Съвременен блог за маркова парфюмерия

6 парфюма за 8-ми март – защото тя е специална!

6 дамски парфюми за 8-ми март

Празникът на жената наближава, а ти все още не си избрал подарък за любимата си дама? Не се притеснявай, защото в тази статия сме ти подготвили 6-те най-добри парфюма, подходящи за 8-ми март. На тази дата се празнува международния празник на жената и всяка дама ще очаква да получи хубав подарък от мъжа до себе си, който да ù напомни колко обичана и ценна е за него. Парфюмите винаги са били идеален подарък за 8-ми март и в следващите редове сме ти подготвили няколко невероятни предложения.

Невероятни парфюми, които ще се харесат на различните типове жени:

 

1. Paco Rabanne Olympea

Обожавани както от мъжете, така и от жените, парфюми марка Paco Rabanne са идеален избор за подарък. Дамският аромат Olympea е подходящ за силни и страстни дами, в чието лице може да се припознае облика на една истинска богиня. Уханието му пленява сетивата с комбинация от нежност, страст и нотка мистерия. Несъмнено този парфюм би се харесал на стилните амбициозни дами, които владеят с пълна сила професионалния и любовния си живот.

2. Calvin Klein Beauty

За почитателките на минималистичния и изчистен стил, марката парфюми Calvin Klein със сигурност е отличен избор за подарък. Парфюмът Beauty подхожда на нежните, елегантни дами, които впечатляват с красотата и добротата си. Ароматът му ще подчертае изискания стил на половинката ти и несъмнено ще създаде силни емоции в нея. Всяка жена с добре развито усещане за грижовност и елегантност ще се влюби в уханието на парфюма.

3. Versace Pour Femme Dylan Blue

Не е тайна, че парфюмите на известната марка Versace са едни от най-продаваните на пазара. Pour Femme Dylan Blue е нежен дамски парфюм, който ще впечатли дръзката и изтънчена жена. Той подхожда отлично на елегантни млади дами, притежаващи привлекателен стил и дързък характер. Ако разпознаваш тези качества в любимата си жена, то Pour Femme Dylan Blue е ароматът за нея. Уханието му ще пасне отлично с нейната красота и ще подчертае бурния ù характер.

4. Ungaro La Diva Mon Amour

Създаден от иновативния Emanuel Ungaro, парфюмът La Diva Mon Amour също влиза в класацията за добър женски подарък. Той е подходящ за енергичните млади дами, които обичат забавленията и големия град. Свежият му аромат пасва отлично с природата на младото момиче, заредено с енергия за забавления и веселие. Комбинацията му от ароматни нотки пресъздава образа на енергичното женско присъствие, което пленява сърцето на мъжете. Изборът на La Diva Mon Amour за подарък ще покаже на половинката ти, че обичаш нейната дива същност и я приемаш такава, каквато е.

5. Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Като една не по-малко известна марка, парфюмите на Roberto Cavalli също предизвикват еуфория в сърцата на жените. Ароматът Paradiso Azzurro пресъздава уханието на свеж морски бриз, любов и още нещо. Подходящ е за страстни жени, които обичат летните почивки на плажа и незабравимите морски нощи. В мириса му се усещат нежни цитрусови нотки, обгърнати със съблазнителните ухания на див жасмин и кашмир. Ако любимата ви дама обича морето, неговия сутрешен бриз и притежава игрива природа, то парфюмът Paradiso Azzurro е най-добрият подарък за нея.

6. Karl Lagerfeld Fleur de Pecher

Въпреки че парфюмът е създаден от Karl Lagerfeld, който е известен с потайната си и противоречива личност, уханието на Fleur de Pecher е нежно и семпло. Ароматът му подхожда отлично, както на млади, така и на “вечно млади” дами. Парфюмът пасва идеално на представителки от всички възрастови групи. С него можеш да изненадаш любимата жена в живота си, без значение дали тя е твоята съпруга, майка или дъщеря. Fleur de Pecher съдържа комбинация от цитрусови, плодови и дървесни нотки, която ще подчертае изтънчената визия на всяка дама. Несъмнено това е подаръкът, който ще се хареса на повече от един тип жени.

Това бяха най-желаните парфюми от всички типове дами и сме сигурни, че който и да избереш, ще накараш любимата си жена да се почувства обичана и оценена. Ако пък, все още не можеш да прецениш дали парфюмът е идеалният подарък за 8-ми март, винаги можеш да заложиш на бижутата. Има много страхотни модели на сребърни обеци без камъни, които също ще накарат сърцето на половинката ти да се разтупти от удоволствие. Кой е най-добрият избор за подарък за 8-ми март? Сигурни сме, че вече си знаеш отговора на този въпрос. Пожелаваме ти приятно прекарване на празника!

Exit mobile version