7-те най-добри дамски парфюма за 2021

7-те най-добри дамски парфюма за 2021

Впръскването на поне малко количество парфюм се е превърнало в неизменна част от рутината за красота на милиони жени. Щом четете тази статия, вероятно и вие сте една от тях.

Независимо дали сте избрали един аромат, който отъждествявате със себе си, или обичате да ухаете по различен начин всеки ден, вероятно не напускате дома си без да се парфюмирате. Да, парфюмът е невидимият, но задължителен аксесоар, който без думи говори много за вас.

Днес сме ви приготвили класация на 7-те най-добри дамски аромата за 2021 година. Вижте кои са те:

Bvlgari Omnia Crystalline EDT

Лекота, светлина, изящество и ефирност. Не, не ви описваме кристали, а реномирания аромат Bvlgari Crystalline, който е вдъхновен именно от скъпоценните камъни и блести също толкова ярко. Той спада към цветно-морската ароматна група и е подходящ за ежедневно носене, но далеч не е обикновен.

Ароматът блести с деликатните си и ефирни нотки на японска круша, които са нежно подчертани от крехък лотос. Цялата композиция бива завършена с нестандартен и сребрист флакон, който олицетворява дамската ефирност и чистота.

Versace Bright Crystal EDT

Един истински изненадващ и незабравим аромат, подходящ за точно такива дами. Ако можехте да втечните думата “непредсказуемост” и да я влеете в шишенце, то резултатът щеше да е Versace Bright Crystal.

Ароматът е плод на контрастната целувка между ледени нотки нар и юзу и затоплящи нотки мускус и кехлибар. Добавените нотки лотос, божур и магнолия превръщат комбинацията от аромати в истински комплимент в шишенце. Този луксозен аромат е съхраняван в точно толкова луксозна опаковка, която подчертава неговия блясък и уникалност.

Roberto Cavalli Paradiso EDP

Роберто Кавали е известен със смелостта, свободата, сексапилността и дивото, които имплементира в своите модни дизайни. Той определено е успял да постигне всичко това, дори повече при създаването на Paradiso.

Ароматът е истинска течна екзотика, която провокира богинята във всяка жена да излезе на повърхността и да разкаже на целия свят за себе си. В аромата “флиртуват” свежи цитрусови нотки и екзотичен бергамот. Ароматът подчертава дивото и неопитоменото и в най-сдържаните дами.

Boucheron Quatre EDP

Този парфюм е нежно бижу, което подчертава естествената красота и женственост на всяка дама. Boucheron Quatre EDP е лансиран през 2015 година и веднага се превръща във фаворит на хиляди жени. Парфюмът е вдъхновен от нежната и изтънчена жена, която знае, че най-красивото ѝ бижу са усмивката и чистият блясък в очите ѝ.

В този аромат са вложили вдъхновението и труда си трима известни парфюмеристи и са успели да постигнат перфектния баланс между отделните си идеи. Boucheron е известна бижутерска компания, която определено триумфира и в създаването на “течни” бижута, а именно незабравими парфюми.

Klein Euphoria EDP

Този аромат е създаден за жената, която е главна героиня в своята книга. Тя е обградена от фантазии, не се страхува да изразява себе си, да бленува и да флиртува. Тя е чувствена, предизвикателна и сияйна, точно като нейния аромат.

Klein Euphoria EDP обгръща като секси рокля, която носи самочувствие и увереност, а базовите му нотки кехлибар се развяват във въздуха като ефирен воал. Аромат, след който е невъзможно да не се обърнеш, точно като жената, която го носи.

Trussardi Sound of Donna EDP

Лекота, игривост, музика, безгрижие, смях и слънчеви лъчи. От това е направен яркият дамски аромат на Trussardi. Леките му и свежи нотки са перфектни за по-топлите дни и вечери, както и за събирания, на които да съберете всички погледи със своето сияние! Категорията, в която Trussardi Sound of Donna EDP попада, е цветно ориенталска с мека топлина, внасяна от нотките бита сметана.

Armani Si EDP

Armani Si EDP е своеобразен комплимент и възхищение към вечната женска ефирност, елегантност и нежност. Ароматът е вдъхновен от уверените и неподвластни на времето жени, които са съвременните богини и изпълват живота с цвят и емоции. Ароматът е мек и сладък като усещането от чиста обич и щастие.

Тези и още много други изкусителни дамски парфюми ще откриете в онлайн магазина на Fragrances.bg!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.