Съвременен блог за маркова парфюмерия

Най-добрите дамски парфюми за 2018-та

най-добри дамски парфюми за 2018

През изминалата година бяха лансирани стотици аромати. Дизайнери и експерти от цял свят вложиха много труд и енергия, за да зарадват последователите си с нови невероятни  ухания. Разбира се, в глобална индустрия като парфюмерийната не всеки аромат може да достигне върха на пирамидата. Кои ухания направиха триумф само за 1 година и кои остават неизменно в сърцата на хората години наред – тук ще намерите отговорите. В тази статия ще ви запознаем с 5-те най-утвърдени дамски парфюми в класацията за 2018-та година.

5. Mugler – Alien

Петото място в класацията е отредено на парфюм, създаден от Тиери Мюглер. Въпреки 70 годишната си възраст, дизайнерът все още има умението да удивява света с ароматите си. Alien е създаден само от 3 ароматни нотки (кехлибар, жасмин и дърво,) но това не пречи на парфюмът да плени сърцата на хората. Уханието му е магично и съблазнително, подтикващо към вечерни приключения. Комбинацията  от тези три нотки е толкова добре балансирана, че прави аромата един от най-продаваните за 2018-та.

4. Christian Dior – Addict

Създаден от световноизвестния парфюмерист – Тиери Васер, парфюмът Addict получава 4-то място в класацията. Той има цветно – ориенталки аромат, който пленява сетивата на всички. Несъмнено дамите, които носят този парфюм ще останат дълго в съзнанието на мъжете. Комбинацията от плодови, цветни и дървесни нотки прави уханието му много съблазнително. Парфюмът е вечерен и благодарение на висококачествените съставки , от които е направен – ароматът му е много дълготраен.

3. Chanel – Coco Mademoiselle

Престижното трето място в класацията за най-желани дамски парфюми през 2018-та получава ароматът Chanel Coco Mademoiselle. Негов създател е известният парфюмерист – Жак Полж, който работи в партньорство с марката Chanel. Въпреки, че ароматът е лансиран през 2001г. той все още има стабилна позиция на пазара и не се предвижда да я загуби скоро. Комбинацията му от цитрусови, цветни и дървесни нотки създава пленително ориенталско ухание, което подхожда на всяка страстна жена. Уханието му е дълготрайно и е препоръчително за употреба през свежите пролетни дни.

2. Christian Dior – Hypnotic Potion

Само на крачка от победата се класира още един парфюм от модната къща на Christian Dior. Hypnotic Potion е изкусителен ориенталско – ванилов аромат, който със сигурност си заслужава мястото. Уханието му е изградено от богата гама ароматни нотки, а комбинацията от всички тях е възхитителна. Парфюмът е желан от всички красиви дами, които се справят еднакво добре в ролите на съблазнителка и нежно момиче. Hypnotic Potion е аромат, който пленява сетивата на мъжете и ги кара да коленичат пред неговата притежателка.

1. Guerlain – Shalimar

Класацията за най-добър дамски парфюм на 2018-та години печели един аромат, който е лансиран почти век по-рано. Ароматът е създаден през 1925г. от  Жак Герлен, който е един от наследниците на семейната модна къща – Guerlain. Модната къща е една от най-старите на парфюмерийния пазар и съвсем заслужено печели престижни награди вече два века по-късно. Уханието Shalimar пресъздава романтичната любовна история между император Shahjahan и неговата любима Mumtaz Mahal, която била обикновено градско момиче, но покорила сърцето му ослепителната си красота. Парфюмът е създаден от отлично балансирана комбинация между цитрусови, цветни и дървесни нотки. Ароматът му е дълготраен и ухае на страст, любов и богатство.

Това бяха най-утвърдените парфюми за 2018-та година. Притежавате ли някой от тях и какво е мнението ви за него? Споделете с нас в коментарите!

Exit mobile version