Съвременен блог за маркова парфюмерия

Какви парфюми трябва да имаме в колекцията си?

За много хора изборът на парфюм остава на заден план. Често те го възприемат като функционален продукт, който им помага да миришат добре. Обикновено притежават по един парфюм и се сещат да пръснат по малко преди да излязат за купон или среща. И така шишенцето се седи на тоалетката с месеци или години докато го изхвърлят, защото вярват, че парфюмът се разваля след година или две.

Когато притежаваш един парфюм, нямаш голям избор – или си парфюмиран, или не. И този избор се определя от това дали мястото или случая го изискват. Но има и хора, които възприемат парфюмите като източник на лично удоволствие и притежават цяла колекция.

И така възниква въпросът – колко парфюма е нужно да притежаваме? Отговорът не е еднозначен, но за да ви улесним, ще изброим най-популярните разновидности и поводи:

 

1. Летен аромат

Горещото време се отразява върху парфюмите: намалява трайността им, но също така ги засилва, което означава, че тежки парфюми с дървесни или мускусни нотки не са подходящи. Свежи морски, зелени, билкови и цитрусови нотки се съчетават чудесно с високите температури.

Нашите предложения за дамите:

Нашите предложения за мъжете:

 

2. Спортен аромат

Спортните аромати са създадени да събуждат сетивата и да те мотивират. Често се характеризират с енергичност, жизненост и свежест. Много марки добавят пикантни или цитрусови нотки.

Нашите предложения за дамите:

Нашите предложения за мъжете:

 

3. Вечерен аромат

Най-често избираме силни, запомнящи се аромати за вечерни срещи. Нотки като ванилия и мускус са считани за чувствени, но също така бихме искали парфюмът да се усеща през цялата вечер. Това може да бъде постигнато с нотки като ветивер и кехлибар, които са известни със своята дълготрайност.

Нашите предложения за дамите:

Нашите предложения за мъжете:

 

4. Офис аромат

Всички знаем колко е трудно да изберем правилния тоалет за работа. Избирането на правилния аромат е също толкова трудно. Силните парфюми не са най-подходящите за тази цел. Вместо това изберете леки, чисти цитрусови аромати, които едва се усещат и няма да задушават колегите ви.

Нашите предложения за дамите:

Нашите предложения за мъжете:

5. Вечните класики

Всички знаят, че съществуват дрехи, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви. По същия начин съществуват няколко аромата, които си заслужават инвестицията. Те са класики, защото са успели да преживеят всякакви промени в модните тенденции, и продължават да се продават с години.

Нашите предложения за дамите:

Нашите предложения за мъжете:

Разбира се, не е нужно да купувате всеки парфюм от списъка, това са просто предложения. Както и с дрехите, ще разберете кое е по вкуса ви с течение на времето и ще развиете свой собствен стил.

Но най-важното е, да носите правилния парфюм във всяка една ситуация и така винаги ще сте неотразими.

Exit mobile version