Halloween

Halloween е парфюмериен бранд, който е известен най-вече със своите съблазнителни, загадъчни и почти магически аромати. Брандът има много силно присъствие в социалните мрежи и редовно радва своите многобройни фенове с новини относно новите си аромати за мъже и жени.

Парфюмите Halloween не разчитат само на добре балансирана композиция, създадена от известни парфюмеристи, но и на дизайна на своите парфюмерийни бутилки. Различните серии парфюми на марката следват същата визуална естетиката с изчистени форми и ненатрапчиви цветове при дамските парфюми и провокативни форми и дръзки цветове при мъжките парфюми.

Мъжките аромати на Halloween са създадени под мотото „пазете се от себе си“ и обещават да ви дадат „ключа, който свързва вашия свят с мястото, където всичко може да се случи“. Силни и съблазнителни, мъжките аромати Halloween се отличават със специфично усещане за градска среда, което ги прави идеални за една незабравима нощ в града.

Показване: Списък Икони
Подреждане по:
Показване:
39.00 лв.
с ДДС: 39.00 лв.
Tattoo Man е нов парфюм за мъже на Halloween, който излиза на пазара през 2015 година. Новата версия на Tattoo Man е вдъхновена от атмосферата на Хелоин, където „всичко може да се ...
Не е наличен