Най-подходящите парфюми за коледен подарък

Най-подходящите парфюми за коледен подарък

Коледните празници са идеалният момент да зарадвате любимите си хора с класически парфюм или такъв, който да им донесе различно усещане. Парфюмите винаги са били предпочитан подарък, особено, когато става сума за маркова парфюмерия и ароматите, които са останали в годините. Ако все още не сте решили какво да подарите на вашите близки, може да се насочите към парфюм за подарък.

Дамски парфюм – подарък за Коледа

Идеален подарък би бил марков дамски парфюм, който да описва вашата любима дама, перфектно. Ако дамата, на която сте решили да купите дамски парфюм вече има любим, то ви препоръчваме да и купите този, който харесва. Със сигурност ще се зарадва много! Ако обаче, дамата няма любим марков парфюм, а вие знаете, че ще намерите идеалния, то тогава сега е моментът да се впуснете в ароматно приключение и да направите подробно търсене, за да я зарадвате максимално. 

За да изберете новия дамски парфюм трябва поне малко да познавате дамата, за която ще е. Ако тя е дама, която се облича класически, семпло, но модерно, то тогава се насочете към ароматите на Elizabeth Arden, Gucci и Burberry. Тези аромати идеално репрезентират дамите, които работят в офис или имат собствен бизнес, както и дамите, които са на висока позиция в обществото или в дома ви – майка, баба или съпруга.

Ако дамата е много нежна, много мила и от сърцето и струи доброта, можете да се насочите към ароматите на Versace. Тези аромати са за дамата, която е ваша дъщеря, съпруга или пък, любимата колежка, която винаги е готова да ви помогне. Тези аромати са и за красивите дами, Джани Версаче е бил ценител на женската красота и именно затова има създадени именити дизайнерски облекла, които репрезентират красивата дама. Доверете се на Versace.

Коледен подарък парфюм

Мъжки парфюм – подарък за Коледа

Ако както всяка година се чудите какво да подарите на любимите мъже в семейството или на добър колега, то спокойно можете да се насочите към маркови парфюми. За да изберете правилно мъжки марков парфюм е хубаво да се съобразите с възрастен на мъжа, с неговата професия, персонални предпочитания и това какви аромати сте забелязвали, че носи. 

Тези, които са често подарявани, са на марката Paco Rabanne или по-точно “1 million”, този парфюм е сред предпочитаните от повечето мъже и един от най-продаваните парфюми в световен мащаб. Следващата популярна марка, с която няма как да сгрешите е Davidoff, това е марката, която е за по-улегнали мъже, които харесват опушени аромати и парфюмът им да се усеща от далеч, да се разпознава, но и да е уникален. Azzaro е сред класическите аромати, които повечето мъже предпочитат, ароматите от марката са чисти, леки, но свежи и приятни за ежедневието. Ако искате да пазарувате онлайн и не сте сигурни в аромата, това са ароматите, с които няма да сгрешите.

Бъдете смели в избора на парфюми, понякога марковите парфюми сами ще ви помогнат да ги изберете за конкретния човек. Направете подробно търсене, което ще ви направи по-близо до крайното ви решение. Не забравяйте, че можете да пазарувате онлайн!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.