10 дамски парфюма до 30 лева

Top-10--fragrances-under-30-leva-00

Луксозните маркови парфюми са един от основните продукти, които  жените използват в ежедневието си. Често, марковият парфюм и високата цена вървят ръка за ръка, но за онези от вас, които искат да  направят изгодна покупка, сме подготвили специални предложения за топ 10 дамски аромата.

Всеки един от тях можете да закупите на супер цени до 30 лева. Сред списъка с предложенията ще откриете подбрани марки на добре познати имена, модни икони и доказани брандове. Ето нашите 10 дамски парфюми до 30 лева:

1.Beyonce Pulse  Top-10--fragrances-under-30-leva-01

Флорален аромат, който съчетава топлина и енергия, като самата Бийонсе, каквато познаваме на сцената. Уханието е вдъхновено от любимото цвете на Куин Би – орхидея. С цитрусова свежест от бергамот, опияняващи нотки от синьо кюрасо, жасмин и ванилия, пулсът се ускорява и дивата в теб се пробужда.

2.Karl Lagerfeld for HerTop-10--fragrances-under-30-leva-02

Създаден специално за дамите, Karl Lagerfeld for Her носи своето послание в бутилка. Нежни цветя, акорди от свежи цитруси и дървесни аромати са всички нужни елементи, съчетаващи разкоша на женствеността.

3. Elizabth Arden 5th AvenueTop-10--fragrances-under-30-leva-03

Цветно-ориенталски аромат, който ви пренася точно в центъра на Ню Йорк, и по-точно на 5-то Авеню. Обгръщайки шията с невидим, но луксозен шал, нотките на екзотични цветя и ориенталски подправки крещят елегантност и класа. Бергамот, карамфил, българска роза и кехлибар, съблазняват сетивата по неустоим начин. Бъдете запомняща се ароматна, оставяйки след себе си незабравима ароматна следа!

4. Sergio Tacchini Precious Purplesergio-tacchini-precious-purple-500x500

С този аромат ще усетите как силата на магнетичната жена се прелива във вас, като тайствен ритуал, който обладава душата ви. С нежната си чувственост от жасмин, чистотата на водна лилия и божур, ароматните нюанси разкриват душата ви. Развръзката на Sergio Tacchini Precious Purple е в деликатния почерк на джинджифил и кехлибар, който поражда световъртеж, сякаш причинен от любовен трепет.

 5. Benetton Colors de Benetton PurpleTop-10--fragrances-under-30-leva-05

Свеж и ободрителен, ароматът Benetton Colors de Benetton Purple  е изпълнен с очарование. Интерпретацията от кисел лимон, горчив грейпфрут, обаятелна червена роза и сладка пралина, напомнят всички въплъщения на женските емоции. Жената може да е всичко, което иска да бъде и аромат като този е доказателството за чувственото сливане на контрастни аромати и непознати емоции.

 6. Salvador Dali It Is DreamTop-10--fragrances-under-30-leva-06

Романтичната любов не е просто една мечта, тя е възможна, реална, създава музика и „рисува“ картини, устояващи на времето.  Salvador Dali It Is Dream е аромат, вдъхновен от флорално-плодовите и дървесни нотки, които ви карат да мечтаете за любов, за нежност, за всяка дълбока емоция в човешкото съзнание.

 7.Elizabeth Arden Provocative Woman   Top-10--fragrances-under-30-leva-07

Провокативната жена е онази, която никой не може да има, а всеки иска. С непредсказуемо поведение, премерени жестове и сексапилна елегантност, ароматът на Elizabeth Arden Provocative Woman е създаден именно за недостижимата жена. Ароматът, носещ се от нея, е неустоим и не можеш да не се поддадеш на тази провокация. Съчетанието между джинджифил, папая, малина и сандалово дърво скандализират и кожата се наелектризира от възбуда.

8. Naomi Campbell Bohemian GardenTop-10--fragrances-under-30-leva-08

Ако душата ви се разпознава в определението “своенравна и опасна дива“, буйната композиция на аромата Naomi Campbell Bohemian Garden е всичко, от което имате нужда. Вдъхновен от свободния начин на живот на френския бохемски шик, Bohemian Garden е флорално-плодова комбинация между зелена круша, лимон, ванилия и роза. Бъдете уверени и непоколебими!

9.Elizabeth Arden NYC premiereTop-10--fragrances-under-30-leva-09

Изкушаващ аромат, който разкрива микс от мандарина, розов пипер, лилия и зърна от тонка. Премиерна наслада, която ви дава нова, свежа визия и присъствие. Представете си, че сте звезда, чиято кариера сега започва и започвате да покорявате всички върхове. Какъв аромат бихте избрали за премиерата на вашия звезден миг?  Elizabeth Arden NYC premiere е перфектният ментор, който подчертава женската страст, с която превземат сърцата на всеки, изпречил се на пътя.

10. Antonio Banderas Blue SeductionTop-10--fragrances-under-30-leva-10

Ако съвременната съблазнителка носи със себе си непрекъснато нещо специално, то това е обаятелна синя аура, която ароматът на Antonio Banderas Blue Seduction създава. Композицията съчетава сладостта на синя теменуга, пъпеш, круша, малина и свежите нотки на нежни цветя. Сладка и съблазнителна, всяка жена е нечия фантазия.

Това са нашите предложения за 10 дамски аромата до 30 лева, които може да закупите сега. Възползвайте се от нашите изключително ниски цени! Надяваме се, че статията е била интересна и полезна.

Екипът на Венера Козметикс!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.