Съвременен блог за маркова парфюмерия

Парфюми лято 2017: Ухания, създаващи спомени

летни парфюми


Лятото е в разгара си.
Преобразихме гардероба си и се настроихме за приключения – вече преобладават летните рокли, късите панталони, а слънчевите очила са задължителен аксесоар. Следобедите, прекарани с приятна компания в някой парк, вече не са мираж, а картината, включваща нас с коктейл ръка, усещащи топлия пясък под краката си, е съвсем близо. Лятото е сезонът на най-запомнящите се преживявания и най-разнообразните ежедневия. А както е казал Жан-Пол Герлен: „Парфюмът е най-силната форма на един спомен.“

Вижте нашите 10 предложения за актуални летни парфюми, които ще оставят траен спомен не само във вас, но и в хората около вас.

Дамски парфюми лято 2017:

Bvlgari Splendida Iris d’Or EDP за жени

Този лек и слънчев аромат ще ви вдъхнови, зареди и подготви за нови приключения. Слънцето вдъхновява, прозиращо през елегантното облекло на аромата – луксозната златна аура, която излъчва, добавя нужната щипка шик, за да завършите своя образ. Великолепен и чувствен, той е перфектният аксесоар за вашите дълги летни дни.

Estee Lauder Modern Muse Chic EDP за жени

Композицията на Modern Muse Chic е поразителна експлозия от цветни, плодови и дървесни аромати. Той е създаден, за да разкрие модната икона във всяка дама, обичаща да изразява индивидуалността си. Специално за жените, които обичат да бъдат под светлината на прожекторите. А, както всички знаем, лятото е най-доброто време за това.

Lanvin Eclat D’Arpege Arty EDP за жени

Ще бъдете завладяни и вкарани в лятно настроение още щом зърнете флакона на този аромат. Артистичният дизайн с ярки и наситени цветове украсява деня ни и ни зарежда. Парфюмната композиция ни изпълва с радост, емоция и нежност, правейки съчетанието пленително и неустоимо. Самият аромат събужда артиста и приключенеца в нас, обещавайки едно незабравимо лято!

Hugo Boss Hugo Woman Extreme EDP за жени

Това цветно-плодово ухание въплъщава истинското усещане за увереност и женственост. Със своята нежна и ефирна композиция, той е истински букет от чувственост. Женствен и чувствен, този парфюм с финес намира перфектния баланс между деликатността и силата. Екзотичен, свеж, но и изискан, той е чудесна компания за вашите морски дни.

Kenzo L’Eau Kenzo Intense Pour Femme EDP за жени

С този божествен аромат няма как да останете незабелязани. Той завладява сетивата, неговото деликатно ухание носи съблазнителен заряд, а изисканите, но дори леко греховни нотки, които събира в себе си, ще ви обгърнат в своята прегръдка, подчертавайки вашата женственост, нежност и чувственост.

Мъжки парфюми лято 2017:

Calvin Klein CK All EDT за мъже и жени

Този унисекс аромат представя една истинска експлозия от свежест и сексапил! В неговата композиция умело се преплитат поглъщащо свежи мандарини и бергамот, цветни и красиви жасмин и лилия с топли и чувствени кехлибар и ветивер – перфектната комбинация за дръзките младежи, искащи да очароват и пленят.

Thierry Mugler A*Men Kryptomint EDT за мъже

Thierry Mugler A*Men Kryptomint не е обикновен аромат. Ментов, дързък и арогантен, той ни завладява и зарежда още с първия полъх. Смелата композиция, представяща разнообразни, но все завладяващи нотки, прави уханието перфектното допълнение към вашия арсенал. Той не само ще се впише във вашето интензивно ежедневие, но и ще вдъхновява и подготвя за нови импулсивни изживявания.

Bentley Bentley for Men Azure EDT за мъже

Вдъхновен от морето, безметежните летни дни и кабриолета Bentley Azure, този парфюм ще ви накара да се впуснете в незабравимо лятно приключение. Неустоим, оставящ чувство за необятност и недостижимост, той е превъплъщение на харизмата, морското привличане и няма как да бъде забравен.

Armani Eau D’Aromes EDT за мъже

Ако планувате едно спокойно лято, в което да си починете и отдъхнете, този аромат не е за вас! Композицията е интензивна и смела и прави силно впечатление, където и да отидете! Той е перфектен съюзник – богат и неустоим, а веднъж усетен, жените ще започнат да се тълпят около вас, пленени от вашия мъжествен аромат.

John Varvatos Star USA EDT за мъже

Този парфюм се отличава от всичко познато досега – той е различен, предизвикален и запомнящ се. Със своята класическа и изискана формула, добавяща мистика и изтънченост към аромата, той е неподвластен на времето и задължителен за всеки любител на парфюмите!

С уханията, които сме подбрали за вас, лято 2017 може да бъде всичко друго, но не и скучно. А вие имате ли си любим летен аромат?

Exit mobile version