Абитуриентски балове 2016: Най-актуалните парфюми за най-специалната нощ

Ето че e месец май и отново настъпи време за един от най-важните поводи в живота на всеки млад човек, а именно – абитуриентският бал.

Това не е просто обикновена нощ, прекарана в компанията на съучениците ни, а затварянето на цяла една страница от нашия живот и поемането към нови хоризонти.

Сигурни сме, че завършващите гимназисти вече трескаво се подготвят за балната нощ и са подбрали внимателно своя тоалет и аксесоари. Но приготовленията съвсем не се изчерпват с избора на рокля, костюм или стилни бижута.

venera-fragrances-prom-night-blog-post-image

Парфюмът е един от задължителните аксесоари, който не просто ще допълни вашата визия, а ще ѝ придаде нужната „щипка“ стил и изтънченост.

Ето защо експертите на Венера Козметикс ни предоставиха списък с най-актуалните ухания за дами и кавалери – за да бъде абитуриентската ви нощ още по-незабравима!

За изисканата дама:

  1. Paco Rabanne Olympea

    Истински хит сред парфюмите, Paco Rabanne Olympea е създаден с една единствена цел – да събуди богинята във дамата, която го носи. Ориенталско-цветната композиция е изтънчена и чувствена – ще подкоси краката на всеки джентълмен! Божественото ухание е „затворено“ във флакон във  формата на лавров венец – символ на победата още от древни времена.

  1. Boucheron Quatre

    Френската модна къща за бижута Boucheron винаги е била символ на изключителна елегантност и изключение не прави и невероятният аромат за дами – Boucheron Quatre. Специално създаден за изискани поводи, парфюмът със сигурност ще обсипе притежателката си в разкош.

  1. YSL Black Opium

    Това „тайнствено“ ухание е предназначено за дамите с бурен нрав и изключителен сексапил. Както и името на YSL Black Opium подсказва, парфюмът действа като истински опиат!

  1. Versace Eros Pour Femme

    Ерос може и да е гръцкият  бог на любовта, но дори и той ще изгуби ума си по дамата, която притежава Versace Eros Pour Femme.  Ако искате да бъдете под светлината на прожекторите в абитуриентската си нощ, то това ухание е за вас!

  1. Lancome La Nuit Tresor

    Аромат с уникален почерк – това е Lancome La Nuit Tresor. Екстравагантната композиция, обвита в цветна сърцевина от орхидея и черна роза, обещава да не ви оставя без мъжко внимание през цялата нощ.

За стилния кавалер:

  1. Paco Rabanne Invictus Aqua

    Този парфюм категорично заявява, че е за онзи джентълмен, в чиито речник думата „поражение“ не съществува. Неговата смела и запомняща се композиция е перфектна за дълга нощ под звездите.

  1. Boucheron Quatre Pour Homme

    Вдъхновен от луксозната серия бижута „ Quatre” на Boucheron, този парфюм ще е вашият верен партньор в мисията ви да бъдете най-стилният и елегантен мъж през цялата нощ!

  1. Armani Code Profumo Parfum

    Това е ухание за мъжа, на когото не му липсва самочувствие и обича да бъде забелязван. Неговата ориенталско-пикантна композиция е строга, но и пленителна. Дълготрайният и интензивен аромат на Armani Code Profumo ще е с вас през цялата вечер, ако сте решили да очаровате дамите със завидните си танцови умения!

  1. D&G The One Eau de Parfum

    Харизма и мъжественост – 2 думи, с които може да бъде описан този парфюм. Кавалерът, който го носи, ще трябва да се примири с мисълта, че женските погледи „ще лазят“ по гърба му цяла нощ.

  1. Burberry Brit Rhythm Intense

    Един от хитовите  парфюми през 2015 година, Burberry Brit Rhythm Intense ви кани да се потопите в един изискан мъжки свят. Нотките, които се преплитат в неговата композиция, са заявление за сила и ексцентричност.

Парфюмът винаги е чудесен избор за подарък, защото освен своето ухание, то носи и послание на своите притежатели. Ако сте решили да зарадвате вашата абитуриентка или абитуриент със стилен подарък, ви предлагаме да разгледате нашите специални промоции ето тук: https://fragrances.bg/product/special

А на всички абитуриенти Венера Козметикс пожелава нощ, изпълнена с много емоции, които няма да забравите!

 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.