Съвременен блог за маркова парфюмерия

Топ 10 мъжки парфюма до 30 лева

Top-10--fragrances-under-30-leva-MEN-00

Добрият парфюм е предпоставка за атрактивен мъж. Малък любопитен факт е, че след часовниците, коланите или пък колите, в ежедневието си, стилният мъж не пропуска да ползва парфюм.

Когато мислите за качествени парфюми, вероятно се сещате и за високите цени, на които се предлагат марковите ухания. Има моменти, в които е желателно да се мисли икономично.За онези от вас, които искат да направят изгодна покупка, сме подготвили нашите предложения на топ 10 мъжки аромата. Всеки един от тях можете да закупите на супер цени до 30 лева. Сред списъка с предложенията ще откриете подбрани марки на добре познати имена, модни икони и доказани брандове.

Мъжки парфюми до 30 лв:

1.Karl Lagerfeld for Him EDT 30ml за Мъже

Изключително модерен, ароматът Karl Lagerfeld for Him разкрива класическа история на съвременния мъж, който търси път към съвършенството. Уханието от лавандула, виолетка, кехлибар, мандарина и сандалово дърво е символ на стил и класа, към които всеки мъж се стреми. Омекотен от ябълка и амбър, Karl Lagerfeld for Him е стилен джакпот за амбициозни мъже.

2.David Beckham Intimately Men EDT 30ml за Мъже

Когато получите покана за частно парти и знаете, че там ще има интересни хора, които искате да впечатлите, David Beckham Intimately Men, ще се погрижи за вашето очарование и обаятелно излъчване. В обещаваща вечер, подобна на тази, комбинация от пронизващото ухание на кардамон, анасонова звезда, виолетка, кехлибар и магията на сандаловото дърво, въвлича присъстващите в чувствена буря. Осмелете се да създадете нов, интимен дрескод!

3. Sergio Tacchini Club EDT 30ml за Мъже

Sergio Tacchini Club е е вдъхновение, посветено на елегантността, идваща  от италианската мода. Без съмнение мъж, който има вроден усет към изтънченост и елегантност,                  заслужава да влезе в клубът на Sergio Tacchini. Ароматът е стилна интерпретация между цитрусови, плодови и дървесни нотки, оставящи силно ароматно послание.

4.S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne EDT 30ml за Мъже

Луксозен, предназначен за мъже, които предпочитат всичко да бъде първокласно, но които не биха парадирали със присъствието си. Мъжът, които носи S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne няма нужда да доказва нищо. Околните сами ще усетят богатото ухание на бергамот, черен пипер, мек кашмир и сива амбра. Този интензивен микс е ароматен ореол на модерния френски стил и престиж. Разпознавате ли се?

5.Guess By Marciano EDT 50ml за Мъже

За идните горещи дни и вечери, Guess ви прави предложение, на което трудно може да се устои – екзистенциално пътешествие с Guess By Marciano. Мъжественото ухание, добито от ароматите на кожа, джинджифилова мандарина, пикантни подправки и кехлибар, е повод за ново приключение. Модерен авантюрист, защо не?

6.Azzaro Pour Homme EDT 30ml за Мъже

Чували ли сте за пътуване във времето? Такова е и усещането на аромата Azzaro Pour Homme, който притежава ретро ефект върху сетивата. Когато качеството е запечатано в бутилка, класическият джентълмен от 50-те може да оживее във всеки един момент. Композицията от ирис, босилек, бергамот, кедър, кардамон в съчетание им с кожа, зърна от тонка, сандалово дърво, високо надхвърлят очакванията на всяка дама.

7. Calvin Klein CK One Shock EDT 25ml за Мъже

Ексклузивен и шокиращ аромат, който се изгражда върху ориенталските нюанси и тези на пикантните подправки. Композицията на Calvin Klein CK One Shock е синоним на неочаквана дързост и секси харизма – две оръжия на модерния мъж. Акорди от цитруси, свежа краставица, черен пипер, кардамон, босилек и тютюн ще експлодират като невидими бомби в допир с кожата.

8.Sergio Tacchini With Style 50ml за Мъже

Какво означава да си оригинален мъж в днешно време? Въпреки непрекъсната промяна на света и новите технологии, някои неща си остават същите, например това да бъдеш елегантен джентълмен. Мъжете, които не подлежат на клишета, се влюбват в аромата Sergio Tacchini With Style и очевидно има причина. Със своята стилна комбинация от розмарин, ябълка, портокал, амбър, сандалово дърво, лавандула и листа от виолетка, елегантността няма как да бъде копирана!

9.David Beckham Instinct EDT 50ml

Силният инстинкт  на модерния, елегантен и млад мъж – това е David Beckham Instinct.l Пристрастяващото ухание е мощната композиция на цитруси, карадмон, пачули, бергамот, златножълт амбър, звезда анасон и ветивер.. Ароматът е нежен и съблазнителен. Дамите трудно ще опазят сърцата си пред ароматната прегръдка на е David Beckham Instinct.

10.Ferrari Scuderia Ferrari Light Essence Acqua EDT 125ml за Мъже
Поднесен с нежност и дързост, Ferrari Scuderia Ferrari Light Essence Acqua е аромат, подходящ за жени и за мъже. Атрактивната композиция от бергамот, джинджифил, роза, кедър, мускус и морски нотки, е балансирана формула и не е нужно да спазвате установените норми. Наситеният аромат придава непринудена чувственост, която всяка дама и всеки джентълмен притежават, и не се смущават да изразяват.

Това са нашите предложения за 10 мъжки парфюма под 30 лева, които може да закупите сега. Възползвайте се от нашите излючително ниски цени! Надяваме се, че статията е била интересна и полезна.

Екипът на Венера Козметикс!

Exit mobile version