10-те най-популярни парфюмни аромата за 2021г.

Ароматите са изключително важни за цялото ви настроение, което ще ви помогне да произвеждате позитивни вибрации и не само да ухаете прекрасно, но и да се чувствате страхотно. Затова се насладете на прекрасните аромати, които сте забелязвали през 2021г., именно те са оглавили класациите за най-популярните парфюмни аромати през изминалата 2021г.

Дамски аромати

Дамски парфюмни аромата за 2021

Дамските аромати през изминалата година ни изненадват с нови парфюми, но и някои от познатите също оглавяват тази класация. Сами ще забележите, че пикантните нокти са сред предпочитаните и при мъжете, и при жените. Женствените аромати определено са онези, които са били сред най-желаните и купувани, защото жената днес държи на ароматите, които да подчертават нейната харизма и женственост.

На първо място трябва да отбележим, че ароматът Reveal by Calvin Klein беше ароматът, който наистина завладяваше от марката. Истинско изкушение, което се превърна в любимец на много дами през изминалата година. Ароматът му е много интересен, може да откриете нежност, елегантност и дръзко очарование. Ако по този начин бихте се описали, то заложете на този аромат. Той е очарователен и с привлекателен аромат, защото в него има преплитане на три вида пипер, също така може да усетите ирис и кехлибар, за сладост и обаятелност.

Продължаваме с аромата Eden by Cacharel, който е истински лукс в бутилка, защото е силно ароматно пътешествие. Истински лукс и благоухание в малка бутилка на тоалетката ви, защото съдържанието е жасмин, момина сълза, ананас и пъпеш. Може да доловите кедър, сандалово дърво и тонка.

Girl of now by Elie Saab е предпочитан аромат от модните и стилни дами, които разчитат на себе си и предпочитат собствения си вкус. Ефирна елегантност и нежност, може да усетите в парфюма, това е така заради неговите нотки на шам-фъстък, магнолия, бадем, портокалов цвят и какво ли още не. Тези гурме аромати са само част от удоволствието, което ще изпитате по време на ползването на парфюма.

Няма да се изненадате, че в тази класация присъства и La vie est belle by Lancome, ароматът, който е останал като класика в годините. Милиони дами се наслаждават всеки ден на този омагьосващ аромат, който има приказен подбор от разнообразни есенции и съставки. В този парфюм може да се усетят портокалови цветя, жасмин и ирис. Флоралното присъствие прави аромата му истински женствен и неповторим.

Womanity by Thierry Mugler е най-нестандартното предложение за дамски парфюм останал като идеалният за екстравагантната дама, през 2021. Този аромат може да събуди любопитството на всеки, който се докосне до него, защото може да се открият нотки на плодове от смокиня, като има и необичайната съставка – хайвер. Именно затова дамите, които го харесват са по-интересни с характер или визия.

Мъжки аромати

Mujki-parfumi-2021

Мъжките аромати, като всяка година, подчертават мъжествеността, сексапила и силата, която иска всеки мъж. Много от ароматите са нови сред класациите, но има и такива, които са нови, интересни и ще останат в класациите и за следващата година.

Chanel Egoiste е парфюмът, който описва идеално елегантния мъж, който носи самоувереност и сила. Този парфюм притежава пикантни нотки, които показват силата и самоувереността на онзи, който ги притежава. Този парфюм е идеален за подарък на стилен и успял човек, който държи на мнението си и уважава свободата си.

Versace Eros или по-известен, като кралят на дръзки аромати. Този аромат е създаден за уверението и смели мъже, които са напълно целеустремени към своите копнежи и желания. Именно затова неговият аромат е свързан с бога на любовта – Ерос. Ароматът на този парфюм подчертава естествената мъжественост.

Armani Code Profumo, който е създаден за стилните и атрактивни мъже или джентълмените. Именно затова е в тази класация, като вече много години оглавява подобни и различни класации, за най-харесваните и предпочитани аромати сред мъжете. Този аромат има пикантни нотки, които са с ориенталски елементи, което го прави предпочитан и ефектен аромат.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense или най-добрият парфюм, който може да изберете за летния сезон. Ароматът напомня на слънчевата Италия, която носи в себе си цитрусови аромати и свежест. Идеален за всеки мъж, който има позитивна мисъл и стил.

Dior Sauvage, още по-известен като ароматът за фитнес и спорт на открито. Този аромат е за всеки атлетичен мъж, който харесва свежи аромати и е подходящ за всяка ситуация, защото има леки пикантни нотки, които са придружени от плодов аромат. Ароматът е подходящ за подарък, защото би се харесал на всеки един мъж.

Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male е мъжествен и сексапилен аромат, който е създаден за привлекателните мъже. Онези, които са харизматични и привлекателни. Този парфюм е много траен и определено ще направи впечатление на всички дами. Определено е аромат, който може да се използва през студените сезони.

Независимо, дали сте дама, или мъж парфюмите, които избирате са изключително важни за начина, по който се чувствате и позитивната енергия, с която се зареждате при всяко впръскване от новия ви парфюм. Затова избирайте внимателно новите си аромати или заложете на онези, които познавате най-добре. Заложете и на проверени доставчици, които да ви гарантират, че парфюмът, който сте избрали е оригинален и достатъчно издръжлив.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.