Съвременен блог за маркова парфюмерия

10 пленителни аромата, подходящи за подарък на Свети Валентин

10-lovable-perfumes-for-her-and-him-on-Saint-Valentine

Изненадайте половинката си с луксозен марков парфюм или неустоим комплект на Свети Валентин

Февруари вече е факт. Съвсем скоро предстои и един от най-романтичните празници, който се отбелязва от милиони влюбени по цял свят, а именно Свети Валентин!

На този ден, в България над 1000 дами получават годежен пръстен от любимите си, а над 300 души подаряват на половинките си домашен любимец. С повече от 70% нараства покупката на шоколадови изделия, кутии с цветя, луксозна бижутерия и маркови парфюми. Истинска любовна идилия!

Един от най-подаряваните и най-предпочитани подаръци, които и жените, и мъжете обожават и ценят колкото любовта, все пак си остава парфюмът. 

Всички сме чували израза „любовта витае във въздуха“. Затова ние, парфюмните експерти на „Венера Козметикс“, Ви предлагаме 10 пленителни любовни аромата, подходящи за подарък на свети Валентин:

Дамски аромати :

  1. Cartier La Panthere

Дива, свободна и дръзка, пантерата е самото олицетворение на женската същност. Царствената комбинация на цветни шипрови акорди, събужда желанието за танц, изпълнен със страст в самата джунгла. Завладяващ със естествената си миризма, подобно на пантера, която ловува скрита, докато очаква плячките си сами да дойдат, привлечени от нейния собствен аромат. La Panthere – символ на жените, създадени да покоряват.

  1. Nina Ricci L’Extase

Парфюмът L’Extase  е романтична отвара, съблазняваща всеки наоколо. Пикантното съчетание на розов пипер, плодовото очарование на праскова и круша е ароматно усещане, което ви кара да чувствате магията на разкриващите се акорди по кожата си час след час. Комплектът Nina Ricci L’Extase съдържа 80ml парфюмна вода и 200ml лосион за тяло. Богатият аромат е екстаз за женската сенситивност, неустоима наслада за притежателите му и романтично послание за влюбените.

3. YSL Black Opium Nuit Blanche

Този комплект е абсолютното съвършенство за всяка дама, влюбена в мъж или влюбена само в себе си! Комплектът съдържа 5ml  парфюмна вода, 2ml спирала и молив. Няма значение дали вие сте независима и съблазнителна сингъл-дама, обичаща бурният нощен живот, стилна и изтънчена мама със всекидневни семейни задължения, работещо момиче или бизнес дама. YSL Black Opium Nuit Blanche е тук за да ви накара да се почувствате кралицата на любовния бал. Вдъхновен от фестивалът на изкуствата  в Париж, комплектът Ви подарява композиция от наелектризиращи нотки кафе, бърбън пипер и портокал. Съблазнителни съчетания на ароматни нотки, бляскава опаковка и опияняващ ефект. Открий в себе си изкуството да владееш вечерта!

4.     Nina Ricci L’Air du Temps

‘‘Ода за мир, любов и свобода‘‘ – парфюмът L’Air du Temps  е ароматен разказ за преминаването на любовта през война и мир. Чувствените нотки на кехлибар и сандалово дърво, и сладкото и неповторимото ухание на благородна роза „Симнтифолия“ са доказателство, че любовта винаги побеждава. Комплектът съдържа 50ml парфюмна вода и 100ml лосион за тяло. Парфюмният дизайн на флакона символизира мира, силата на женския магнетизъм и разбира се… любовта.

5. Bvlgari Goldea

Богинята със златно сърце не е просто литературен герои от гръцката митология. Митовете за древните могъщи богове, които губели разсъдъка си заради красиви богини са само част от това, което  няколко впръсквания от златната парфюмна вода на  Bvlgari Goldea може да причини. Луксозният и божествен аромат се дължи на ориенталското съчетание на мускусно ухание, златен кехлибар, прелъстителен жасмин и цветната композиция на малина и портокалов цвят. Ароматът ви поднася цялата си слънчева енергия и древна мъдрост. Комплектът съдържа 50ml парфюмна вода и 15ml парфюмна вода. Една истинска владетелка като Клеопатра заслужава да полее кожата си с течно злато и обаяние.

Няма как да не отделим и внимание на господата, които също искат да впечатлят половинките си в Деня на любовта. Или пък искат да впечатлят бъдещата дама на сърцето си. Ето и нашите предложения за мъжки аромати, подходящи за романтични срещи.

  1. Boss The Scent

Категорично мъжествен, ароматът  Boss The Scent на Hugo Boss има перфектен баланс между увереност, амбициозност и спонтанност. Сексапилната композиция от дръзки подправки, акорди от джинджифил и смекчаващото ухание на лавандула символизират магнетично мъжество. Парфюмът, както и душ-гелът, предизвикват мъжката съзнателност и оставят трайни следи в съзнанието на всяка жена. Комплектът съдържа:  тоалетна вода 100ml, део стик 75ml и душ гел 50ml. Неустоим и незабравим… сега!

  1. DOLCE & GABBANA The One

Единствен! Класическият мъжки аромат, The One, който жените обожават, е истинско парфюмно изкуство, създадено от Стефано Габана. Стефано изважда баналните порядки от мъжките аромати и Ви поднася чиста мъжественост в течна форма. Дървесно-ориенталските нотки, в съчетание с подправки като кориандър и босилек, са триумфален избор, за да изпъкнат обаянието и чарът на всеки мъж. Ароматно изпечен тютюн, няколко акорда кедър и горчиво-сладък грейпфрут, довършват съвършенството на парфюма. Комплектът съдържа 50ml тоалетна вода и 75ml балсам за след бръснене. Бъдете малко себе си, малко Матю Макхонъхи и много Единствен!

  1. Lalique Encre Noire

От загадъчен към светъл, от светъл към още по-дълбоко тайнствен, Lalique Encre Noire ни впечатлява със срещата на кипарис и мускус. Това е смела игра между хаитянски вентивер и вентивер Бърбан, които попиват в кожата като любовен еликсир и изпълват въздуха с желание и атрактивност. Какво е нужно повече на един мъж? Разбира се, жена, която да попадне в „черната магия“ на Lalique Encre Noire. Комплектът съдържа 100ml тоалетна вода и 150ml душ гел.  Хипнотичен ноар, достоен за любовен филм, които сами може да режисирате. Action!

  1. Jean Paul Gaultier Le Male 

Ексцентричният мъж не крие своята креативност и усет към нестандартното, точно както Jean Paul Gaultier Le Male. С горещите си препратки и контрастни противоположности, ароматът принадлежи на онези, които искат всичко и всичко иска тях. Блаженият момент е уханието на свежа мента, допълнена от мека виолетова лавандула, дълбоката чувственост на стръкче ванилия и щипка канела. Комплектът съдържа 75ml тоалетна вода и 75ml душ гел. Може да се каже, че целият зодиак е събран в този парфюм. Целомъдрието на сандалово дърво и сладостта на портокал ви изстрелват в облаците.

  1. Burberry Mr. Burberry

Г-н Burberry е достоен и горд мъж, целеустремен, с вроден изтънчен вкус и любовен апетит. Ароматът Mr. Burberry напомня на традиционния британски мъж, които е супер успешен и здраво стъпил на земята. С ухание на билки, сандалово дърво и брезови листенца, последвани от тропическата мекота на олио от индийско орехче, е гарантирано, че женското внимание ще бъде изцяло върху вас. Комплектът съдържа 50ml парфюмна вода и 75ml душ гел.

Какво е подарък без картичка с любовно послание или валентинка във форма на сърце? Един съвет от нас: Напръскайте вашата картичка или валентика с избрания аромат, за да оставите спомена от изненадата още по-траен! Надяваме се, че с нашите предложения  празника Ви ще бъде повече от незабравим!

Ако сте харесали нашите предложения, моля, напишете коментар! Благодарим!

С много обич,

Екипът на Венера Козметикс

Exit mobile version