Съвременен блог за маркова парфюмерия

6 парфюма, които ухаят на Коледа

Christmas-blog-post-image-venera

Вижте парфюмите, които напомнят за коледните празници със своите аромати на мандарина и канела

Още щом си помислим за коледните празници, в съзнанието ни се появяват различни аромати, които свързваме именно с този светъл християнски празник. Без съмнение, две от тези ухания са обаятелните аромати на канела и мандарина, които носят усещането за уют, хармония и спокойствие. Те могат да се превърнат в истинска машина на времето и да ни отведат в детските ни спомени, в който игриво подскачаме около елхата вкъщи.

Да си подарим такива моменти е едно от най-вълнуващите преживявания, които можем да споделим с близките и семействата си. Ако машината на времето все още не е създадена, то пътуването в спомените чрез аромати е напълно постижимо, при това доста лесно. Необходимо е само да изберете подходяща комбинация от благоухания и магията се случва! Вижте нашите парфюми предложения, които ще ви припомнят щастливи моменти от далечното и близко минало. Изберете подходящия коледен аромат и подарете вълнуващо пътуване във времето на себе си или близък човек. Ето нашите предложения за 6 парфюма, които ухаят на Коледа.

Дамски парфюми, ухаещи на коледни празници:

Hugo Boss Hugo Deep Red

Питали ли сте се дали има аромат, който най-добре описва съвременната жена? Hugo Boss Hugo Deep Red е точно това! Той съчетава в себе си нежността и силата, спокойствието и агресията, невинността и сексапила – всички лица на съвременните дами, събрани в една парфюмна опаковка. Неговите връхни мандаринени нотки елегантно кореспондират със средните нотки на джинджифил и създават усещането за истински празник. Подходящ както за ежедневието, така и за специални поводи, Hugo Boss Hugo Deep Red е аромат, който може да върне съзнанието ви в миналото и да ви припомни детски спомени, но и да ви отведе далеч в бъдещето и да ви накара да се размечтаете.

Moschino Cheap & Chic I Love Love

Ако има парфюм, което ухае на празник и любов, то Moschino Cheap & Chic I Love Love е точно това. С нежно намигване още в името на аромата, Moschino ни въвлича със свежите нотки на портокал и грейпфрут, деликатно преминаващ към опияняващото ухание на канела. Базовите нотки предлагат дървесен аромат, а парфюмеристите са събрали цяла коледна приказка в обаятелно дамско ухание.

Няма как да не ви споделим и няколко ароматни предложения за мъжете, които искат да се сдобият със специален парфюм за предстоящите празници.

Jean Paul Gaultier Classique

Jean Paul Gaultier Classique е силен и провокативен аромат, който оставя следа след себе си. Дамите, които са се отдали на този дълбок и топъл аромат, бързо правят впечатление. Парфюмът, с ароматни нотки на портокалов цвят, мандарина и канела, може да бъде разпознат от хората дори със затворени очи. Classique подчертава най-нежните черти у всяка жена и носи доза загадъчност в себе си.

Мъжки парфюми, ухаещи на коледни празници:

Paco Rabanne 1 Million Prive

Парфюмът 1 Million бързо се превърна в класика, а мъжкият аромат 1 Million Prive е силно преживяване, затворено в елегантен парфюмен флакон. Уханието е ориенталско с дървесни нотки, а към него са прибавени и много контрастни аромати. Благоуханията на мандарина и канела ни въвличат в парфюмното преживяване, а сърцевината му е нежно и деликатно докосване от тютюневи нотки и смирна. В основата си, парфюмът има топла основа от пачули и тонка, които създават усещането за уют и спокойствие.

Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme

Issey Miyake L’Eau D’Issey Pour Homme е елегантен, изискан и свеж аромат. Цитрусовият акорд на мандарина във връхните нотки на парфюма кореспондира по лек и деликатен начин със средните ароматни нотки на цейлонска канела, индийско орехче и резеда. Ароматът е подходящ за мъже със свободен дух и създава усещането на спокойствие и хармония.

Bvlgari Aqva Amara

Едва ли има жена, която би мога да устои на мъжките аромати, предлагани от Bvlgari. Брандът се превърна в синоним за мъжественост и сила, а Aqva Amara зашеметяваща ароматна композиция. Връхните нотки на парфюма включват сицилианска мандарина, преливайки се във водни нотки и достигайки до сърцевината с благоухание на индонезийски пачули и бял тамян.

Това са луксозните парфюмни предложения на Венера Козметикс, които по деликатен начин ще допълнят празничните вечер и и ще ви напомнят за щастливи моменти, споделени със семейството и близките ви.

Екипът на Венера Козметикс ви пожелава весели празници!

Exit mobile version