Съвременен блог за маркова парфюмерия

Bestsellers на Mont Blanc на всички времена

mont blanc парфюми bestsellers

Днес  Mont Blanc  е една от успешните европейски компании, известна най-вече с производството на луксозни аксесоари и парфюми. През годините тяхното име се е превърнало в синоним на лукс, високо качество и майсторска изработка. Но нека ви върнем малко по-назад във времето.

Историята на  немската компания Mont Blanc започва в началото на миналия век – през далечната 1906 г. Интересно е, че първите продукти, които произвеждат далеч не са парфюми, а  луксозни писалки. Успехът не закъснява и Mont Blanc бързо набират популярност. Тяхното лого – снежният  връх – е израз на философията, която компанията неотлъчно следва. А именно – стремеж към най-високо качество и изящна изработка.

Първият си парфюм Mont Blanc лансират през 2001 г., а днес колекцията им наброява цели 27 парфюма, създадени в колаборация с някои от най-известните парфюмеристи в света.

Септември е месец на Mont Blanc във Венера Козметикс. Всички наши клиенти могат да се възползват от 10 % отстъпка при поръчка на парфюм Mont Blant с промокод: MB10. Вижте тук всички продукти: https://fragrances.bg/montblanc .

Любителите на качествените и запомнящи се аромати със сигурност са добре запознати с парфюми на Mont Blanc. Ако по някаква причина са ви убягнали, не се тревожете. В тази статия ще ви запознаем с парфюмните шедьоври на марката, които са пленили сърцата на милиони мъже и жени по света. Казано по друг начин, вижте кои са бестселърите на Mont Blanc на всички времена:

Mont Blanc Femme Individuelle

Femme Individuelle  e един от най-продаваните дамски парфюми на Mont Blanc. Той е лансиран на пазара през 2004 година и е сред първите женски парфюми, които марката създава. Емблематичното му ухание е дело на един от най-известните и талантливи френски парфюмеристи – Мишел Алмайрак. Той определено знае как да създаде аромат, с които да плени дамите. Основните акценти на Femme Individuelle са розов пипер и роза, на които се дължи леко ориенталското му ухание. В него ще откриете и нотки ванилия, които ми придават сладост и мекота. Определено ароматът е по-нестандартен, но именно затова се нарежда сред емблематичните парфюми Mont Blanc.

Mont Blanc Lady Emblem

Lady Emblem е дамски аромат, които марката лансира на пазара през 2014 г. Той бързо успява да се превърне в един от техните най-обичани парфюми. Причините за това се дължат както на изящния аромат, така и на невероятно красивата опаковка. Както вече споменахме, Mont Blanc имат дългогодишен опит в създаването на луксозни продукти с впечатляваща визия. Затова не е изненадващо, че флаконът на този парфюм е истинско бижу, което е достойно да краси тоалетката на всяка дама. Уханието обаче е също толкова впечатляващо и женствено, благодарение на флорално-плодовите му нотки.

Mont Blanc Presence D’Une Femme

 Presence D’Une Femme е едно от първите парфюмни ухания, дело на Mont Blanc. Въпреки това и до днес този аромат продължава да бъде сред най-продаваните и харесвани парфюми на марката. Опаковката е деликатна и женствена. Разбира се, в нея ще откриете характерната прецизност и детайли, присъщи за идентичността на Mont Blanc. Парфюмът ще ви изненада от първото впръскване. Ароматът се отваря със свежи цитрусови нотки на мандарина, допълнени с леката пикантност на черен пипер. Флоралното сърце на Presence D’Une Femme съдържа нотки на циклама и орхидея. Базовите нотки на този очарователен парфюм са махагон, сандалово дърво, пачули и ванилия. Тази комбинация олицетворява прекрасно женския темперамент – сладък, но и малко пиперлив.

Mont Blanc Legend for men

Разбира се, няма как да пропуснем  да споменем и някои от най-емблематичните мъжки парфюми Mont Blanc. Сред тях достойно място заема Legend, който е лансиран от марката през 2011 г. Той е създаден за амбициозните и устремени мъже, уверени в своите възможности. Характерно за аромата е неговата сладост, но въпреки това той запазва мъжественото си излъчване. Ароматът очарова с цитрусово-плодови върхови нотки, допълнени със сърце от дъбов мъх, здравец, роза и червена ябълка. А за финал остава уханната комбинация от сандалово дърво и зърна от тонка. Тази благоуханна течност идва във впечатляваща и стилна черна опаковка, с класически метални детайли.

Mont Blanc Emblem for men

Emblem е мъжки парфюм на Mont Blanc, който излиза на пазара през 2014 г, заедно в дамската версия, за която вече ви споменахме. Опаковката му е нестандартна, но изключително премерена. Отново в черната гама, на фона на която изпъква логото на марката. Тя отново доказва майсторството и високия естетически вкус на Mont Blanc. В първото впръскване ще бъдете впечатлени от контраста, създаден от комбинацията на градински чай и кардамон с цитрусови нотки. Допълнителна свежест му придават виолетовите листа и канелата, които го правят още по-харизматичен и пленяващ.

Mont Blanc Starwalker for men

Starwalker e парфюм, създаден специално за мъже мечтатели, вперили поглед високо към звездите. Характерни за него са свежата и чувствена основа, допълнена от ориенталски връхни нотки. Това определено е парфюм, с който няма как да останете незабелязани от околните. Хубавото е, че той е толкова универсален, че се вписва идеално както в забързаното ежедневие на работещия  джентълмен, така и за важни поводи, когато имате нужда от специален парфюм. Неслучайно Starwalker е един от бестселърите на марката!

Представихме ви някои от най-харесваните парфюми Mont Blant. Сигурни сме, че в този списък присъства поне едно ухание, което наистина ви е впечатлило.

Exit mobile version