Съвременен блог за маркова парфюмерия

Парфюми есен 2017: Есенна хармония и красота, обвита в цветове и аромати

есенни парфюми

Лятото официално приключи преди малко по-малко от седмица. Очевидно е, че изпитваме носталгия към лятото и неговото безгранично синьо, спонтантни, но незабравими изживявания и луди моменти нали? Но нека не звучи така сякаш не сме развълнувани за настоящата есен. Напротив.

Есента е синоним на уют и магия, тя е изпълнена с най-топлите цветове, усещания, постъпки и моменти. Всеки нов ден е обагрен в нов цвят, в нов нюанс. Ето само няколко от многобройните причини да я обичаме толкова много:

Вече сме на една вълна нали? Настроени сме за есенни аромати и уют. Есента в пълната си прелест и пъстрота върви ръка за ръка със специални ухания, подчертаващи нейния уют и спокойствие. Примесете ги с аромата на горящите дървета в камината и уханния горещ шоколад в ръцете ви и се насладете на цялостно есенно преживяване. Представяме ви нашите предложения за парфюми есен 2017!

Есенни парфюми за господата:

Jimmy Choo Man Intense EDT

Този ароматно-плодов парфюм крещи „мъжественост“. По-интензивен от предшественика си (Jimmy Choo Man), той е секси и мъжествен, а на притежателя му няма да му липсва женско внимание. Силен и чувствен, той е перфектен за по-хладните, но изпълнени с топлина задушевни моменти. Пикантните му нотки се преплитат с ароматните лавандули, свежи мандарини и уханни тонка и пачули в една смела композиция, която събужда сетивата и ни въвежда в свят, в която вие диктувате правилата.

Trussardi Uomo The Red EDT

Uomo The Red на Trussardi е ароматът на индивидуалиста. Съчетаващ противоречивите и различни нюанси на есента, той е едновременно свеж и затоплящ, оставящ дълга следа и в притежателя си, и във всичко около него. Стилен и елегантен парфюм, най-подходящ за ценителите на силните усещания. Неустоимата композиция, съдържаща симбиоза между кожа, здравец, коняк, тонка, лимоненожълт цвят, индийско орехче, галбан, салвия и пачули, подчертава класата и индивидуалния стил на избрания и открива пред него топли и незабравими моменти.

Thierry Mugler A*Men Pure Malt EDT 

Чувствен, уникален, стилен. A*Men Pure Malt е създаден в чест на шотландското уиски и неговия опушен, дървесно-пикантен аромат. Той е парфюм за елегантни и изискани мъже, подчертаващ тяхната класа, уникалност и непоклатимост. Композицията му е изключително смела и чувствена, описваща леко сладки, вкусни и опияняващи акорди, обгърнати с дървесни и опушени тонове. Чудесен акцент за есенния ароматен гардероб, подчертаващ елегантността на мъжа, който няма как да остане незабелязан.

Givenchy Gentlemen Only Absolute EDP

Както си личи от името му, този аромат е перфектният аксесоар за съвременния джентълмен, Стилен и изискан, мек, но интензивен, той е своеобразен символ на класа и лукс. Чувствената композиция, съчетаваща комбинации между ванилия и сандалово дърво, пикантно сърце и освежаващо начало, прави уханието перфектно допълнение за есенния ви график.

Bottega Veneta Pour Homme Parfum EDP

Още с първия полъх Bottega Veneta Pour Homme Parfum ни завърта във водовъртеж от омайващи аромати. С по-силна концентрация на ароматни нотки, той е още по-впечатляващ и завладяващ от предшественика си. Неговият дуализъм го прави перфектен за есенното ежедневие на винаги активния мъж – този, който е неотразим и непобедим и в професионален план, и не спира да омайва и завладява всеки, докоснал се до него, в личен. Ароматът се слива с природата и образува ухайна утопия, а в същото време и със същия успех пасва перфектно на вечеря в изискан ресторант или важна бизнес среща. Той обаче носи огромни рискове със себе си – рискът вие и другите около вас да се пристрастят към аромата му.

Есенни аромати за дамите:

Dsquared2 Want EDP

Изтънченото ухание е създадено с една-единствена цел – да се впише в ежедневието на уверените, различните жени, които смело изразяват себе си и се различават от тълпата. Затова и ароматът няма мъжки еквивалент – създателят Аурелиен Гишард казва, че уханието не е предназначено за кокетните момичета, а за самодостатъчните и уверените, които са поели контрола на живота си и се справят с всяко предизвикателство, което изскочи пред тях. Прекрасно балансираната композиция донася нужния женствен и нежен акцент, за да направи уханните акорди на парфюма неустоими.

Boucheron Quatre Intense EDP

Quatre Intense на Boucheron е фин баланс между модерното и класическото, иновациите и традициите, бунтарството и конвенционализма. Той е перфектен есенен аксесоар за лъчезарните жени – тези, които носят слънцето в себе си и настроението си, и акцентира върху силата на женския характер, харизмата, чара и силното присъствие на незабравимите жени. Уханната интерпретация на емблематичния пръстен Maison Boucheron е комбинация от елегантност, цветна свежест, еуфорична свежест и изтънчен послевкус.

Roberto Cavalli Paradiso Assoluto EDP

Приказният ориенталски аромат на Roberto Cavalli носи уханието на божествена градина. Той сплита съблазън, чувственост, женствена и дива природа, за да остави неземна фантазия в съзнанието на притежателя си и заобикалящите го. Наситен и обагрен с изкусителни ароматни акорди, Paradiso Assoluto е неустоим парфюм, вдъхновен от спиращите дъха тропически моменти край безкрайното синьо. Този чувствен аромат е перфектният спътник за уютни топли нощи, както и за есенни романтични изживявания.

Estee Lauder Modern Muse Nuit EDP 

Новият аромат на съблазънта. Пристрастяващото ухание е потопено в блясък и въплъщава нощните светлини и изкушения. Луксозен и с богати акорди, Modern Muse Nuit изследва новата и непозната, още по-дълбока и пристрастяваща страна на модерната муза. Ароматните гами от скъпоценен кехлибар, чувствен мускус, изкусителен жасмин засилват пристрастяващото въздействие на този незабравим аромат. Есенно изкушение, покоряващо със своята женственост и чар, на което няма как да устоиш.

Carolina Herrera Good Girl EDP

За момичето, което знае, че добре възпитаните момичета рядко влизат в историята. За момичето, което ни казва, че е хубаво да бъдеш лоша. Отново се срещаме с дуализма и различните нюанси както на есента, така и на женската природа. Могъщата и чувствена есенция ни представя изключителна бленда от светли мотиви и тъмни елементи. Парфюмът ни подготвя за необикновени моменти още с първия поглед към него, а самата консистенция ни потапя в желанието да предизвикваме, властваме и доминираме. Перфектният есенен аксесоар за чувствените, съблазнителни, смели, дръзки жени, впечатляващи със своята независимост и комплексна женска красота. За тези жени, които са на крачка от това да завладеят света – знаят го и те, знаем го и ние. Само им дайте подходящите обувки.

Имате ли си любим есенен аромат или предпочитате да експериментирате с нови?

Exit mobile version