Нашият топ 10 на парфюми за тази пролет – ненатрапчив сексапил, свежест и изискана чувственост

Пролетта чука на вратата – това е перфектното извинение да обновите гардероба си и шкафчето си с парфюми! Парфюмните тенденции за тази година разкриват неочаквани уханни комбинации, ненатрапчив сексапил, свежест и изискана чувственост за жените. Мъжете са поласкани със съблазнителни, но елегантни аромати, които разкриват романтичната им страна, скрита зад съвременния чар на мъжа на 21-ви век.

 

Ето го и нашия топ 10 на пролетни парфюми за мъже и жени:

дамски аромати пролет 2015

Ухания за жени:

  • Narciso Rodriguez Narciso EDP – лансиран през 2014 г., този чувствен микс от романтична страст и опасно привличане е създаден за изтънчената жена, която не остава незабелязана. Съблазнителната композиция включва свежи флорални връхни нотки, топла сърцевина от кехлибар и мускус и основа от кедрово дърво и ветивер.
  • Carolina Herrera CH Eau De Parfum Sublime EDP – лансирано през 2013 г., това ново издание на оригиналния парфюм CH от 2007 г. е изключително подходящо за страстната жена с чувство за хумор. Това очарователно и мистериозно ухание е съвременен парфюм, вдъхновен от 20-те години на миналия век. Той ще ви очарова с букет от рози, пасифлора и орхидея.
  • Chloe Love Story EDP – както показва и името му, Love Story (любовна история) е романтично ухание, вдъхновено от романтиката в сърцето на Франция – Париж. Изискан и елегантен, този парфюм няма да разочарова крехката чувственост на романтичното момиче в теб.
  • Bvlgari Omnia Indian Garnet EDT – лансиран през 2014 г., този изключителен парфюм е вдъхновен от Индия и нейната екзотична и мистериозна култура. Това ориенталско ухание подчертава истинската женствена елегантност със своите нотки на портокал, шафран, индийска тубероза, амбра и дървесни акорди.
  • Escada Joyful EDP – весел като самата пролет, този парфюм ще ви плени с позитивната енергия, която носи в себе си и красотата, която сътворява с вдъхновяващата си флорална композиция. Базиран на сладък мед и сандалово дърво, които придават дълбочина на уханието, той включва също така флорални и плодови нотки, които неизменно ще ви карат да се усмихвате всеки път, когато го помиришете.

мъжки аромати пролет 2015

Ухания за мъже:

  • Bvlgari Man In Black EDP – вдъхновен от легендата за раждането на Вулкан, римския бог на земята, този ексцентричен аромат е дълбок и плътен. Неговата композиция се състои от подправки, ром, кожа, тонка и тамян.
  • Mont Blanc Emblem EDT – лансиран през 2014 г., този емблематичен парфюм е класен и свеж. Ще се вдъхновите от смелата композиция, която разкрива нотки на грейпфрут, канела, дървесни нотки и тонка.
  • S. T. Dupont So Dupont EDT – едно съблазнително ухание, лансирано през 2014 г., So Dupont е свеж, но чувствен. Той е подходящ за изискания джентълмен, който е романтичен, но и самоуверен.
  • Dsquared2 Wild EDT – този парфюм улавя суровата мощ и дивата свобода в мъжкото сърце. Противоречиво и смело, това ухание няма да ви остави незабелязани.
  • Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso EDP – свежестта в този парфюм ни напомня на красивата пролетна природа. Съблазнителен, но същевременно елегантен и стилен, този аромат разкрива целеустремеността на мъжа на 21-ви век.

А кой е вашият любим парфюм за пролетта? Споделете го с нас в коментарите по-долу!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.