Съвременен блог за маркова парфюмерия

Изберете парфюм според възрастта

парфюм според възрастта

Може би е доста трудно да изберете любимия си аромат, ако искате да го съобразите с всичко, за което се сещате. Но има много лесен начин, който да ви насочи към подходящите за вас аромати, като тук може да се съобразите изцяло с възрастта си. В днешната статия ще ви запознаем с няколко аромата, които са подходящи за отделните възрастови групи, в които попадате и вие!

Аромати – под 20 г.

Младите дами се характеризират с промяната, с много разнообразен стил и зараждане на незаличимата женска енергия. Тук е добре да се насочите към цветните аромати, онези, които са по-сладки и съдържат повече ароматни масла. Нека в новия ви парфюм да присъстват повече ванилия, фрезия, жасмин и други, които отговарят на вашия личен вкус. Относно марките, на които може да заложите това са: Versace, Guess, Fendi, Carolina Herrera.

Относно мъжете, които са под 20, нека те да залагат на по-леки аромати, които съвсем деликатно да подчертават зараждащата се мъжественост. При тях е добре да залагат на марки като Hugo Boss, Kenzo, Azzaro.

Ароматите – до 30 г.

Тук вече спокойно може да се насочите към по-остри аромати, защото женската ви енергия е в силата си и е редно да я изразите чрез парфюмите. Залагайте на по-пикантните аромати, в които се съдържа сандалово дърво, бергамот, зюмбюл и някои подправки, като различните видове пипер. Марките, към които може да се насочите са: Channel, Dior, Versace, Guerlain, Givenchy.

Мъжете, които искат да намерят своя нов аромат, е добре да се насочат към онези, които са по-силни и по-определящи характера. Заложете на аромати, които да ви отличават от останалите мъже. Онези, които добре описват тази възраст, имат аромати подходящи за вас и те са: Hermes Bel Ami Vetiver, Mont Blanc Emblem Absolu и ароматите на Dior.

Ароматите – до 50 г.

Вече познавате тялото и характера си добре и вероятно сте намерили вашите най-големи любимци сред ароматите. Но ако не сте ги открили е добре да заложите на марките, които са избирани от силните дами, това са Chanel, Dior, Versace, Carolina Herrera, Cartier. Конкретните парфюми, чиито аромат може да пробвате са: Cartier Carat, Cartier Declaration, Versace Crystal Noir, Dior J’adore и др.

Мъжете също е добре да променят любимия си аромат според възрастта си, като тук може да изберете сред множество, но най-интересните са: Dior Homme, Dior Homme Intense, Hermes Eau de Rhubarbe Écarlate и др.

Ароматите – над 50 г.

За дамите над 50 може да се насочите към следните парфюмни аромати: Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune, Elizabeth Arden 5th Avenue, Montale Amber & Spices, който аромат е подходящ за мъже и за жени.

Относно мъжете може да пробвате добре познатия парфюм на Paco rabanne – 1 million, както и много от ароматите на Hugo Boss.

Опитайте да се съобразите с възрастта си, ако все още не сте открили вашите любими аромати. Опитайте новите нотки, които да ви описват най-добре и не се страхувайте да експериментирате. Ако имате нужда, може да се консултирате с професионалистите на Fragrances.bg, които са готови да ви помогнат в избора на новия аромат. Бъдете смели!

Exit mobile version