Новата убийствена и оригинална реклама на Kenzo

kenzo-реклама

Новата реклама на дамския парфюм Kenzo World, режисирана от Спайк Джоунс (предишната му работа включва: „Her“, „Being John Malkovich“ и други), дава нови определения и прекрачва граници.

Видеото е създадено не толкова като реклама, а като музикален клип. В него 21-годишната Маргарет Куоли, известна от „The Leftovers“, присъства на официално събитие и чинно и учтиво изслушва речта, поднесена пред гостите. В един момент тя се извинява и се оттегля извън залата на събитието. Така първо забелязваме впечатляващата зелена рокля на Kenzo, с която е облечена. Тя излиза в изискано фоайе и се възнася в хипнотизиращ, луд танц, първоначално изпълнен с накъсани движения. Тя сякаш полудява и изпълва мястото с хаотични, откачени, екзалтирани движения и действия. Кадри, включващи облизване на статуи, елегантни контрастни движения и такива, сякаш извършени след демонична обсебеност. Нестандартният подход, ритуалният танц и женската страст допринасят за цялостната атмосфера на сила, независимост, лудост и провокативност. Посланието е ясно – новото ухание на Kenzо не е за дами, които обичат да бъдат слагани в рамки или пък се оставят да бъдат опитомени!

Всичко това се случва на фона на парчето “Mutant Brain”на Сам Спийгъл (брат на Спайк Джоунс) и Ape Drums. Тази комбинация от лудост, елегантност, насилие и страст е благодарение на хореографията на Раян Хефингтън – предишната му работа включва танците в клипа на Sia – “Chandelier”.

Видеото имаше вирусен ефект и беше споделено и изгледано от повече от 3 милиона души за по-малко от месец след пускането си!

Очаквайте скоро Kenzo World и в нашия онлайн магазин – https://fragrances.bg.

До тогава може да се насладите на останалите невероятни парфюми на японския моден бранд Kenzo:

Kenzo L’Eau Par Kenzo EDT за жени

Kenzo L’Eau Par Kenzo EDT за мъже

Kenzo Flower In The Air EDT

Kenzo Couleur Violet EDP

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.