6 парфюма, които ухаят на Коледа

Christmas-blog-post-image-venera

Вижте парфюмите, които напомнят за коледните празници със своите аромати на мандарина и канела

Още щом си помислим за коледните празници, в съзнанието ни се появяват различни аромати, които свързваме именно с този светъл християнски празник. Без съмнение, две от тези ухания са обаятелните аромати на канела и мандарина, които носят усещането за уют, хармония и спокойствие. Те могат да се превърнат в истинска машина на времето и да ни отведат в детските ни спомени, в който игриво подскачаме около елхата вкъщи.

Да си подарим такива моменти е едно от най-вълнуващите преживявания, които можем да споделим с близките и семействата си. Ако машината на времето все още не е създадена, то пътуването в спомените чрез аромати е напълно постижимо, при това доста лесно. Необходимо е само да изберете подходяща комбинация от благоухания и магията се случва! Вижте нашите парфюми предложения, които ще ви припомнят щастливи моменти от далечното и близко минало. Изберете подходящия коледен аромат и подарете вълнуващо пътуване във времето на себе си или близък човек. Ето нашите предложения за 6 парфюма, които ухаят на Коледа.

Дамски парфюми, ухаещи на коледни празници:

Hugo Boss Hugo Deep Red

Питали ли сте се дали има аромат, който най-добре описва съвременната жена? Hugo Boss Hugo Deep Red е точно това! Той съчетава в себе си нежността и силата, спокойствието и агресията, невинността и сексапила – всички лица на съвременните дами, събрани в една парфюмна опаковка. Неговите връхни мандаринени нотки елегантно кореспондират със средните нотки на джинджифил и създават усещането за истински празник. Подходящ както за ежедневието, така и за специални поводи, Hugo Boss Hugo Deep Red е аромат, който може да върне съзнанието ви в миналото и да ви припомни детски спомени, но и да ви отведе далеч в бъдещето и да ви накара да се размечтаете.

Moschino Cheap & Chic I Love Love

Ако има парфюм, което ухае на празник и любов, то Moschino Cheap & Chic I Love Love е точно това. С нежно намигване още в името на аромата, Moschino ни въвлича със свежите нотки на портокал и грейпфрут, деликатно преминаващ към опияняващото ухание на канела. Базовите нотки предлагат дървесен аромат, а парфюмеристите са събрали цяла коледна приказка в обаятелно дамско ухание.

Няма как да не ви споделим и няколко ароматни предложения за мъжете, които искат да се сдобият със специален парфюм за предстоящите празници.

Jean Paul Gaultier Classique

Jean Paul Gaultier Classique е силен и провокативен аромат, който оставя следа след себе си. Дамите, които са се отдали на този дълбок и топъл аромат, бързо правят впечатление. Парфюмът, с ароматни нотки на портокалов цвят, мандарина и канела, може да бъде разпознат от хората дори със затворени очи. Classique подчертава най-нежните черти у всяка жена и носи доза загадъчност в себе си.

Мъжки парфюми, ухаещи на коледни празници:

Paco Rabanne 1 Million Prive

Парфюмът 1 Million бързо се превърна в класика, а мъжкият аромат 1 Million Prive е силно преживяване, затворено в елегантен парфюмен флакон. Уханието е ориенталско с дървесни нотки, а към него са прибавени и много контрастни аромати. Благоуханията на мандарина и канела ни въвличат в парфюмното преживяване, а сърцевината му е нежно и деликатно докосване от тютюневи нотки и смирна. В основата си, парфюмът има топла основа от пачули и тонка, които създават усещането за уют и спокойствие.

Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme

Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme е елегантен, изискан и свеж аромат. Цитрусовият акорд на мандарина във връхните нотки на парфюма кореспондира по лек и деликатен начин със средните ароматни нотки на цейлонска канела, индийско орехче и резеда. Ароматът е подходящ за мъже със свободен дух и създава усещането на спокойствие и хармония.

Bvlgari Aqva Amara

Едва ли има жена, която би мога да устои на мъжките аромати, предлагани от Bvlgari. Брандът се превърна в синоним за мъжественост и сила, а Aqva Amara зашеметяваща ароматна композиция. Връхните нотки на парфюма включват сицилианска мандарина, преливайки се във водни нотки и достигайки до сърцевината с благоухание на индонезийски пачули и бял тамян.

Това са луксозните парфюмни предложения на Венера Козметикс, които по деликатен начин ще допълнят празничните вечер и и ще ви напомнят за щастливи моменти, споделени със семейството и близките ви.

Екипът на Венера Козметикс ви пожелава весели празници!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.