Съвременен блог за маркова парфюмерия

Зимна приказка: Топ 10 парфюми за студените месеци

Зимата е идеален сезон за смяна на стила и парфюма. С помощта на нов аромат можете да направите дългия низ от празници, специални поводи и партита още по-специален. Луксозният аромат също така е идеален подарък за близък приятел или роднина, когато искате да изненадате с нещо специално. 

Днес ще обърнем специално внимание на зимните парфюми. Характерното при тях – както за дамските, така и за мъжките варианти – е, че съчетават усещане за топлина и страст с мистериозна харизма и класическо настроение за купон. 

Преобладаващите нотки в зимните аромати са вкусните ванилия и шоколад, както и чувствените мускусни и дървесни елементи. Особено подходящи за студените дни са пикантните средни нотки, както и класическите подправки, които се разгръщат еднакво добре и в началото, и в края на композицията. 

А по-долу ви представяме нашата класация за най-добри зимни парфюми за жени и мъже. Продължавайте да четете – може би днес е денят, в който ще откриете идеалното попадение за вашия нов празничен, ежедневен или бизнес стил! 

 

Любимите дамски аромати за зимата 

Топло-пикантният микс от ухания в зимните дамски парфюм е начин жената да излезе от нежната си романтична натура, с която е омайвала и привличала вниманието към себе си през лятото. Сега на преден план излиза мисията да изяви своята задълбоченост с великолепна комбинация от съблазън, грация и увереност. Всичко това е постижимо с един от следващите подходящи за зимата женски парфюми:

 

Подходящи мъжки ухания за студените дни 

Топлината, пикантните подправки и ориенталският стил оживяват и в мъжката селекция от зимни аромати. Те отлично са подчертани с помощта на типичните и любими за господата тютюн и дървесни нотки. Зимните парфюми за мъже обикновено включват вечните класики, които всяка дама успешно разпознава. Дали обаче господата ще се свържат с някой от следващите ни предложения за настоящите студени дни?

С тези прелестни зимни аромати ще добавите съвършен и изискан завършек както към ежедневната, така и към празничната си визия. Всички са налични на специални и достъпни цени в селекцията от парфюми на fragrances.bg

Exit mobile version