Парфюми есен 2015 – най-актуалните мъжки и дамски аромати

autumn-perfumes-banner-2015Лятото официално си отиде. Няма вече коктейли на плажа, няма небрежни партита край басейна, няма леки парфюми, чиито ухания се разтапят в жаркото слънце…

Есента, като всеки нов сезон, носи със себе си нуждата от промяна. Независимо дали тя ще е в гардероба ви, аксесоарите, цветовете, които подбирате за грима си или парфюмите, които ползвате, по-студеното време изисква по-неутрални тонове и по-наситени нюанси. Същото се отнася и за парфюмите – през есента те са по-изискани, по-хладни, по-стилни от летните ухания, които носихме в дните, в които не можехме да се отървем от остатъчния аромат на слънцезащитния крем по кожата си независимо колко пъти на ден си взимахме душ.

Време е да видим какво е на мода тази есен в света на оригиналната маркова парфюмерия. Не се срамувайте, а надникнете, за да видите кои са нашите фаворити и да подготвите собствената си селекция за есен 2015.

Дамски парфюми есен 2015:

Bvlgari Aqva Divina EDT за жени – лансиран през 2015 г., този парфюм е създаден, за да угоди на богинята във вас. Топлата му основа с нотки на амбра, дърво и пчелен восък ще ви обгърне като луксозен кашмирен шал, оставяйки след вашата сянка куп мъжки въздишки.

Givenchy Dahlia Divin EDP за жени – истински шедьовър в колекцията на Givenchy, този чувствен парфюм ще ви помогне да откриете истинското си аз – неподвластно на времето и модните трендове. Вечната красота на този парфюм има силата да ви помогне да завладеете целия свят!

Karl Lagerfeld Private Club EDP за жени – този парфюм е лансиран през 2015 г. и ще се превърне в поканата ви за всички партита тази есен! Осигурете си ВИП аура, подчертана от беграмот, розов пипер, кашмир, бадем и мускус.

Nina Ricci L’Extase EDP за жени – лансиран през 2015 г., парфюмът на Nina Ricci L’Extase EDP ще отвори съзнанието ви и ще окрили въображението ви. Той е перфектен за наближаващото по-студено време, защото топлите му базови нотки ще поддържат топлината вътре във вас, а нежната му аура ще разтопи сърцата на обожателите ви.

Bottega Veneta за жени – лансиран през 2011 г., този вдъхновяващ парфюм ще ви помогне да влезете в крак с по-хладните есенни дни и нощи. Той е луксозен, стилен и наситен – какъв по-добър начин да подчертаете своята женственост през новия сезон?

Мъжки парфюми за есен 2015:

Burberry Brit Rhythm EDT за мъже – този парфюм принадлежи на рок звездата във вас. Той е най-добрият приятел на коженото ви яке, което нетърпеливо чака да го извадите от гардероба и да покажете на света колко секси можете да бъдете и след края на лятото! Съблазнителен и провокативен, този парфюм ще ви гарантира дълга опашка от фенки, където и да сте.

Givenchy Gentlemen Only Intense EDT за мъже – силен, но в същото време изискан, този парфюм е тежък, прелъстяващ и стилен. Истински символ на класа и лукс, той перфектно ще пасне на есенния ви график, изпълнен с партита и романтични срещи.

Karl Lagerfeld Private Club EDT за мъже – готови ли сте да смените небрежните партита край басейна със стилния нощен живот в града? Този парфюм е предопределен да ви помогне да се превърнете в звездата на всяко ВИП парти тази есен!

Valentino Uomo EDT за мъже – този класически и неподвластен на времето парфюм следва традиционната рецепта, която действа безотказно що се отнася до това да впечатлиш една жена. Бергамотът във връхните нотки приковава вниманието й, сладострастното му сърце от изпечени кафени зърна, шоколад и лешник събужда сетивата й, а кожата и кедъра в основата му стоплят сърцето й и я карат да жадува за още.

Bottega Veneta Pour Homme EDT за мъже – лансиран през 2013 г., този мъжки аромат е специално създаден за пътешественика, който предпочита суровата красота на планината и не се страхува да я изследва винаги, когато може. Парфюмът е перфектен за прехода от лято към есен, тъй като топлите му базови нотки кожа и пачули ще накарат сърцата на всички жени да препуснат бясно, мислейки си за топлата ви прегръдка.

А вие имете ли любим парфюм за есента? Споделете го в коментарите по-долу!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.