Изберете парфюм според възрастта

парфюм според възрастта

Може би е доста трудно да изберете любимия си аромат, ако искате да го съобразите с всичко, за което се сещате. Но има много лесен начин, който да ви насочи към подходящите за вас аромати, като тук може да се съобразите изцяло с възрастта си. В днешната статия ще ви запознаем с няколко аромата, които са подходящи за отделните възрастови групи, в които попадате и вие!

Аромати – под 20 г.

Младите дами се характеризират с промяната, с много разнообразен стил и зараждане на незаличимата женска енергия. Тук е добре да се насочите към цветните аромати, онези, които са по-сладки и съдържат повече ароматни масла. Нека в новия ви парфюм да присъстват повече ванилия, фрезия, жасмин и други, които отговарят на вашия личен вкус. Относно марките, на които може да заложите това са: Versace, Guess, Fendi, Carolina Herrera.

Относно мъжете, които са под 20, нека те да залагат на по-леки аромати, които съвсем деликатно да подчертават зараждащата се мъжественост. При тях е добре да залагат на марки като Hugo Boss, Kenzo, Azzaro.

Венера Козметикс парфюми

Ароматите – до 30 г.

Тук вече спокойно може да се насочите към по-остри аромати, защото женската ви енергия е в силата си и е редно да я изразите чрез парфюмите. Залагайте на по-пикантните аромати, в които се съдържа сандалово дърво, бергамот, зюмбюл и някои подправки, като различните видове пипер. Марките, към които може да се насочите са: Channel, Dior, Versace, Guerlain, Givenchy.

Мъжете, които искат да намерят своя нов аромат, е добре да се насочат към онези, които са по-силни и по-определящи характера. Заложете на аромати, които да ви отличават от останалите мъже. Онези, които добре описват тази възраст, имат аромати подходящи за вас и те са: Hermes Bel Ami Vetiver, Mont Blanc Emblem Absolu и ароматите на Dior.

Ароматите – до 50 г.

Вече познавате тялото и характера си добре и вероятно сте намерили вашите най-големи любимци сред ароматите. Но ако не сте ги открили е добре да заложите на марките, които са избирани от силните дами, това са Chanel, Dior, Versace, Carolina Herrera, Cartier. Конкретните парфюми, чиито аромат може да пробвате са: Cartier Carat, Cartier Declaration, Versace Crystal Noir, Dior J’adore и др.

Мъжете също е добре да променят любимия си аромат според възрастта си, като тук може да изберете сред множество, но най-интересните са: Dior Homme, Dior Homme Intense, Hermes Eau de Rhubarbe Écarlate и др.

Ароматите – над 50 г.

За дамите над 50 може да се насочите към следните парфюмни аромати: Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune, Elizabeth Arden 5th Avenue, Montale Amber & Spices, който аромат е подходящ за мъже и за жени.

Относно мъжете може да пробвате добре познатия парфюм на Paco rabanne – 1 million, както и много от ароматите на Hugo Boss.

Опитайте да се съобразите с възрастта си, ако все още не сте открили вашите любими аромати. Опитайте новите нотки, които да ви описват най-добре и не се страхувайте да експериментирате. Ако имате нужда, може да се консултирате с професионалистите на Fragrances.bg, които са готови да ви помогнат в избора на новия аромат. Бъдете смели!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.