Най-добрите мъжки парфюми на всички времена!

Най-добрите мъжки парфюми на всички времена

Парфюмите са чудесен аксесоар за всеки мъж, затова е толкова важно да са подбрани правилно. Най-отличаващите ухания остават в историята като най-добрите мъжки парфюми на всички времена. Именно за тях ще разберете повече в днешната статия.

Carolina Herrera 212 Heroes

Carolina Herrera 212 Heroes е един от най-разпознаваемите и харесвани парфюми, които са останали във времето. Изключително младежки аромат, който може да събуди сетивата ви. Ако се питате за кого е подходящ, отговорът е  за всеки мъж, изпълнен с енергия, младост и приключенски дух.

В това магическо шишенце ще откриете плодови аромати, както и нотки на круша, и цитрусови плодове. Една малка изненада, която се крие е ароматът на канабис. В дълбочината на уханието се крият още салвия, гераниум и ориенталски нотки. Мускусът и кожата го карат да бъде привлекателен за мъжете с изтънчен вкус.

Голямо разнообразие от оригинални парфюми за мъже с доказано качество ще откриете във Fragrances.bg!

Davidoff Champion

Davidoff Champion е един от парфюмите на марката, който е сред любимците на много мъже. Обикновено този аромат се свързва със спортните натури като неизменна част от техния живот. Именно затова и името на парфюма е точно “шампион”. Няма мъж, който да не иска да бъде точно такъв. Сложете от този парфюм и ще се почувствате победители.

На първо място ще усетите лимон, който ще ви остави усещането за свежест и чистота. Градинският чай и галбан придават идеален завършек на мъжкия характер на парфюма. Ще усетите още дърво, кедрови акорди и дъбов мъх.

Versace Blue Jeans

Blue Jeans на Versace е толкова класически аромат, че би се харесал на всеки мъж. Той е по-известен със своите топли базови нотки, които излъчват жизненост, свобода и младост. Именно така би искал да се чувства всеки мъж.

Връхните нотки, които ще усетите са хвойна, цитруси, анасон и бергамот, а след това се насладете на ела, лавандула, здравец, роза и момина сълза. Базовите нотки са ирис, сандалово дърво, пачули и ванилия. Пробвайте този парфюм и нека той да стане вашият нов любимец.

Armani Acqua Di Gio Absolu

Има ли някой, който да не е запознат с марката Armani? Дори и да не познавате модата, то със сигурност сте помирисвали този аромат. Armani Acqua Di Gio Absolu е страхотно решени, както за вас, така и за подарък. Чрез него ще се пренесете на топлото италианско море, което ще ви донесе уханието на бергамот, дървесни нотки и пачули. Насладете се на аромата и неговите средни акорди – лавандула, розмарин и здравец.

най-добрите мъжки парфюми

Antonio Banderas Blue Seduction

Blue Seduction е парфюм за мъже на Antonio Banderas. Един от най-привлекателните мъже, който е грабнал сърцата на не една и две дами. Именно затова може да разчитате на този парфюм, ако искате да се почувствате наистина мъжествено.

Има страхотни капучинови акорди, кехлибар, дървесни нотки и мента. Ще усетите още пъпеш, ябълка и морски нотки.

Paco Rabanne 1 million

Paco Rabanne 1 million e чувствен аромат, който моментално създава асоциация за власт, богатство и луксозно усещане. Не само опаковката го издава, но и ароматит, скрит в нея.

Насладете се на един забележителен ароматен коктейл. Връхните му нотки са грейпфрут, мента и червена мандарина. Средните са роза, канела и различни подправки, а след това се подгответе за кожа, кехлибар и пачули.

На който и аромат от тези да се доверите, няма как да сбъркате. Те са доказани марки в годините, които са създали истински шедьоври в парфюмерията. Именно от тях се учат по-младите компании и се опитват да достигнат успехите им. В сайта на Fragrances ще намерите едни от най-предпочитаните дизайнерски парфюми, сред които ще откриете любимия си аромат. Избрахте ли го вече?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.