Съвременен блог за маркова парфюмерия

Най-добрите мъжки парфюми на всички времена!

Най-добрите мъжки парфюми на всички времена

Парфюмите са чудесен аксесоар за всеки мъж, затова е толкова важно да са подбрани правилно. Най-отличаващите ухания остават в историята като най-добрите мъжки парфюми на всички времена. Именно за тях ще разберете повече в днешната статия.

Carolina Herrera 212 Heroes

Carolina Herrera 212 Heroes е един от най-разпознаваемите и харесвани парфюми, които са останали във времето. Изключително младежки аромат, който може да събуди сетивата ви. Ако се питате за кого е подходящ, отговорът е  за всеки мъж, изпълнен с енергия, младост и приключенски дух.

В това магическо шишенце ще откриете плодови аромати, както и нотки на круша, и цитрусови плодове. Една малка изненада, която се крие е ароматът на канабис. В дълбочината на уханието се крият още салвия, гераниум и ориенталски нотки. Мускусът и кожата го карат да бъде привлекателен за мъжете с изтънчен вкус.

Голямо разнообразие от оригинални парфюми за мъже с доказано качество ще откриете във Fragrances.bg!

Davidoff Champion

Davidoff Champion е един от парфюмите на марката, който е сред любимците на много мъже. Обикновено този аромат се свързва със спортните натури като неизменна част от техния живот. Именно затова и името на парфюма е точно “шампион”. Няма мъж, който да не иска да бъде точно такъв. Сложете от този парфюм и ще се почувствате победители.

На първо място ще усетите лимон, който ще ви остави усещането за свежест и чистота. Градинският чай и галбан придават идеален завършек на мъжкия характер на парфюма. Ще усетите още дърво, кедрови акорди и дъбов мъх.

Versace Blue Jeans

Blue Jeans на Versace е толкова класически аромат, че би се харесал на всеки мъж. Той е по-известен със своите топли базови нотки, които излъчват жизненост, свобода и младост. Именно така би искал да се чувства всеки мъж.

Връхните нотки, които ще усетите са хвойна, цитруси, анасон и бергамот, а след това се насладете на ела, лавандула, здравец, роза и момина сълза. Базовите нотки са ирис, сандалово дърво, пачули и ванилия. Пробвайте този парфюм и нека той да стане вашият нов любимец.

Armani Acqua Di Gio Absolu

Има ли някой, който да не е запознат с марката Armani? Дори и да не познавате модата, то със сигурност сте помирисвали този аромат. Armani Acqua Di Gio Absolu е страхотно решени, както за вас, така и за подарък. Чрез него ще се пренесете на топлото италианско море, което ще ви донесе уханието на бергамот, дървесни нотки и пачули. Насладете се на аромата и неговите средни акорди – лавандула, розмарин и здравец.

Antonio Banderas Blue Seduction

Blue Seduction е парфюм за мъже на Antonio Banderas. Един от най-привлекателните мъже, който е грабнал сърцата на не една и две дами. Именно затова може да разчитате на този парфюм, ако искате да се почувствате наистина мъжествено.

Има страхотни капучинови акорди, кехлибар, дървесни нотки и мента. Ще усетите още пъпеш, ябълка и морски нотки.

Paco Rabanne 1 million

Paco Rabanne 1 million e чувствен аромат, който моментално създава асоциация за власт, богатство и луксозно усещане. Не само опаковката го издава, но и ароматит, скрит в нея.

Насладете се на един забележителен ароматен коктейл. Връхните му нотки са грейпфрут, мента и червена мандарина. Средните са роза, канела и различни подправки, а след това се подгответе за кожа, кехлибар и пачули.

На който и аромат от тези да се доверите, няма как да сбъркате. Те са доказани марки в годините, които са създали истински шедьоври в парфюмерията. Именно от тях се учат по-младите компании и се опитват да достигнат успехите им. В сайта на Fragrances ще намерите едни от най-предпочитаните дизайнерски парфюми, сред които ще откриете любимия си аромат. Избрахте ли го вече?

Exit mobile version