Съвременен блог за маркова парфюмерия

Абитуриентски балове 2016: Най-актуалните парфюми за най-специалната нощ

Ето че e месец май и отново настъпи време за един от най-важните поводи в живота на всеки млад човек, а именно – абитуриентският бал.

Това не е просто обикновена нощ, прекарана в компанията на съучениците ни, а затварянето на цяла една страница от нашия живот и поемането към нови хоризонти.

Сигурни сме, че завършващите гимназисти вече трескаво се подготвят за балната нощ и са подбрали внимателно своя тоалет и аксесоари. Но приготовленията съвсем не се изчерпват с избора на рокля, костюм или стилни бижута.

Парфюмът е един от задължителните аксесоари, който не просто ще допълни вашата визия, а ще ѝ придаде нужната „щипка“ стил и изтънченост.

Ето защо експертите на Венера Козметикс ни предоставиха списък с най-актуалните ухания за дами и кавалери – за да бъде абитуриентската ви нощ още по-незабравима!

За изисканата дама:

  1. Paco Rabanne Olympea

    Истински хит сред парфюмите, Paco Rabanne Olympea е създаден с една единствена цел – да събуди богинята във дамата, която го носи. Ориенталско-цветната композиция е изтънчена и чувствена – ще подкоси краката на всеки джентълмен! Божественото ухание е „затворено“ във флакон във  формата на лавров венец – символ на победата още от древни времена.

  1. Boucheron Quatre

    Френската модна къща за бижута Boucheron винаги е била символ на изключителна елегантност и изключение не прави и невероятният аромат за дами – Boucheron Quatre. Специално създаден за изискани поводи, парфюмът със сигурност ще обсипе притежателката си в разкош.

  1. YSL Black Opium

    Това „тайнствено“ ухание е предназначено за дамите с бурен нрав и изключителен сексапил. Както и името на YSL Black Opium подсказва, парфюмът действа като истински опиат!

  1. Versace Eros Pour Femme

    Ерос може и да е гръцкият  бог на любовта, но дори и той ще изгуби ума си по дамата, която притежава Versace Eros Pour Femme.  Ако искате да бъдете под светлината на прожекторите в абитуриентската си нощ, то това ухание е за вас!

  1. Lancome La Nuit Tresor

    Аромат с уникален почерк – това е Lancome La Nuit Tresor. Екстравагантната композиция, обвита в цветна сърцевина от орхидея и черна роза, обещава да не ви оставя без мъжко внимание през цялата нощ.

За стилния кавалер:

  1. Paco Rabanne Invictus Aqua

    Този парфюм категорично заявява, че е за онзи джентълмен, в чиито речник думата „поражение“ не съществува. Неговата смела и запомняща се композиция е перфектна за дълга нощ под звездите.

  1. Boucheron Quatre Pour Homme

    Вдъхновен от луксозната серия бижута „ Quatre” на Boucheron, този парфюм ще е вашият верен партньор в мисията ви да бъдете най-стилният и елегантен мъж през цялата нощ!

  1. Armani Code Profumo Parfum

    Това е ухание за мъжа, на когото не му липсва самочувствие и обича да бъде забелязван. Неговата ориенталско-пикантна композиция е строга, но и пленителна. Дълготрайният и интензивен аромат на Armani Code Profumo ще е с вас през цялата вечер, ако сте решили да очаровате дамите със завидните си танцови умения!

  1. D&G The One Eau de Parfum

    Харизма и мъжественост – 2 думи, с които може да бъде описан този парфюм. Кавалерът, който го носи, ще трябва да се примири с мисълта, че женските погледи „ще лазят“ по гърба му цяла нощ.

  1. Burberry Brit Rhythm Intense

    Един от хитовите  парфюми през 2015 година, Burberry Brit Rhythm Intense ви кани да се потопите в един изискан мъжки свят. Нотките, които се преплитат в неговата композиция, са заявление за сила и ексцентричност.

Парфюмът винаги е чудесен избор за подарък, защото освен своето ухание, то носи и послание на своите притежатели. Ако сте решили да зарадвате вашата абитуриентка или абитуриент със стилен подарък, ви предлагаме да разгледате нашите специални промоции ето тук: https://fragrances.bg/product/special

А на всички абитуриенти Венера Козметикс пожелава нощ, изпълнена с много емоции, които няма да забравите!

 

Exit mobile version