Най-актуалните дамски и мъжки парфюми през зимата на 2014/2015

Зимата окончателно настъпи и всеки от нас тръпне в очакване на красивите коледни празници, прекарани в приятна семейна компания. А с какво се свързват празниците? Разбира се, че с подаръци! Един от най-личните и най-емоционални подаръци е парфюмът. Той е средството, което ще усили вълшебното коледно чувство и ще го запази дори след празничните дни. А ние ще ви помогнем да ги направите още по-топли и красиви, като ви запознаем със зимните тенденции в парфюмите и ви дадем някои предложения за избор на подходящ подарък за любимия човек.
дамски парфюми зима 2014

Аромати за нея

  1. Hugo Boss Ma Vie
    Този аромат е вдъхновен от независимия дух на жената, влюбена в живота. Парфюмът е за онази дама, която е готова да сподели с вас най-прекрасните празнични мигове. Свежата и наситена композиция се състои от три части: „съвременност“, „женственост“ и „доверие“ – три прекрасни качества на истинската жена.
  2. Paco Rabanne Lady Million
    Брилянтна, обаятелна, фатална, необикновена – това е жената, за която е създаден Lady Million от Paco Rabanne. Тя е свикнала да създава правилата, но дори най-доброто никога не й е достатъчно. Парфюмът е вдъхновен от изискаността, богатия живот и златото – светът, на който идеалната жена принадлежи!
  3. Versace Yellow Diamond
    Това е чист, прозрачен и ефирен цветен аромат, който е дързък и наситен, но в същото време – женствен и изтънчен. Парфюмът е като диамант, чието съвършенство и ярка красота струи и озарява всичко около себе си – по същия начин както само една жена със своите обаятелност, нежност, и женственост успява!
  4. Boucheron Jaipur Bracelet
    Завладяващ, чувствен и свеж, Jaipur Bracelet разстила уханието си върху вашата кожа. Неговите наситени нотки са изключително трайни, правейки аромата идеален за хладните декемврийски дни. Но не се учудвайте, ако всички приковават вниманието си върху вас, защото Jaipur Bracelet на Boucheron е създаден да привлича погледи.
  5. Jimmy Choo Flash London Cub
    Този цветен аромат е задължителен аксесоар за всяка провокативна, упорита и магнетична градска дама. Тя изпипва всеки малък детайл в своя имидж, а елегантността е в нейната същност. Свикнала е да бъде под светлината на прожекторите, но наситеният и енергичен Flash London Cub е скритият й коз, подсилващ нейното невероятно излъчване.

Мъжки парфюми зима 2014

Аромати за него

  1. Mont Blanc Legend
    Mont Blanc Legend е парфюм, който притежава свой собствен характер. Наситен, чувствен и изискан – той е задължителен аксесоар за мъжа, който уважава себе си и се грижи за своя имидж.
  2. Valentino Uomo
    Този мъжки парфюм е класически, но и леко загадъчен. Нотките на опушено дърво му придават чувственост и копнеж за романтика с любимата жена. Ароматът е израз на неповторим стил и изтънченост.
  3. Givenchy Gentlemen Only Intense EDT
    Този парфюм често бива посочван за един от най-сексапилните аромати. Gentlemen Only Intense е създаден за мъжа, който е джентълмен, независимо от времето и обстоятелствата. Той символизира непреходните класа и стил и хипнотизира с невероятното си ухание
  4. Armani Eau de Nuit
    Мрачен, тайнствен, но изключително мъжествен, Eau de Nuit от Armani е способен да пробуди хищника в теб. Това не е просто аромат, а изживяване, което се стреми да подчертае непоколебимата мъжественост на модерния джентълмен. Съчетанието на пикантни нотки с чисти, ефирни ухания символизира бурята от емоции, прикрита от привидната мъжка строгост, елегантност и стил.
  5. Paco Rabanne Black XS Potion
    Black XS Potion е създаден за мъжа с нежно сърце. Макар и да е динамичен, дързък и изключително самоуверен, под неговия образ се крие изключителна страст. Парфюмът надгражда композицията на Black XS, издаден през 2007 година, като залага на по-тъмни и чувствени нюанси, предадени чрез уханията на кашмир, лавандула и ром.

Ако тези предложения ви се струват малко, не се колебайте и посетете нашия магазин! Също така можете да се възползвате от нашите специални коледни промоции (линк). Независимо дали търсите коледен подарък или просто сте решили да поглезите себе си, нашият екип ще ви помогне в избора! Ще имате възможност да разгледате колекцията ни от зимни аромати, които ще обогатят коктейла от коледни ухания. Очакваме ви заредени с празнично настроение и емоции!

А вие имате ли си любим парфюм тази зима? Може да го споделите с нас в коментара по-долу.

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.