Съвременен блог за маркова парфюмерия

Абитуриентски подаръци 2019: Изборът на Венера Козметикс

Наближават абитуриентските балове и много от нас ще се опитат да изберат идеалните абитуриентски подаръци за приятел или роднина. Това е един от най-чаканите и вълнуващи моменти в живота на всеки гимназист. Една нощ, в която всичко е като приказка – красиви рокли, костюми и ослепителни бижута. Какъв по-подходящ подарък от великолепен парфюм с магическо ухание?

Оригиналните парфюми не са просто универсален продукт, който може да се използва много пъти, но са и емоционален подарък. Подаряването на парфюм е символ на обич, уважение и грижа. Това е жест, който показва, че внимателно сте обмислили подаръка си и какво бихте искали да кажете чрез него.

Освен това, ароматът ще напомня за вас всеки път, в който получателят го използва. Подготвили сме ви страхотни идеи, от които може да се възползвате в търсенето на оригинални парфюми.

Абитуриентски подаръци за нея:

1. Комплект Bvlgari Omnia Crystalline

Комплектът е изключително подходящ за подарък. Включва тоалетна вода, лосион за тяло и душ гел. Мекият аромат на Bvlgari Omnia Crystalline се състои от бамбук, японска круша „наши“ и лотос. Вдъхновен е от яркостта и красотата на кристалите – скали, носещи многовековна памет. Подходящ за изискани и елегантни дами с подчертана женственост.

2. Roberto Cavalli Just Cavalli

Парфюмите на Роберто Кавали са обожавани, както от мъжете, така и от дамите. Това ги прави идеални абитуриентски подаръци. С Just Cavalli подарявате нещо повече от парфюм. Подарявате отношение, обещание за принадлежност. Цилиндричната златиста капачка е украсена със сексапилен мотив от розова змийска кожа. А флаконът е с розово стъкло покрито със златист метал. Подходящ като подарък от любим към своята любима.

3. Versace Bright Crystal

Bright Crystal е дамски парфюм на Versace. Ароматът е създаден през 2006 г. от парфюмериста Alberto Morillas. Към днешна дата това е най-популярния аромат на Versace. В случай, че не сте сигурни относно вкуса на дамата, този парфюм е много подходящ избор, поради своята популярност. Versace Bright Crystal притежава цветен аромат с нотки на юзу, роза и магнолия, които подчертават неговата свежест. Розовите оттенъци на опаковката са символ на женствеността.

4. Комплект Marc Jacobs Decadence

Характерно за този парфюм е богатата композиция на аромати, в чиято основа са акорди италианска слива, шафран, българска роза, ирис, жасмин и корен перуника. Парфюмеристът, който го създава е Annie Buzantian. Дизайнът на бутилката е оригинален под формата на зелена дамска чанта, украсена със змийски принт. Това е един от любимите парфюми на бразилския модел Адриана Лима. Подходящ е за изкусителни и интелигентни дами, които знаят какво искат и как да го получат.

Абитуриентски подаръци за него:

1. Paco Rabanne Invictus

Символът на този аромат е мъжественост, сила, магнетизъм. Неслучайно е избрано името Invictus, което в превод от латински означава непобедим. Избирайки този парфюм, мъжът демонстрира своите сила и енергия. Подходящ е за мъже, които обичат спорта, състезанието и победата. Дизайнът на бутилката е оформен като трофей, символизиращ мъжката сила, амбициозност и доблест.

2. Комплект Calvin Klein Euphoria

Когато става въпрос за еуфория, ние асоциираме тази дума със сексапилност, фантазия, завладяване. Ароматът е подходящ за уверени, чувствени и дръзки мъже, които не се страхуват да провокират и завладяват дамата на своето сърце. Парфюмът действа изключително привлекателно за жените със своите връхни нотки от джинджифил, черен пипер и преплитащи се дървесни нюанси от кедър и бразилски махагон. Изключително популярен е сред мъжете, заради свежия модерен аромат и отлично съотношение между качество и цена.

3. Roberto Cavalli Just Cavalli Him

Този парфюм е подходящ за мъже, които се отличават със своята екстравагантност и провокативно поведение. Доминиращият аромат на кожа събужда скрити желания и страсти. Сексапилният дизайн се дължи на флаконът, който е украсен с мотиви на стилизиран питон. Анималистичните шарки са препратка към хищническото, инстинкта за лов в мъжа. Подходящ е за мъже, които са известни със своята авантюристична същност и обичат да подчертават своя сексапил. В основата на този парфюм лежи страстта, която всеки един от нас търси.

4. Versace Pour Homme Dylan Blue

Versace Pour Homme Dylan Blue е богат на дървесни аромати, които се отличават със своя богат, мек и съблазнителен аромат. Той е един от любимите на Донатела Версаче. Подходящ е за подарък на мъж, когото цените и искате да му покажете, че вярвате в неговата сила, мъжественост и че уважавате неговите индивидуалност и характер. Модерната, свежа и чувствена визия загатва, чрез своя син цвят, за Средиземноморието и жаждата за летни приключение и незабравими спомени.

Който и от тези оригинални парфюми да изберете за подарък, няма да съжалявате. Това е много личен подарък. Ароматът, който избирате за някого, му показва какво означава за вас и как го виждате. Подарявате не просто парфюм, а ухание, което винаги ще напомня за вас.

Exit mobile version