този парфюм е перфектното допълнение във вашия арсенал – женската аудитория е луда по него. И как няма – парфюмът съдържа ароматни нотки на ветивер, представени в различните им аспекти, които го правят лек и загадъчен, свеж и разкошен, сладък и опушен.

  1. Paco Rabanne Black XS

Black XS е перфектният аромат за една уютна нощ, прекарана с любими хора. Ароматът започва с изненадващо лек цитрусов акорд, комбиниран със смес от дървесни ухания и смоли. Въпреки че нито една нотка не се откроява самостоятелно, крайният резултат е една приятна „плодова“ смес. Ненатрапчив, той е перфектното допълнение за празниците – той придава сладост и перфектен баланс на магичните дни, които ви предстоят.

Венера Козметикс ви пожелава весели празници!

Exit mobile version