Най-актуалните парфюми през есен 2014

Есента вече настъпи, а смяната на сезона обикновено предразполага към смяна на вашия парфюм. Ако усещате, че любимият ви ефирен аромат, избран през лятото, сякаш губи своето ухание през по-студените есенни дни, то това е знак, че трябва да се ориентирате към по-наситен парфюм, подходящ за настоящия сезон.

Тенденциите в парфюмерията тази есен са основно четири. Като за начало, наситените ухания идват отново на мода. Новите, интензивни версии на вече известни аромати са по-мистериозни и по-пикантни, с подсилени аромати на пачули и кехлибар.

Розата и нейните различни интерпретации присъстват в есенните парфюми за трета поредна година. Обикновено този наситен и кадифен аромат е примесен с различни цветни ухания, носейки усещане за свежест и комфорт.

Друг основен момент в настоящите тенденции е присъствието на коктейлните ухания на джин, уиски и ром, създаващи усещане за изтънченост. Характерните по-скоро за пролетно-летните парфюми нотки на сладки, сочни черешови плодове са главна съставка в ароматните композиции тази есен, придавайки им дълбочина и чувственост.

Ще ви представим десет парфюма, които биха били перфектният избор за есенно-зимния сезон.

Дамски аромати 2014


Аромати за нея

Calvin Klein Reveal

Лансиран специално за тазгодишния есенен сезон, новият дамски аромат от Calvin Klein носи известна носталгия по късните летни залези, изпълнени с романтика и копнежи. Луксозният и изтънчен аромат е вдъхновен от момента, в който жената осъзнава чувствата си към нейния любим и който е последван от прилив на изпепеляващи емоции.

Boss Nuit Pour Femme Intense

Цветният аромат, издаден през 2014 година, ви подканва да прекрачите прага на дома си и да се отдадете на нощни забавления. Модерен и елегантен, той ще ви придаде чувство за завършеност, отправяйки се към поредното съботно парти.

Carolina Herrera 212 VIP Rose

212 VIP Rose от Carolina Herrera е създаден за бляскавата, елегантна и чаровна дама, която обича да присъства на модните партита и да се забавлява. Парфюмът е освежаващ, изключително женствен и дори леко еротичен.

Karl Lagerfeld for Her

Този свеж и романтичен аромат е подходящ както за пролетта, така и за по-хладния есенен сезон. Парфюмът ще ви обгърне със своето цветно ухание, придавайки ви елегантен чар.

Bvlgari Omnia Crystalline L’eau de Parfum 2013

Наситен, екзотичен и все пак достатъчно дискретен – този аромат носи чувство за сексапил и изтънченост. Цветните и дървесни нотки, смесени с уханието на мускус, успяват да формират завладяващ парфюм, изключително подходящ за студените месеци.


Мъжки аромати есен 2014

Аромати за него

Montblanc Legend Intense

Този мъжки аромат с отличителен характер е подходящ именно за студените месеци. Подсилените аромати на дървесина, подправки и плодове превръщат луксозния парфюм в незаменим аксесоар за господата, свикнали да създават силно впечатление.

Karl Lagerfeld for Him

Стилен, елегантен, но предизвикателен – това е Karl Lagerfeld for Him. Неговата завладяваща композиция смесва цветно-плодови ухания с ароматите на сандалово дърво и кехлибар, превръщайки го в атрактивен и чувствен парфюм за всеки мъж.

Jimmy Choo Man

Jimmy Choo Man е създаден за изтънчения и самоуверен мъж, който притежава класа, привлекателност и остър усет за стил. Това е парфюмът на съвременния джентълмен – освободен, мъжествен и предизвикателен, но в същото време изтънчен и стилен.

Burberry Brit Rhythm

Секси и провокативен, Burberry Brit Rhythm е за онези, които харесват тръпката, адреналина и това да са център на вниманието. Парфюмът е създаден за енергичния млад мъж, който обожава забавленията и приключенията.

Gucci Guilty Black

Този парфюм е вдъхновен от образа на амбициозния, енергичния, но и леко мистериозен мъж. Той преследва целта си без да се спира пред нищо, а увереността е в кръвта му. Завладяващите ухания на пачули и кедър засилват своето влияние в хладните есенни дни.


Независимо от сезона, обаче, парфюмът остава дълбок израз на личния стил. Доброто ухание ще ви накара да се отличите от останалите. Не правете компромис в избора на този важен аксесоар, тъй като той може да се превърне във вашата запазена марка.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.