Най-купуваните парфюми за Black Friday 2016

черен петък

Тазгодишният Black Friday отново успя да превърне част от потребителските ви желания в реалност. Миналият петък вие дадохте своя знак на одобрение на много наши продукти. Надяваме се да сме вдъхновили някои от тазгодишните подаръци под елхата ви. Но все пак при предстоящите празници още идеи никога не са излишни. И тъй като вие сте нашето вдъхновение, решихме да ви представим най-купуваните от вас продукти на 25 ноември – защото щом вие, нашите клиенти, изразите своите предпочитания за даден продукт и неговото качество, значи той си заслужава. От вас остава само да съберете идеи и да зарадвате себе си или своите близки. Да ги видим:

Женски парфюми

  1. Guess Seductive EDT

Изобщо не е случайно, че този аромат е най-предпочитаният от вас по време на черния петък. Представляващ прекрасен подарък, той кара дамите, използващи го, да се чувстват неустоими и женствени. След нанасяне върху кожата, той отключва предизвикателната, съблазнителната жена в нас, готова да покори света или мъжа до себе си (отново). Сексапилният аромат с цветни дървесни нотки, вечен жасмин и нежна ванилия ще плени сетивата ви безвъзвратно.

  1. Azzaro Pour Elle EDP

Закачливият ориенталско-цветен аромат е перфектен за жени, които обичат играта на съблазняването. Изключително популярен, защото сякаш с магическа пръчка успява да извади на показ увереността, страстта и авторитета във всяка жена (дори и най-затворените и срамежливите)! И това въобще не е учудващо. В сърцето му уханната роза е придружена от нежна лилия и сочна праскова, докато в основата кашмирът е обгърнат от топлите и сладки нотки олибанум, сандалово дърво и ванилия. Звучи пленително, нали?

  1. Calvin Klein CK IN2U EDT

Парфюмът, посветен на новото поколение, изразяващо своята свобода с помощта на новите технологии. Неслучайно е толкова популярен – той отключва енергичния приключенец в нас и ни кара да сме готови за подвизи. За градските заети жени, знаещи какво искат и как да го получат.

  1. DKNY Sweet Delicious Pink Macaroon EDP

Част от лимитираната серия на Donna Karan, парфюмът е истинска експлозия от сладост. Вдъхновен от рецептите за божествените кремови и плодови сладкиши, той е сладката добавка за едни приказни празници. Той повдига сетивата и ни кара да се чувстваме сякаш сме в сладкарски магазин. А как по-добре да прекараме празниците, ако не с прясно изпечени сладкиши и аромати на такива близо до нас?

  1. Gucci by Gucci EDT

Това е емблематичният аромат за съвременната жена – силна и чувствена, чиито движещи сили са женствеността и желанието за щастие. Топлината, която излъчва, засилена от нотките на мускус и мед, ни кара да чувстваме уюта. Уютът на дома, на бялата приказка навсякъде около нас, на щастието, което цари в хората и из атмосферата.

Мъжки парфюми

  1. Bvlgari Aqva Pour Homme EDT

Изключително популярен и на върха на много от списъците с най-предпочитани парфюми, този аромат е символът на изкушаващата мъжественост. Ароматът е чист, вибриращ, пресъздаващ по неповторим начин естествената сила и жизненост на истинските мъже. Един от evergreen ароматите, той е подходящ за всеки сезон, за всеки мъж – защото кой не би искал да се чувства като победител?

  1. Burberry The Beat EDT

Пленителен. Това е думата, която напълно описва този аромат. Той пленява съвременните мъже с оригинална идентичност и модерните жени с изисканост и изтънченост. Пленява и атмосферата, и мястото, където и да отидете. Още с първия полъх и вие ще сте пленени и ще разберете защо този парфюм е един от най-купуваните ни продукти на Black Friday (а и изобщо).

  1. Bvlgari Pour Homme EDT

Оправдавайки репутацията на елитна и изискана марка, Bvlgari създава парфюм за мъже с италиански шик, изтънчени и изискани. Хладното и деликатно докосване на този аромат е дискретен акцент за мъжа, който вярва че елегантността не е просто поведение, а по-скоро личностна черта. Виждате корелацията между това този да е един от най-продаваните ни продукти и нашите клиенти, нали?

  1. Salvador Dali Salvador EDT

Чувствен и опияняващ – какво още е нужно? Това показва още флаконът на парфюма – изработен от тъмно стъкло с гравирани устни от двете му страни. А той крие още много тайни и екстравагантност.

  1. Burberry London EDT

Още един аромат на английската марка, известна с класата си и своя образцов стил. Това ухание е подписът на съвременния джентълмен, изискан и естествено уверен. Носещо топлина, уюта и страстния заряд в себе си, той е перфектен за студените сезони.

Това бяха най-предпочитаните парфюми от вас по време на Черния петък. Събрахте ли идеи? Очаквайте нашите зимни предложения и специални празнични отстъпки за още по-вдъхновени и приказни празници.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.