Най-актуалните парфюми на лято 2015

Лятото е в разгара си! Ухае на море, на сладолед, на пресни плодове, на партита на открито и на парфюми, разбира се!

Вижте кои са най-актуалните парфюми това лято и бъдете в крак с модата.

summer-2015-fb-ad

Нашите предложения за господата:

  • Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme EDT за Мъже
    Класицизъм и съвременност успешно се преплитат в този магнетичен аромат, завладял не едно дамско сърце. Перфектен за дръзкия мъжкар, който може да бъде забелязан денем около байсена, в компанията на най-красивите момичета, а вечер в бийч бара да разпуска с тайфата.
  • S.T. Dupont Parfum Officiel du Paris Saint-Germain EDT за Мъже
    Официалният парфюм на Paris Saint-Germain, Parfum Officiel du Paris Saint-Germain S.T. Dupont е елегантен, страстен и емоционален. Уханието, вдъхновено от успехите на известния френски футболен клуб, би допълнило перфектно съвременния спортен тип мъж, който не пропуска игра на волейбол или футбол на плажа, но вечер е отново пълен с енергия, която щедро раздава за радост на безбройните си фенки.
  • Bvlgari Aqva Amara EDT за Мъже
    Истински дар от морето, луксозният Aqva Amara разкрива средиземноморския си характер по отличителен и запомнящ се начин. Композицията му крещи “лукс”, а опаковката му напомня за ценно морско съкровище. Мъжът, който го носи, е благороден, горд и изпълнен с енергия като истински гръцки бог.
  • Dior Homme Cologne 2013 EDT за Мъже
    Безплътен, елегантен и свеж, този съвременен аромат е изискан, но същевременно естествен и ненатрапчив. Подходящ за мъжете с вкус, които определено имат с какво да се похвалят, но предпочитат да не го правят, а и няма нужда, защото цялото им същество излъчва увереност и усещане за успех.
  • Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme Sport EDT за Мъже
    Подходящ за мъжете с неизчерпаема енергия, този парфюм е огледало на спортните ценности – високи постижения, издържливост, стремеж към победата. Мъжът, който го носи, се справя с лекота и с най-екстремните летни спортове, карайки женските сърца да тупат учестено само при мисълта за него.

Нашите предложения за дамите:

  • Calvin Klein Endless Euphoria EDP за Жени
    Ефирен и лек, този чувствен аромат ще събуди мечтателката у всяка жена. Изключително подходящ за нежните дами, у които романтиката е движеща сила. Развихрете фантазията си и се отдайте на летен романс с едно от най-свежите ухания това лято!
  • Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold! EDT за Жени
    Екзотичен, луксозен и ярък, този аромат подхожда на целеустремената жена, която знае какво може да се купи с пари и не се свени да го поиска за себе си. Той е неизменен аксесоар за дамите, за които лятото е просто още един повод да се окъпят в шампанско и лукс.
  • Hermes Jour d’Hermes Absolu EDP 85ml за Жени
    Този изключителен аромат е създаден за съвременната жена, която е едновременно елегантна и женствена, но и силна и независима. Чувствен и нежен, Jour D’Hermes Absolu е изтънчен цветно-плодов аромат, с който няма как да останете незабелязани това лято!
  • Van Cleef & Arpels Reve EDP за Жени
    Нежен и елегантен, този аромат е олицетворение на невинността. Той лесно ще ви пренесе в света на мечтите, където красотата и изяществото са издигнати на пиедестал. Жената, която го носи, е в плен на поезията и красивата музика и живее живота си сякаш насън, окрилена от мечти и фантазии.
  • Elie Saab Le Parfum L’Eau Couture EDT 50ml за Жени
    Вдъхновен от градската среда, този аромат е подходящ за съвременната дама, която е едновременно изискана, но и непретенциозна и свежа. Изключително женствен, но ненатрапчив в същото време, парфюмът е подходящ за жените, които предпочитат класиката.

А кой е вашият любим парфюм това лято?

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.