10 предложения за аромати, подходящи за Коледа

10-fragrances-for-christmas

Както гласи една от най-класическите коледни песни – “това е най-прекрасното време от годината”. Ясно осъзнавайки, че съобщаваме очевадното, няма как да не признаете, че има някаква скрита магия в празничния сезон.

За нас магията се гради основно върху това да слушаме класическите коледни песни на всички времена в режим на повторение от 8:00 ч. сутринта, но също така и върху неизбежното напрежение, което върви ръка за ръка с празниците. Не можем искрено да заявим дали това ни харесва или не, тъй като ясно осъзнаваме, че тази забързаност честно се дължи на лошо разпределяне на времето и задълженията ни, но пък усилията си заслужават и да зарадваме близките си със страхотни изненади.

Добре, но нека първо да наградим нас самите, нали така? Все пак успяхме да преживеем поредна цяла година, работейки здраво (някои от нас не толкова) и лично ние смятаме, че това е най-подходящият момент да си доставим малка радост, а защо не и не чак толкова малка!

И въпреки нашия целогодишно изявен момичешки, жизнерадостен, енергизиращ и свеж ароматен подпис, празничният сезон е перфектното оправдание да излезем от зоната си на комфорт и да опитаме нов ароматен подпис и визия, пък дори и само за месец.

Съставихме списък от няколко завладяващи, секси и хипнотизиращи дамски аромата, които определено ще говорят вместо вас на новогодишното парти или в коледната нощ и повярвайте ни, ще компенсират за не толкова бляскавата рокля, която току що закупихте.

Мъжката ни аудитория също ще получи своя списък от “задължителни” мъжки аромати, които ще накарат вашите половинки да ви желаят още повече, а в случай, че сте необвързани – нека отбележим, че това няма да продължи особено дълго след като пробвате някои от предложенията ни по-долу!

Без повече излишни приказки, ето и нашия списък с дамски аромати, подходящи за Коледа и предстоящите празнични дни и вечери:

  1. Dior Miss Dior EDP

Със своя ободряващ цитрусов старт и изискана сърцевина, която ви представя букет от роза, божур, кайсия и праскова, този аромат ще остави елегантна следа зад вас. Чувствената база от бял мускус ще накара хората около вас да пожелаят компанията ви за по-дълго.

10-fragrances-for-christmas-04

  1. Burberry London EDP

Символ на космополитния начин на живот в Лондон, Burberry London е за елегантната, винаги любознателна и интересна дама. Това е класически аромат, който се разкрива с английска градинска роза и орлови нокти и постепенно се прелива в градина от жасмин, божур и мандарина в сърцевината. Ароматът оставя след себе си кадифена и чувствена следа от дървесни нотки и мускус в основата.

  1. Bottega Veneta Knot EDP

Knot на Bottega Veneta излиза от рамките на модерното и претенциозното като ви въвлича в една разкошна флорална история за красота, море и любов. Той е предназначен за по-бунтарския дух, за онези от вас, които обожават да предизвикват собствените си граници. Ароматът се разкрива с цитрусов-цветен старт от лайм, мандарина, нероли и портокалов цвят, хармонично преливащи се в сърцевината от лавандула, божур и бяла роза, като оставя топла следа от мускус и тонка в основата си.

  1. Lancome La Nuit Tresor EDP

La Nuit Tresor е перфектния изкушаващ и омагьосващ аромат за една незабравима Новогодишна нощ. Поведена от плодови връхни акорди, композицията се разгръща в мистериозно сърце от орхидея и черна роза. Основата е изключително плътна и интоксикираща като включва личи, пачули, папирус и тамян.

10-fragrances-for-christmas-01

  1. Escada Rockin’ Rio EDT

Rockin’ Rio ще ви накара да се забавлявате цяла нощ. Вдъхновен от един от най-великите градове в света, ароматът е предназначен за енергичната дама, която обожава да е в сърцето на всяко парти. Започвайки с игриви връхни нотки на мандарина, кокос, папая и ананас, ароматът ще ви накара да танцувате под ритмите на Самба много скоро със сърцевината си от захарен памук и праскова, а накрая ще завършите вечерта в топлата прегръдка на мускус и сандалово дърво.

Ето и ароматите, които господата не бива да пропускат по време на коледните празници:

  1. Givenchy Gentlemen Only Absolute EDP

 Това е аромат за модерния мъж с изискан вкус. Gentlemen Only Absolute обединява основните добродетели на джентълмена – вежливост, елегантност и кавалерство. Ободряващият старт от горчива зелена мандарина и подправки е последван от богато дървесно сърце от кедър, пачули и ветивер. Ароматът завършва с интензивния ароматен подпис на мускус и тамян.

  1. Burberry London EDT

Ориенталски-пикантен аромат за уверения по рождение, модерен джентълмен. Той се разкрива с пикантен стил с нотки на бергамот, канела и лавандула, които постепенно се преливат в чувствената сърцевина от кожа и цвят от мимоза. Burberry London оставя след себе си незабравим ароматен подпис с основа от сладка смирна, тютюневи листа, дъбов мъх и дърво Гаяк.

  1. Hermes Terre D’Hermes EDT

Предназначен за силния и динамичен мъж, Terre d’Hermes има сочен старт от портокал и грейпфрут и се развива в по-уверената и пикантна своя версия в сърцевината от пипер и мушкато. Основата кара дамите да се потопят в дървесно блаженство от пачули, кедър, ветивер и бензоин.

10-fragrances-for-christmas-02

  1. Boucheron Jaipur Homme EDP

Елегантен и мъжествен аромат, Jaipur Homme на Boucheron е класическа прелест. Това е ориенталски-пикантен аромат, който разтапя дамските сърца от 1998 г. насам. Рязкото откриване от бергамот, лайм, кардамон и лимон е последвано от сърцевина от роза, карамфил, жасмин и пикантна канела. Ароматът има дървесен край с нотки на тонка, пачули, кедър и бензоин в основата.

  1. Bvlgari Aqva Amara EDT

Aqva Amara е новия мъжествен аромат от колекцията Aqva на Bvlgari, който представлява пълен обрат в създаването на водни парфюми. Това е луксозна композиция от благородни съставки, но все пак запазва отличителния воден и средиземноморски характер. Хипнотизиращият старт от сицилианска мандарина, последван от нероли и водни нотки и топлия завършек от бял тамян и пачули ще ви накарат да се почувствате като гръцки бог през този празничен сезон.

10-fragrances-for-christmas-03

Това е нашата компилация от най-добри 10 аромата, които да носим по време на коледните празници. Имате ли си фаворит? Може би бихте искали да добавите аромат, който не е в списъка ни от предложения? Ако е така, оставете коментар отдолу, ще се радваме да чуем вашето мнение!

Екипът на „Венера Козметикс“ ви пожелава незабравими празнични дни и вечери!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.