Съвременен блог за маркова парфюмерия

Коледен подарък за жена – какво да подарим?

Christmas gift for women

Какъв подарък да изберем за жена за коледа

Макар и студено по коледните празници, те са времето от годината, когато изпитваме най-силна топлота, смирение и благодарност. Времето прекарано с най-близките ни хора, любимата ни храна, почивката и, не на последно място, подаръците покрай Коледа, ни правят щастливи и ни карат да чакаме с нетърпение тези декемврийски дни.

Въпреки хубавите емоции, в стремежа си да изберем добър подарък за любимите ни хора често се случва да сме напрегнати, несигурни и притеснени. Да подарим хубав подарък е толкова приятно, колкото и да получим такъв. Но какъв коледен подарък за жена да изберем?

Ако имате жена в живота си, която обича прекрасните ухания, то с парфюм няма да сгрешите. В тази статия сме ви подготвили 8 невероятни парфюми за жени, които идеално ще се впишат в списъка ви за Коледен пазар.

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum – Започваме списъка си с една класика в дамската мода, козметика и парфюмерия – Chanel. Ароматът Coco Mademoiselle притежава онова изискано, класическо и романтично ухание, съчетано с модерно и младежко усещане. Подходящ е за всяка деликатна и женствена дама. Въпреки свежите си цитрусови нотки, този парфюм може да се носи не само през топлите, но и през студените месеци от годината. Ободряващи мандарина, портокал и бергамот отварят уханието, което скоро прелива в цветен букет от роза, жасмин, мимоза и иланг-иланг. За финал откриваме стоплящи и земни нотки на ветивер, ванилия, тонка боб и мускус. Chanel e сред любимите марки парфюми за жени, а с този аромат няма да разочаровате никоя приятелка или любима жена, която иска да се почувства изискана тази Коледа.

Calvin Klein Beauty – Това е още един разкошен и изискан аромат, който ще покори сетивата на всяка дама. С чистото си, цветно ухание този парфюм ще ви накара да се почувствате много женствени и изтънчени. Връхните нотки включват семена от амбрет, а сърцевината – деликатни, флорални нотки жасмин. Основният аромат е съставен от топли, ориенталски нотки на кедрово дърво, които омекотяват парфюма и му придават дълбочина. Ароматът Beauty на Calvin Klein има дълго много дълготрайно ухание, което е подходящо за всеки ден и повод. Перфектният коледен подарък за жена.

Givenchy Ange Ou Demon – За страстните, авантюристични и загадъчни жени в живота ви Givenchy Ange Ou Demon би бил идеален подарък за празниците. Това дръзко ухание е един от онези парфюми за жени, които не можете да забравите. Притежава цветни и ориенталски нотки с мистериозно и топло ухание. Първоначалният аромат на свежи билки и цитруси е съставен от шафран, мащерка и мандарина. В сърцевината на композицията долавяме разкошно ухание от екзотични цветя, сред които лилия, иланг-иланг и орхидея. Уханна ванилия, сладък тонка боб, дъбов мъх и палисандрово дърво съставят основния аромат, който ще направи всяка жена неустоима. Изключително подходящ е за подарък за млади момичета, които обичат предизвикателствата.

Clinique Happy – Както подсказва и самото име на това ухание на Clinique, този парфюм наистина носи щастие. Ако имате любима жена в живота си, която е винаги жизнерадостна, усмихната и позитивна, то този парфюм ще пасне идеално на характера ѝ. Първоначалният аромат на парфюма е свеж, плодов и цитрусов. В него долавяме портокал, грейпфрут, мандарина, ябълка и синя слива. Средните и базови нотки съдържат предимно цветни ухания – момина сълза, фрезия, роза, орхидея, лилия и магнолия. Всички те създават нежен ароматен букет, съчетан с топли нотки на кехлибар. Със сигурност Happy е сред най-свежите парфюми за жени, които можете да откриете.

Versace Crystal Noir – Този аромат е идеален избор за всяка зряла дама, която обича елегантния стил. Изключително подходящ е за вечерен и зимен аромат, така че бъдете сигурни, че всяка жена, която получи този парфюм ще го използва през целия студен сезон. Невероятно дълготраен и изискан, този класически аромат на Versace е истински неустоим. Дълбоки пикантни нотки на кардамон, джинджифил и черен пипер преливат в тропическо и деликатно ухание на кокос, гардения, портокалов цвят и божур. В основата си този чувствен аромат крие кехлибар, мускус и сандалово дърво. Versace Crystal Noir е наистина перфектен подарък за всеки повод.

Armani Code Absolu Femme – Този разкошен парфюм на Armani има топли, ориенталски и загадъчни нотки на подправки. С уютното си, дълбоко ухание, този парфюм е подходящ за целогодишна употреба. Въпреки това, особено много ще заблестите с това ухание през студените месеци от годината. Идеален завършек би бил и към специални поводи и вечерни събития. Стоплящ джинджифил, свежа мандарина и нежно нероли съставят първоначалното ухание. Аромат на бели цветя от тубероза, портокалов цвят и жасмин следват в сърцевината, а в основата – дълбоки, ориенталски нотки на тонка боб, ванилия и сандалово дърво. Това е съблазнителен и неустоим парфюм, подходящ за всяка уверена дама, която обича вниманието.

Yves Saint Laurent Elle – Парфюмът Elle на френската модна къща Yves Saint Laurent очарова и съблазнява с романтичното си, женствено ухание. Подходящ е за всяка млада дама, която обича флоралните, дървесни ухания. Парфюмът е чудесен избор за ежедневен аромат, за всеки сезон и повод. Сладко литчи, ободряващ лимон и нежен божур стартират композицията. В сърцевината откриваме богат букет от цветя, сред които роза, жасмин и фрезия. Дълготрайното, наситено ухание на основния аромат се дължи на семена от амбрет, ветивер, кедрово дърво и патчули. Освен разкошният си аромат, този парфюм е чудесен подарък и заради изисканото си, розово флаконче, в което ще се влюби всяка дама.

Elie Saab Le Parfum – Модната и парфюмна марка Elie Saab винаги остава вярна на фееричния си, женствен и много деликатен стил, както в дрехите, така и в парфюмите, които предлага. Този аромат е от онези парфюми за жени, които са подходящи за дами на всяка възраст и са чудесни за всеки повод и време. Страхотен подарък за любима дама, която обича изчистените, непретенциозни аромати. Уханието започва с нотки на портокалов цвят и жасмин и преминава в сладък, дървесен аромат от мед, патчули, роза и кедрово дърво. Лек, красив и семпъл, този парфюм заслужава да е в списъка ви с коледни подаръци, а защо не и за самите вас!

Надяваме се с този списък с идеи за подаръци да сме помогнали да зарадвате близък човек и да сме допринесли за магичния момент на отваряне на подаръците. Коледа е времето, в което искаме да сме щедри, добри и благодарни. А ние можем да се погрижим и да ухаете вълшебно!

Exit mobile version