Парфюми зима 2015/2016 – най-желаните дамски и мъжки аромати

most-wanted-perfumes

Въпреки, че и ние сме толкова учудени, колкото и вие, от топлото време, което ни изненадва приятно напоследък, не можем да не усетим едва доловимите нюанси на наближаващата зима. Те могат да се усетят в пронизващия вятър рано сутрин и в по-късите дни, които постепенно прерастват във все по-дълги и по-дълги студени нощи.

С толкова прекрасни зимни празници, които ни очакват обаче, като Коледа, Нова Година и Свети Валентин, сме убедени, че сте готови да се примирите с минусовите температури и да се насладите на ценното прекарано време заедно с тези, които обичате най-много.

А какво са празниците без подаръци? Независимо дали искате да зарадвате някого, когото обичате, или пък предпочитате да стоплите собственото си сърце като се поглезите с нов парфюм, ние ви предлагаме нашата селекция – най-желаните дамски и мъжки аромати за сезон зима 2015/2016:

Дамски парфюми зима 2015/2016:

Gucci Bamboo EDP за жени 

Gucci Bamboo е цветно-плодов парфюм, на който наистина е трудно да устоиш. Той ви кара да се чувствте уверени, секси и успешни. Този аромат е разкошно допълнение към зимния ви гардероб този сезон. Разкрива се с мощното ухание на бергамот, а сърцето му тупти с цяла палитра от екзотични нотки. Това, което го прави перфектен за студеното зимно време, е топлата му основа от амбра, ванилия и сандалово дърво.

Burberry My Burberry EDP за жени 

Цветният аромат My Burberry е вдъхновен от класическия британски стил на облеклата с марката Burberry. Свеж, но в същото време, дълбок и изискан, този парфюм ще ви накара да се почувствате като истинска лондонска дива, която покорява целия свят със своята женственост и чар. Отворете сетивата си за мощната вълна от пачули, роза и мускус, които ще стоплят сърцето ви и ще ви накарат да се почувствате като кралица!

Paco Rabanne Olympea EDP за жени 

Парфюмът на Paco Rabanne Olympea ще ви накара да се почувствате като истинска гръцка богиня. Неговата сила да събужда богинята у всяка жена ще спечели сърцето на успешните дами, които не приемат „не” за отговор. Ще се влюбите и в креативната бутилка на този парфюм, която наподобява лавров венец!

YSL Black Opium EDP за жени

Нищо не е в състояние да стопли студените ви ръце и да събуди сетивата ви така както гореща чаша ароматно кафе. Точно по същия начин, YSL Black Opium ще ви помогне да се справите със студените зимни дни със своя дълбок и наситен аромат на кафе, който перфектно допълва класическия ви зимен стил. Топъл и пикантен, този парфюм просто ще разтопи сърцето ви.

Valentino Valentina Oud Assoluto EDP за жени

Стилен и класен, този парфюм започва да удивлява още преди да сте го подушили. Екстравагантната черна бутилка със златисти елементи и стилизирано цвете ще ви е истински шедьовър! Подобно на ценно украшение от изключителна колекция бижута, Valentino Valentina ще ви накара да се почувствате специални, елегантни и уникални.

Мъжки парфюми зима 2015/2016:

Boss The Scent EDT за мъже 

Boss The Scent е чисто ново ухание от Boss, което е лансирано в края на август 2015 г. Точно навреме за зимния сезон, този парфюм е мъжествен и прелъстителен. Както твърдят и неговите създатели, „Проникващ в сърцевината на това, което искат жените, той е майсторска наслада за всички сетива. Трае дълго и не се забравя лесно”.

Prada Luna Rossa Extreme EDP за мъже 

Едно мъжко ухание, създадено от дама (Даниела Роше Андрие), Luna Rossa Extreme от Prada е всичко друго, но не и обикновен. Със своята въздействаща комбинация от италиански бергамот, черен пипер и ванилия, той подхожда много добре на самоуверения мъж, който не се страхува да акцентира върху личния си стил.

Armani Acqua Di Gio Profumo EDP за мъже

Още един нов парфюм, лансиран през 2015 г., Armani Acqua Di Gio Profumo е изключително успешна интерпретация на класическия парфюм Acqua Di Gio от далечната 1996 г. Той ще ви помогне да се справите със студените зимни дни със своите морски нотки, които ще създадат в съзнанието ви красиви картини на наближаващото лято. Ако сте почитател на неговия класически предшественик, със сигурност трябва да опитате и тази негова версия!

Mont Blanc Emblem Intense EDT за мъже

Лансиран през 2014 г., Mont Blanc Emblem Intense е едновременно елегантен и стилен. Той се открива със свежи нотки на грейпфрут и кардамон, които постепенно се разтапят в топлото му сърце от плодови нотки, канела и индийско орехче. Дървесната му база от пачули, тонка и велур ще направят силно впечатление на всяка жена, която мине покрай вас.

Dior Homme Parfum EDP за мъже

Едно класическо зимно ухание за мъже, Dior Homme Parfum е специално създаден за страстния мъж, който е наясно как да завладее и най-трудното за прелъстяване дамско сърце. И вие ли участвате в любовния ловен сезон тази зима? Dior Homme Parfum обещава да бъде вашето най-мощно оръжие!

И не забрявайте, че сега е времето да дарите любимите си хора с още повече любов и топлина!
Екипът на Венера Козметикс ви пожелава весели празници!

 

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.