7-те най-добри мъжки парфюма за 2021

Когато става дума за аромати и ухания, господата далеч не са по-малко претенциозни от дамите. Един истински себеуважаващ се мъж щателно избира аромата, с който да го свързват и се стреми не само да му допада, но и да подхожда на неговата личност.

Днес сме избрали за вас 7-те най-добри парфюма за 2021 година, които определено заемат челната позиция в нашите класации и оставят силно впечатление. Ето ги и тях:

Versace Eros

Този аромат, вдъхновен от гръцката митология и носещ името на бога на любовта, е истински омагьосващ и съблазняващ, точно като митологичната фигура, на която е кръстен. Върховите нотки са мента, лимон и зелена ябълка и след лансирането си през 2012 година, ароматът става абсолютен хит. Versace Eros е аромат за силния, независим и изкушаващ мъж.

Mont Blanc Legend

Точно както гласи името му, Mont Blanc Legend е легендарен аромат, създаден с идеята за балансиране на противоположности и покоряване на нови върхове. Ароматът е смел, мъжествен, автентичен и в същото време нежен и елегантен. Парфюмеристът, който е създал Legend, е вдъхновен от мъжа енигма, за когото няма непреодолима трудност или предизвикателство. Той гордо застава пред всяко препятствие и смело се впуска в него.

Lalique Encre Noire

Lalique Encre Noire е запомнящ се, изтънчен аромат, създаден за уверения в себе си и в уменията си мъж. Той е загадъчен, чувствен и впечатляващ. Връхните нотки са кипарис, балансирано съчетани с мускус и кашмеран. Опаковката му е изключително класическа и елегантна, но прави силно впечатление, точно като аромата, който съдържа. Капачката, която имитира дърво перфектно изобразява ароматната категория, към която приспада парфюмът.

Calvin Klein Euphoria Intense

Euphoria Men Intense е следващото издание на мъжкия аромат Euphoria Men by Calvin Klein, който се превърна в неоспорим фаворит на много мъже. Новият аромат е по-сладникав и ориенталски от предшественика си, но по никакъв начин не му отстъпва по качество и оригиналност. Той спада към ориенталско- дървесната ароматна група, а джинджифилът като главна нотка, гарантира, че притежателят му няма да остане незабелязан.

мъжки парфюми 2021

Versace Man Eau Fraiche

Елегантен, енергичен, секси и свеж – това е мъжът, който ухае на Versace Man Eau Fraiche. Ароматът впечатлява и грабва вниманието с нотките на палисандър, бергамот и лимон, след което силно се запечатва в съзнанието със сърцевината си от нотки на пипер и билки. Този аромат е перфектен за прохладните пролетни и летни вечери.

Dior Sauvage

Ароматът, създаден от модната къща Dior е разработен по оригиналната версия, лансирана през 1966 година – Eau Sauvage. Вдъхновението зад Dior Sauvage е мъжката страст към свободата, стихиите и волята. Неслучайно рекламното му лице е именно иконата Джони Деп. Парфюмът е лансиран през 2015 година и се превръща в един от символите на дивата мъжка природа. Ключовите нотки са бергамот и амброксан.

Bvlgari Aqva Pour Homme

Неоспоримата класика сред мъжките парфюми, Bvlgari Aqva Pour Homme е една от перлите на морската ароматна категория. Връхните нотки са мандарина и листа на горчив портокал, които носят вибриращото усещане за свежест и чистота, а средните и базови нотки перфектно балансират цялостното възприятие на аромата. Този парфюм носи и “залива” с естествената океанска лекота като напомня за страстни летни трепети.

Това бяха няколко изкусителни аромата, които определено са оставили силен отпечатък в историята на мъжката парфюмерия. Всички тях и още много изкушаващи мъжки парфюми ще откриете в нашия онлайн магазин.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.