Най-добрите мъжки парфюми за 2018-та

През изминалата 2018-та година много парфюми се появиха за пръв път на пазара, други задържаха позициите си като любими на купувачите, а трети отново се върнаха на мода. Несъмнено годината донесе успех на някои от новите, както и на вече утвърдени модни къщи. В следващите редове ще ви представим най-желаните мъжки аромати за 2018-та година, които спечелиха одобрението на хората.

5. YSL – La Nuit de I’Homme

Пета позиция от най-желаните парфюми за изминалата година заема La Nuit de I’Homme. Парфюмът е създаден от модната къща на протежето на Кристиан Диор – Ив Сен Лоран, който започва модната си кариера на крехката 17 годишна възраст. Ароматът пресъздава мощното и силно мъжко присъствие, което не може да бъде пречупено. В уханието му се усеща мистериозен дъх на дървесина, обгърнат от привлекателния аромат на свежа лавандула. Парфюмът е лансиран през 2009г.

YSL La Nuit de I’Homme мъжки парфюми 2018

4. Christian Dior – Homme

Както в класацията за най-добри дамски аромати, така и в тази – модната къща Christian Dior не отстъпва по нищо на конкурентите си. Ароматът Homme впечатлява почитателите    с необичайното си, но интересно ухание, което напомня за любимото на жените,  доминантно мъжко присъствие. В него се усеща балансирана комбинация от портокал и дърво, а в сърцевината се разкриват нотки на роза и кожа. Парфюмът е лансиран през 2014г. и подхожда много на мъжете, намиращи се в бизнес сектора.

Christian Dior Homme мъжки парфюми 2018

3. Creed – Aventus

На трето място в класацията се намира превъзходният аромат Aventus. Уханието му напомня на мъжката сила, величие и усещане за успех. Той съдържа интересния мирис, напомнящ на война, романтика, и в същото време – нежност. Невероятният аромат на парфюма е изграден от връхни цитрусови нотки и базови дървесни нотки, сърцевината, между които е балансирана между роза и дървесни нотки. Парфюмът е лансиран през 2010г. и продължава да стои стабилно в топ класациите на пазара.
Creed Aventus мъжки парфюми 2018

2. Hermès – Terre d’Hermes

На престижното второ място в класацията за най-добър мъжки аромат за 2018-та година застава парфюмът Terre d’Hermes. Дървесно – шипровият му аромат впечатлява с пленителна комбинация от цитрусови плодове и дърво. Уханието му пресъздава присъствието на модерния мъж, който е силен, съблазнителен и разбира се, богат. Благодаретние на висококачествените съставки, използвани за направата на парфюма, мирисът му е много дълготрайно и е подходящо за употреба през всички сезони и части от деня. Несъмнено парфюмът е на много високо ниво и напълно заслужава мястото си в класацията.

Hermès Terre d'Hermes мъжки парфюми 2018
 
1. Christian Dior – Dior Homme Intense 2011
Първото място в класацията печели невероятният мъжки парфюм – Dior Homme Intense 2011. Той е по-ранната версия на ароматът Dior Homme, който също участва в класацията. Както става ясно от името му, парфюмът е лансиран през 2011г. и от тогава е любим на много мъже. В уханието му се усеща балансираната комбинация от лавадула, ветивер и кедър, а в сърцевината му се долавя дъх на ябълка и ирис. Съставките, използвани за направата му са с отлично качество и правят аромата му много дълготраен. Несъмнено Dior Homme Intense 2011 заслужава по всички критерии да бъде емблема за най-добър аромат на 2018-та година.

Christian Dior Homme Intense мъжки парфюми 2018
Това бяха 5-те най-желани мъжки парфюми през 2018-та, които затвърдиха позициите си на пазара и спечелиха удобрението на купувачите. А вие имате ли някой от тях и какво е мнението ви за него? Споделете с нас в коментарите!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.