Горещи аромати, в които ще се влюби

Времето навън става все по-топло, дните все по-дълги, a дрехите ни – все по-къси! Това означава само едно – лятото вече започва, а с това и приготовленията за новия сезон. Обновили сте гардероба си, планирали сте дълга почивка на морето, но може би сте забравили едно важно нещо – да изберете нов парфюм. Ако не сте го направили, имате още малко време да попълните този пропуск. За да ви помогнем с избора, сме селектирали няколко горещи летни аромата, както за дамите, така и за представителите на силния пол. 

Горещи аромати, в които тя ще се влюби

Ето кои са нашите предложения за дамски парфюми:

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue for Her

Abercrombie fitch

Abercrombie & Fitch е американска модна компания, основана през 1892 г. , която по-късно започва да създава и парфюми. Abercrombie & Fitch First Instinct Blueе аромат, който излъчва оптимизъм и лъчезарност. Вдъхновен от безоблачното небе и чистите сини води,   този парфюм  ще накара всяка дама, която го носи, да прегърне живота и да се радва на малките неща. В сърцето наFirst Instinct Blueще усетите лъчи кайсиев нектар, които блестят върху листенца от жасмин и божур, разкривайки топлина, която продължава в основата с нотки на ванилия, пачули и сандалово дърво.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal

Bright Crystal е един от най-завладяващите и разпознаваеми дамски парфюми на италианския моден бранд Versace. Този аромат ще ви плени с цветни, но не прекалено сладникави  нотки. Помирисвайки го ще усетите съчетание от нежни ухания – божур, магнолия, нар и цвят от лотус.  Bright Crystal е женствен и лек, същевременно много дълготраен, което го прави страхотен избор за летния сезон. Този парфюм е подходящ за дамите, които не харесват тежките пиперливи аромати, а предпочитат деликатни и свежи ухания. Няма как да не обърнем внимание и на красивата му опаковка с капачка във формата на голям кристал. Сама по себе си, тя е истинско бижу, което ще краси тоалетката на своята притежателка.

Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral

 

Bvlgari е световно известен дизайнерски бранд, който създава парфюми повече от две десетилетия. Bvlgari Omnia Coral е дамски парфюм с преобладаващ плодов аромат. Това леко и женствено ухание се отваря с върхови нотки на годжи бери и бергамот, последван от свежестта на водна лилия, хибискус и сочен нар. А накрая завършва с  нежен мускус и кедър. Неговите създатели го описват като аромат, „напомнящ за лятото, слънцето, блестящата природа и далечните океани.“ Върху красивия му флакон присъстват детайли в коралов цвят, който както вероятно вече сте разбрали, бе обявен за цвета на 2019 г. Ако и вие искате да сте в крак с модните тенденции това лято, изберете Bvlgari Omnia Coral.

 

Moschino Cheap & Chic I Love Love

Moschino Cheap&Chic I Love Love

Moschino e италианска модна марка, популярна със смелия си, цветен и ексцентричен стил. В края на 80-те години създават първия си парфюм, а днес вече имат повече от 25 известни аромата в колекцията си. Moschino Cheap & Chic I Love Love е комбинация от дървесни и флорални нотки. Този парфюм e подходящ за дръзките жени, които знаят как да загатнат своя сексапил и не се страхуват да привличат погледи. Ако и вие сте от тях, то определено Moschino Cheap & Chic I Love Love  заслужава вашето внимание.

 

Горещи аромати, в които той ще се влюби

 

S.T. Dupont S.T. Dupont Be Exceptional

S.T.-Dupont Be Exceptional

След дамските парфюми, смело се насочваме към предложенията за господата. Първото от тях е парфюмът Be Exceptional на  S.T. Dupont. Той е дървесно-ориенталски аромат. Върховите нотки са беграмонт, грейпфрут и джинджифил. Те се преливат в сърце от ирис и зърна от тонка, а накрая върху кожата ви остава уханието на пачули и кехлибар. Както става ясно от името му, този  аромат е създаден за мъже, които държат на индивидуалния си стил и обичат да се отличават от тълпата.

Bvlgari Man Wood Essence

Bvlgari Man Wood Essence

Лансиран през лятото на 2018 г., Wood Essence е ново допълнение към мъжката линия парфюми на Bvlgari. Неговият създател – известният парфюмерист Алберто Морилас – го определя като съвременен и напълно различен аромат. Както подсказва името му,  Wood Essence е комбинация от дървесни, земни нотки и подправки. В него се усеща свежестта на цитрусови плодове и кориандър, умело съчетани с едни от най-добрите дървесни есенции в парфюмерията – кедър, кипарис и ветивер.  Този необикновен аромат излъчва сурова, но изтънчена мъжественост. Опаковката му, изваяна в златно и зелено, го превръща в стилен аксесоар, който всеки джентълмен ще оцени.

Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme

 

Lanvin Eclat D’Arpege е лансиран през 2015 г.  Той е находчива комбинация от модерни съставки и мъжествена същност. Този парфюм приляга идеално на елегантните и уверени мъже, притежаващи завладяващ магнетизъм и харизма. Върховите му нотки са преобладаващо цитрусови – мандарина, бергамот и лайм, което го изпълва със свежест. Те нежно се преливат с цветните ухания на жасмин и листа от теменуга. Базовите нотки са кедър, сандалово дърво и мускус. Всичко това прави уханието на Lanvin Eclat D’Arpege Pour Homme наистина завладяващо.

 

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Man

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Man

В горните редове вече споменахме за едноименния дамски парфюм. Сега дойде време да отделим заслужено внимание и на мъжкия вариант. Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Man е създаден за авантюристичните мъже, които следват инстинкта си  и винаги са готови да се впуснат в ново предизвикателство. Този смел аромат е съчетание от
свежи цитруси, подсилени с пикантни нотки и балансирани от интензивната сила на кехлибара. Това е парфюм, който със сигурност няма да остане незабелязан от околните.

Това бяха нашите горещи предложения за летни парфюми. На вас остава само да си изберете!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.